Wyzdrowienie Johna Nasha z filmu Piękny umysł
Moderator: moderatorzy
Wyzdrowienie Johna Nasha z filmu Piękny umysł
.
Ostatnio zmieniony śr sie 14, 2024 10:47 pm przez Edden, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wyzdrowienie Johna Nasha z filmu Piękny umysł
nigdy nie wyzdrowial
nauczyl sie zyc z objawami choroby
zona wielokrotnie odchodzila bo to bylo nie do zniesienia, w sensie jego choroba ale wracala
srodowisko go poparlo bo byl geniuszem i mogl przysluzyc sie nauce. szkoda bylo tak swiatly umysl zatruwac ciezkimi psychotrepami, bo na tamte czasy tylko takie byly dostepne
nigdy tez nie byl agresywny w stosunku do nikogo, tylko z poczatku choroby autoagresywny
nauczyl sie zyc z objawami choroby
zona wielokrotnie odchodzila bo to bylo nie do zniesienia, w sensie jego choroba ale wracala
srodowisko go poparlo bo byl geniuszem i mogl przysluzyc sie nauce. szkoda bylo tak swiatly umysl zatruwac ciezkimi psychotrepami, bo na tamte czasy tylko takie byly dostepne
nigdy tez nie byl agresywny w stosunku do nikogo, tylko z poczatku choroby autoagresywny
to nie jest prawda to co piszesz. niestety. raz wprawiona w ruch machina psychiatryczna opiekuje sie toba prawdopodobnie dozywotnio. chyba kontynent bys musial zmienic i tam sobie dawac dobrze rade samemu, co jest mocno watpliwe.Edden pisze: ↑pn sie 12, 2024 2:21 pm To jest opowieść z morałem - jeśli odmawiasz leczenia, po 15 - 25 latach odczepiają się i zostawiają w spokoju, mimo, że ty nie zażywasz leków.
Do mnie połowa lekarzy przyznała się w ciągu 18 lat, że się pewnego dnia odczepią. Przemoc trwa już 18 lat - miałem zastrzyki Decaldol Haloperidol, abym stracił zęby, namawiano mnie na cukrzycę po Zypadhera Olanzin, proponowano zakrzepicę mózgu po Klozapol, miałem Parkinsona po Clopixol Depot i Solian aby wyrosły c-y-c-k-i kobiece.
zreszta na co to gdybanie. gdybysmy byli zdrowi, to bysmy nie wolali swego czasu psychiatrow o pomoc, co nie
lepiej nie podskakiwac zbyt wysoko gdyz upadek moze bolec
dlatego tez lepiej grzecznie zazywac dawki podtrzymujace lekow, tak by nie ladowac w psychuszy i nie dostawac zastrzykow w zadek w konskich dawkach
tak ja to widze na dzien dzisiejszy
leki bardzo skutecznie blokuja wszelkie ataki demonow. zasklepiaja tak zwane wyrwy w aurze
ale to musza byc dobre leki, nie byle jakie, nie takie jak sobie sam wymyslisz tylko scisle w porozumieniu z lekarzem ktory nie wspolpracuje z demonami
jak poznac ze z nimi nie trzyma? zadaj mu jedno ale bardzo proste pytanie, czy demony istnieja, zobaczysz co odpowie i bedziesz wiedzial
https://wiadomosci.onet.pl/kiosk/demony ... ed&utm_v=2
ale to musza byc dobre leki, nie byle jakie, nie takie jak sobie sam wymyslisz tylko scisle w porozumieniu z lekarzem ktory nie wspolpracuje z demonami
jak poznac ze z nimi nie trzyma? zadaj mu jedno ale bardzo proste pytanie, czy demony istnieja, zobaczysz co odpowie i bedziesz wiedzial
https://wiadomosci.onet.pl/kiosk/demony ... ed&utm_v=2