Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
śmiech to zdrowie. Troche was kocham
- Słonecznik1
- bywalec
spierdalam bo ja też głupi jestem i nie zawsze mam racje
- Słonecznik1
- bywalec
a co sie stało?
- Słonecznik1
- bywalec
przepraszam ale nie wierzylem . Ide spac.
- Catastrophique
- bywalec
Wczoraj był Dzień Pozytywnego Myślenia.
Czy nie taki powinien być cały rok?
Czy nie taki powinien być cały rok?
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Dziś ładny, słoneczny dzień. Na werandzie już mam 20 stopni, idę się wygrzewać na słonku, pewnie temperatura podskoczy do 25 może nawet więcej. Już czuć powiew wiosny.
tacy ludzie zdecydowanie powinni brac leki skoro nie potrafia nad soba panowac i nad swoimi emocjami. w tym wypadku chemiczna kastracja jest uzasadniona
stanowisz zagorzenie czlowieku dla innych i jeszcze sie chwalisz, ze nie raz sie biles. zwierze ty jestes czy czlowiek. jak zwierze to twoje miejsce jest w klatce. jak czlowiek to sie naucz zachowywac i panowac nad swoimi zjeb...mi insynktami. a jak nie potrafisz to zryj ku..a psychotropy
ale w tym jest przeciez caly sens handlu i w sumie cala frajda w kontakcie z drugim czlowiekiem! ty masz cos na czym jemu zalezy i chce to zdobyc za najnizsza mozliwa cene. to troche jak gra w szachy albo warcaby. tobie na tym przedmiocie nie zalezy tak bardzo skoro chcesz sie go pozbyc ale tez nie mozesz sie dac sfrajerzyc wiec musisz umiejetnie lawirowac, ze tak powiem na cienkiej granicy. tak by uzyskac najwieksza mozliwa kwote, a przy okazji nie wyjsc na chama albo gbura czy innego prostaka albo centusia co gorsze i nie odstraszyc klienta. mowi sie ze handel to jest cale przedstawienie. jak w teatrze troche. trzeba zagrac ale nie vabank. klient po transakcji z toba musi byc bardzo zadowolony z siebie. nie moze byc w zadnym wypadku zniechecony. taki jest cel. to jest praca w uslugach. jak nie bedzie zadowolony to wiecej nie wroci bo sie zniecheci. trzeba miec dobre wyczucie ale zabawa jest przednia za kazdym razemPiotrek007 pisze: ↑sob mar 02, 2024 2:41 pm Na OLXie zaraz pojawią się chętni proponujàcy połowę ceny albo piszący że za taką cenę nie sprzedam.Przerabiałem to wielokrotnie i nie zamierzam się z nikim targować bo to jest dla mnie mocno irytujące a chyba jeszcze nie zdarzyło mi się aby ktoś coś ode mnie kupił bez targów.Wystawiając tylko z opcją „kup teraz” nikt nie zawraca mi głowy i albo kupuje za cenę podaną w aukcji albo szuka innych ofert.

