Sposób na Catastrophique
Moderator: moderatorzy
Re: Sposób na Catastrophique
Wypersfaduj to sobie, ciołku matołku.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ojej luli luli bu bubu bu patataj patataj. Nie płacz Januszek!Catastrophique pisze: ↑ndz maja 05, 2024 2:05 pmI jeszcze sie cieszy z ujemnego poziomu, ktory soba reprezentuje.Catastrophique pisze: ↑ndz maja 05, 2024 12:42 pm Przeglosowany jak zwykle wzor konsekwencji i kultury osobistej .
Przypominam - czlowiek po 50 roku zycia .
gówno w proszku na kijoszku
- Catastrophique
- bywalec
Płaczę ze smiechu xD.przegłosowany pisze: ↑ndz maja 05, 2024 3:39 pmOjej luli luli bu bubu bu patataj patataj. Nie płacz Januszek!Catastrophique pisze: ↑ndz maja 05, 2024 2:05 pmI jeszcze sie cieszy z ujemnego poziomu, ktory soba reprezentuje.Catastrophique pisze: ↑ndz maja 05, 2024 12:42 pm Przeglosowany jak zwykle wzor konsekwencji i kultury osobistej .
Przypominam - czlowiek po 50 roku zycia .
Przypominam Ci co tak zarliwie przyrzekales i obiecales, ze czego to na pewno wiecej nie zrobisz xD.
Jednoczesnie wspolczuje osobie po 50' na poziomie emocjonalnym dziecka.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Co kogo to obchodzi, że płaczesz ze smiechu? Masz nasrane we łbie i tyle.
Przestańcie go karmić.
Wszyscy my tutaj się zniżamy do jego poziomu. Jemu zaś właśnie o to chodzi- żeby sprowokować nas do pyskówki.
A na jego tle ( jest on bardzo wprawiony w retoryce ( widać, że miał ją w LO i dużo na jej temat czytał ), przyznaję ), wszyscy w pyskówkach wypadamy blado. Nawet osoby z pozornym wyższym wykształceniem.
I tak koło się zamyka.
Wszyscy my tutaj się zniżamy do jego poziomu. Jemu zaś właśnie o to chodzi- żeby sprowokować nas do pyskówki.
A na jego tle ( jest on bardzo wprawiony w retoryce ( widać, że miał ją w LO i dużo na jej temat czytał ), przyznaję ), wszyscy w pyskówkach wypadamy blado. Nawet osoby z pozornym wyższym wykształceniem.
I tak koło się zamyka.
- Catastrophique
- bywalec
Zeby Was sprowokować do wyzwisk wystarczy napisać niewygodną dla Was prawdę lub po prostu wejść w dyskusję na argumenty. Żadne z Was nie potrafi mnie tu sensownie ani kulturalnie przegadać więc...
Wy natomiast pewnie mieliście zajęcia z "retoryki" w szkole podstawowej, które polegały na obrzucaniu sie wzajemnie wyzwiskami, dlatego dyskusja z Wami zwykle wygląda jak wygląda .
Wy natomiast pewnie mieliście zajęcia z "retoryki" w szkole podstawowej, które polegały na obrzucaniu sie wzajemnie wyzwiskami, dlatego dyskusja z Wami zwykle wygląda jak wygląda .
Tutaj są nieraz takie osoby jak ja- lekomani, alkoholicy, narkomani ( benzodiazepiny itp. )- z nami nie pogadasz. Jesteśmy chorzy z wyboru.
Mamy nieraz zbyt zniszczone mózgi, żebyi pracować zarobkowo. Albo nam się nie chce. Wolimy "gołym i wesołym być ", żyć z renty, nawet bardzo szczupłej, ale jednak- nie męczyć się w nielubianej pracy zarobkowej.
Jesteśmy niepełnosprawni intelektualnie z wyboru. Mamy intelekty ( te obszary, które umożliwiają pracę zarobkową ) na poziomie dawnych tzw. idiotów.
To jest po części prawda, ale: daj nam spokój wreszcie.
Ośmieszasz się tylko.
Nie zrobisz z kury orła.
Ale ty też orłem nie jesteś. Jesteś taki sam, jak my, tylko inaczej.
Mamy nieraz zbyt zniszczone mózgi, żebyi pracować zarobkowo. Albo nam się nie chce. Wolimy "gołym i wesołym być ", żyć z renty, nawet bardzo szczupłej, ale jednak- nie męczyć się w nielubianej pracy zarobkowej.
Jesteśmy niepełnosprawni intelektualnie z wyboru. Mamy intelekty ( te obszary, które umożliwiają pracę zarobkową ) na poziomie dawnych tzw. idiotów.
Ośmieszasz się tylko.
Nie zrobisz z kury orła.
- Słonecznik1
- bywalec
- Słonecznik1
- bywalec
taki kawał mi przyszedł do głowy .
