Czysta micha
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Czysta micha
cukier jest zbędny i szkodliwy . Jeśli ma ktoś niski poziom cukru i za wiele nie je albo uprawia sport to co innego .Wogóle jest dodawany prawie do wszystkich produktów .Cukier to produkt anty odżywczy ...
- Słonecznik1
- bywalec
owsianke lepiej z orzechami i żurawiną albo kakao sobie zrobić bo jest zdrowe na krążenie i żelazo ma
- Słonecznik1
- bywalec
Usa wysyłają do Meksyku coca colę tamci im kokę liczba ofiar mniej więcej się zgadza
w nadmiarze owszem jest trucizna
coca cola to syf nieprzecietny
coca cola to syf nieprzecietny
Kupiłam na allegro 5 paczek sezamków i 1/2 kg chałwy królewskiej z bakaliami. Chałwa bardziej zapycha niż czekolada, nawet gorzka.canngurro pisze: ↑wt mar 19, 2024 10:44 pmahaha bo sa pyszne i zdrowe w swojej prostocie, a do tego kosztuja grosze. obecnie promo jest w biedrze jak wezmiesz 3 opakowania to po 1.50zl za opakowanie. chyba juz nie da sie taniej. moim zdaniem najlepsze slodycze, przynajmniej najmniej szkodliwe. chyba ze ktos slodzi hebrate albo kawe to chyba w sumie wyjdzie to samo takie dwie trzy lyzeczki cukru. mowi sie, ze sol i cukier to biala smierc ale troche cukru jednak potrzeba bo to ladunek energetyczny. dlatego glupio robia rodzice ktorzy calkowicie zabraniaja dzieciom cukru, a teraz to niestety jest bardzo popularne. wazne by sie nie uzaleznic i nie przesadzac. i wiadomo jesc rzeczy jak najmniej przetoworzne. czekolada i chalwa sa to jednak produkty wysoko przetworzone.
polecam apke na smartfony cos takiego ze zczytujesz kod produktu i pokazuje w jakiej kategorii produktow sie miesci, zdrowe, mniej zdrowe albo calkowicie szkodliwe
Ostatnio za często zjadam obiadki u mojej mamy. Ale czy to moja wina, że rodzina ją odwiedza i wpadam by ich wszystkich zobaczyć
Dietę jako tako trzymam ale niestety pije w ciagu dnia po 2-3 kawy z mlekiem a to dodatkowe kalorie. Spróbuję to zredukowac do 1 kawy.
Spróbuj się przerzucić na słodzik. Erytrytol
udało mi się nie jeść słodyczy przez post. ok -3 kg
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2024 3:01 pm przez rafka, łącznie zmieniany 1 raz.
A no tak. To aż sobie tak nie szkodzisz. Cukier to zło.
też mam erytrytol, kupiłam w Auchanie 1 kg za 24 zł
ja w sfd taniej o wiele https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Erytr ... IoQAvD_BwE
raczej bym unikal slodzikow. podobno sa silnie rakotworcze. lepsze sa zawsze rzeczy naturalne. polecam stewie. cenowo wychodzi podobnie jest bardzos maczna. mozna tez kupic sadzonke i miec piekna roslinke na parapecie ktora w dodatku skutecznie zastepuje cukier. jest tez w proszku. no ewentualnie ten cuiek brzozowy tez bardzo dobry ksylitol, a do tego zdrowy
- Słonecznik1
- bywalec
Nie mogę się ogarnąć i wrócić do diety po świętach
Masz niedoczyność tarczycy? Wystarczy powiedzieć: 50 mg wapna.
I to będzie działać.
Masz bóle głowy: 1 tb. Saridon.
Po bólu.
Chcesz nie sypiać i mieć pełny dzień zajęć: abilify 15mg
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
do wapna konieczna jest wit K2 inaczej zatyka podobno naczynia kwionosne co prowadzi do rozwoju miazdzycy. najlepiej sobie kupowac kompleks k2 z wapnem plus d3