Ale mnie zmogło po tym dzisiejszym spacerze....normalnie nie mam siły na nic hehe. Ale taka przyjemnie zmęczona i dotleniona jestem
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ludzie mają różne hobby.Jak chce sprzedać kasetę magnetofonową za 90zł to nie mam ochoty na zawracanie dupy przez kogoś kto proponuje połowę ceny.Dla mnie to zwykłe cwaniactwo .Ale jak komuś takie targowanie sprawia przyjemność to niech to robi.canngurro pisze: ↑ndz mar 03, 2024 1:43 pmale w tym jest przeciez caly sens handlu i w sumie cala frajda w kontakcie z drugim czlowiekiem! ty masz cos na czym jemu zalezy i chce to zdobyc za najnizsza mozliwa cene. to troche jak gra w szachy albo warcaby. tobie na tym przedmiocie nie zalezy tak bardzo skoro chcesz sie go pozbyc ale tez nie mozesz sie dac sfrajerzyc wiec musisz umiejetnie lawirowac, ze tak powiem na cienkiej granicy. tak by uzyskac najwieksza mozliwa kwote, a przy okazji nie wyjsc na chama albo gbura czy innego prostaka albo centusia co gorsze i nie odstraszyc klienta. mowi sie ze handel to jest cale przedstawienie. jak w teatrze troche. trzeba zagrac ale nie vabank. klient po transakcji z toba musi byc bardzo zadowolony z siebie. nie moze byc w zadnym wypadku zniechecony. taki jest cel. to jest praca w uslugach. jak nie bedzie zadowolony to wiecej nie wroci bo sie zniecheci. trzeba miec dobre wyczucie ale zabawa jest przednia za kazdym razemPiotrek007 pisze: ↑sob mar 02, 2024 2:41 pm Na OLXie zaraz pojawią się chętni proponujàcy połowę ceny albo piszący że za taką cenę nie sprzedam.Przerabiałem to wielokrotnie i nie zamierzam się z nikim targować bo to jest dla mnie mocno irytujące a chyba jeszcze nie zdarzyło mi się aby ktoś coś ode mnie kupił bez targów.Wystawiając tylko z opcją „kup teraz” nikt nie zawraca mi głowy i albo kupuje za cenę podaną w aukcji albo szuka innych ofert.na tym to polega. druga rzecz rownie istotna to jest wlasnie kontakt z drugim czlowiekiem. trzeba odpisywac na wiadomosci, trzymac poziom, czasem sie spotkac, czasem podyskutowac. to wszystko moze byc dla nas niezwykle pouczajace, a nawet terapeutyczne
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
We wtorek mam komisję orzekającą o stopniu niepełnosprawności.Jak tylko dostanę orzeczenie zacznę pytać o pracę.Skończy się laba
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Życzę powodzenia.Piotrek007 pisze: ↑ndz mar 03, 2024 4:20 pm We wtorek mam komisję orzekającą o stopniu niepełnosprawności.Jak tylko dostanę orzeczenie zacznę pytać o pracę.Skończy się laba
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Dziękuję.Od tego jaki stopień mi przyznają zależy jakiej pracy będę szukał.Jak zabiorą mi stopień umiarkowany to będę mógł zapomnieć o pracy w ZPCH.Ale w sumie nie koniecznie to było by złe.Javelin pisze: ↑ndz mar 03, 2024 4:49 pmŻyczę powodzenia.Piotrek007 pisze: ↑ndz mar 03, 2024 4:20 pm We wtorek mam komisję orzekającą o stopniu niepełnosprawności.Jak tylko dostanę orzeczenie zacznę pytać o pracę.Skończy się laba
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Im unstoppable.
Tik tak tik tak

Podejrzane te awarie albo wstęp do cyberwojny albo programiści mają coraz mniejsze umiejętności i zawalimy się pod własnym ciężarem.
nie dajcie sobie wmowic podobnych bzdur. rozpowszechniane sa po to tak by ludzi trzymac mocno za gardlo. od zawsze ich karmilo sie strachem. wojnami, wirusami, chorobami itd. nie twierdze, ze kataklizmy albo wojny sie nie zdarzaja, tyle ze zazwyczaj jest to zwykla sciema. czlowiek ma sie ciagle bac, wtedy jest pokorny. o byt, o zycie, o zdrowie, o swoich bliskich, dzieci itd. to jest wlasnie ta petla zaciskana na szyjach niewolnikow
- Catastrophique
- bywalec
M.in dlatego powinniście wyjść z domu i spotykać się z ludźmi, żeby nie bać się własnego cienia i nie zyc w wyimaginowanym świecie złożonym z teorii spiskowych z internetu.
Tik tak tik tak

10/10!Catastrophique pisze: ↑wt mar 05, 2024 8:02 pm M.in dlatego powinniście wyjść z domu i spotykać się z ludźmi, żeby nie bać się własnego cienia i nie zyc w wyimaginowanym świecie złożonym z teorii spiskowych z internetu.
Jak na Katastroficznego to rzadkość!
- Catastrophique
- bywalec
Zawsze trafiam w sedno.
Dlatego przegrywy, glupki mnie nie lubią, bo dla lenistwa, glupoty, tchórzostwa jestem bezlitosny.
Dlatego przegrywy, glupki mnie nie lubią, bo dla lenistwa, glupoty, tchórzostwa jestem bezlitosny.
Tik tak tik tak

Jak poszło?Piotrek007 pisze: ↑ndz mar 03, 2024 5:23 pmDziękuję.Od tego jaki stopień mi przyznają zależy jakiej pracy będę szukał.Jak zabiorą mi stopień umiarkowany to będę mógł zapomnieć o pracy w ZPCH.Ale w sumie nie koniecznie to było by złe.Javelin pisze: ↑ndz mar 03, 2024 4:49 pmŻyczę powodzenia.Piotrek007 pisze: ↑ndz mar 03, 2024 4:20 pm We wtorek mam komisję orzekającą o stopniu niepełnosprawności.Jak tylko dostanę orzeczenie zacznę pytać o pracę.Skończy się laba