Siedzi człek w ośrodku dla uzależnionych zasłaniają mu telewizor i zagłuszaja co 10 zdanie bo zakazane treści choć sami sobie ciagle przypominają i gadają 10000 razy dziennie o alkoholu np. Bo każdy musi się tak opisywać ale to tak może być. A w nocy przyleci kruk i kra kra krak . I tak pół nocy .To są naprawde złośliwe siły
Siedzi człek w ośrodku dla uzależnionych zasłaniają mu telewizor i zagłuszaja co 10 zdanie bo zakazane treści choć sami sobie ciagle przypominają i gadają 10000 razy dziennie o alkoholu np. Bo każdy musi się tak opisywać ale to tak może być. A w nocy przyleci kruk i kra kra krak . I tak pół nocy .To są naprawde złośliwe siły
- Słonecznik1
- bywalec
Udałem się do Choroszczy aby porozmawiać z doktorem, ordynatorem katastrofy. To był spokojny dzień na pytanie o catastrofe doktor usiadł popatrzył w niebo przez okno i jakby czas się zatrzymał . Pamiętam ... i pobiegł po benzodiazepiny . Potem wychrypiał ..:jego się nie da zatrzymać !..
pomyślałem bohater jak rambo może ... .Nie -on sparaliżował całą toaletę na pół dnia . Cały oddział nie mógł go powstrzymać .Zgodził się przestać dopiero kiedy zgodziliśmy się go puścić na tęczowy marsz gdyż był na wszystkich ..............
pomyślałem bohater jak rambo może ... .Nie -on sparaliżował całą toaletę na pół dnia . Cały oddział nie mógł go powstrzymać .Zgodził się przestać dopiero kiedy zgodziliśmy się go puścić na tęczowy marsz gdyż był na wszystkich ..............
- Catastrophique
- bywalec
Tak tak użalaj się dalej nad sobą, biadol, najlepiej poplacz się jak baba.redaktor pisze: ↑ndz maja 05, 2024 9:39 pm Tutaj są nieraz takie osoby jak ja- lekomani, alkoholicy, narkomani ( benzodiazepiny itp. )- z nami nie pogadasz. Jesteśmy chorzy z wyboru.
Ośmieszasz się tylko.
Nie zrobisz z kury orła.
Widać ostatnie lata jeszcze Ciebie, Was nie nauczyły jaką to ma efektywność.
Nie szkodzi, życie już wkrótce Was tego nauczy.
Sygnaturka .
Ale tzw. baby nie chcą już facetów, którzy kompletnie nie potrafią płakac- i tylko po kilku butelkach czystej są w stanie to zrobić.
No, sorry, Janusz, ale już dawno temu taka zgnilizna przypełzła do nas z Zachodu. Ty jako prawdopodobnie macho- gej, zaś tego nie akceptujesz. Ty byś pewnie chciał mieć żonę, dzieci, i na boku mężczyzn, nieprawdaż ?.
Mało która normalna kobieta pójdzie na taki układ.
Przestań u nas pisać. Ośmieszasz się tylko.
PS. Może i użalam się nad sobą... ale wkurza mnie twoja arogancja i pycha, Janusz.
WKurza mnie też to, że nie akceptujesz swojej orientacji i krzywdzisz przez to kobiety.
Wyzywano Cię w podstawówce od " pedałów " ?.
No, sorry, Janusz, ale już dawno temu taka zgnilizna przypełzła do nas z Zachodu. Ty jako prawdopodobnie macho- gej, zaś tego nie akceptujesz. Ty byś pewnie chciał mieć żonę, dzieci, i na boku mężczyzn, nieprawdaż ?.
Mało która normalna kobieta pójdzie na taki układ.
Przestań u nas pisać. Ośmieszasz się tylko.
PS. Może i użalam się nad sobą... ale wkurza mnie twoja arogancja i pycha, Janusz.
WKurza mnie też to, że nie akceptujesz swojej orientacji i krzywdzisz przez to kobiety.
Wyzywano Cię w podstawówce od " pedałów " ?.
- Catastrophique
- bywalec
Ty sie osmieszasz pisząc o mnie takie bzdury.
Oczywiście, ze wkurza Cię moja pewność siebie bo sam jestes nieśmiałą tragedią. Wiele z Was tu tak ma.
Tak samo osmieszasz sie biadoląc jak dziewczynka i wiecznie zrzucając odpowiedzialność.
Nie znajdziesz kobiety bo brak pewności siebie, ambicji i uzalanie się nad soba sa jednymi z najbardziej odpychających płeć piękną cech u mężczyzn.
Plus inne Wasze przymioty jak brak kultury osobistej, kompletna zyciowa niezaradność, uzaleznienie od innych, pesymizm i nieśmiałość, samotność, lenistwo, tchórzostwo, aspołeczność.
Zmien to, popracuj na soba i swoim zyciem i dopiero wtedy będziesz kompetentny i rzetelny aby moc cokolwiek sensownego o mnie napisać.
Teraz - jestes nikim. Przegrywem plującym z zazdrości jadem jak inni.
Nie uciszaj mnie, bo nikt się tu Ciebie nie będzie słuchał.
A głupotę piętnowal będę tutaj kiedy chce i ile chce.
Masz cos jeszcze do dodania?
Oczywiście, ze wkurza Cię moja pewność siebie bo sam jestes nieśmiałą tragedią. Wiele z Was tu tak ma.
Tak samo osmieszasz sie biadoląc jak dziewczynka i wiecznie zrzucając odpowiedzialność.
Nie znajdziesz kobiety bo brak pewności siebie, ambicji i uzalanie się nad soba sa jednymi z najbardziej odpychających płeć piękną cech u mężczyzn.
Plus inne Wasze przymioty jak brak kultury osobistej, kompletna zyciowa niezaradność, uzaleznienie od innych, pesymizm i nieśmiałość, samotność, lenistwo, tchórzostwo, aspołeczność.
Zmien to, popracuj na soba i swoim zyciem i dopiero wtedy będziesz kompetentny i rzetelny aby moc cokolwiek sensownego o mnie napisać.
Teraz - jestes nikim. Przegrywem plującym z zazdrości jadem jak inni.
Nie uciszaj mnie, bo nikt się tu Ciebie nie będzie słuchał.
A głupotę piętnowal będę tutaj kiedy chce i ile chce.
Masz cos jeszcze do dodania?
A co to znaczy u siebie ambicja u mężczyzny, Janusz ?. Czy oznaczać ma ona tylko samo zarabianie pieniędzy, czy coś innego ( wysoki prestiż pracy itp. ? )
Tylko bez ogólników, proszę.
Tylko bez ogólników, proszę.
- Catastrophique
- bywalec
Jakim cudem Ty te studia ukończyłes? :/
Nie wiem.
Byłem lubiany przez wykładowców. Może dlatego.
Ale moja magisterka po obronie została przez jedną profesorkę, zjechana, że to skrajna kompilacja. Sam bym siebie do obrony nie dopuścił zresztą.
Powinno się na historii wprowadzić obowiązkowy egzamin z logiki na I roku ( jak na prawie ). To by odsiało wszystkich takich debili, jak ja.
Byłem lubiany przez wykładowców. Może dlatego.
Ale moja magisterka po obronie została przez jedną profesorkę, zjechana, że to skrajna kompilacja. Sam bym siebie do obrony nie dopuścił zresztą.
Powinno się na historii wprowadzić obowiązkowy egzamin z logiki na I roku ( jak na prawie ). To by odsiało wszystkich takich debili, jak ja.
- Catastrophique
- bywalec
To głównie zycie odsiewa ludzi... mądrych inaczej.
Ale nie od razu, na początku pozwala im sobie pofolgować .
Ale nie od razu, na początku pozwala im sobie pofolgować .
Ja zawsze czytałem tylko książki historyczne, jak przystało na debila.
zWiem, że jestem bardzo ograniczony.
Nie wiem nic o świecie. I nic mnie nie interesuje- zawsze uczyłem się pod rodzinę, a nie dla siebie. Nigdy nauka ( poza historią )nie sprawiła mnie przyjemności/. A historii to może nauczyć się każdy niepełnosprawny intelektualnie w stopniu lekkim.
Wątpliwe uroki PRL- owskiego mieszczaństwa... tzw. specjalistów z wyższym wykształceniem. Żęby tak wstydzić się niepełnosprawnego w rodzienie.
Przecież to chore.
zWiem, że jestem bardzo ograniczony.
Nie wiem nic o świecie. I nic mnie nie interesuje- zawsze uczyłem się pod rodzinę, a nie dla siebie. Nigdy nauka ( poza historią )nie sprawiła mnie przyjemności/. A historii to może nauczyć się każdy niepełnosprawny intelektualnie w stopniu lekkim.
Wątpliwe uroki PRL- owskiego mieszczaństwa... tzw. specjalistów z wyższym wykształceniem. Żęby tak wstydzić się niepełnosprawnego w rodzienie.
Przecież to chore.
Ostatnio zmieniony ndz maja 05, 2024 11:46 pm przez redaktor, łącznie zmieniany 2 razy.
- Catastrophique
- bywalec
Ale mimo tego probujesz sie wymadrzac w internecie.
Typowe.
WIec siedz dalej w domu, unikaj ludzi, pracy itd.
Dzieki temu bedzie na pewno lepiej .
Typowe.
WIec siedz dalej w domu, unikaj ludzi, pracy itd.
Dzieki temu bedzie na pewno lepiej .
Czyli poszukam pracy przez Centrum Dzwoni https://www.centrumdzwoni.pl jako np. pomocnik archiwisty.
Mogę wykonywać też takie prace: httpS://kwalifikacje.edu.pl/praca-dla-o ... lektualna/ i tyle.
Mogę wykonywać też takie prace: httpS://kwalifikacje.edu.pl/praca-dla-o ... lektualna/ i tyle.
Ostatnio zmieniony ndz maja 05, 2024 11:53 pm przez redaktor, łącznie zmieniany 1 raz.