LIST DO MORDERCÓW:
Moderator: moderatorzy
Re: LIST DO MORDERCÓW:
Dziwne, że nawet właściciel kanału, na którym jest ta piosenka, czyli PolskiMeksyk778 nie zalajkował tej piosenki, a w telefonie Autora piosenki nie wyświetlają się komentarze pod tą piosenką. W lipcu,czyli 07.1978 po raz ostatni zagrał Kazimierz Dejmek, urodzony 17.05.1924, a piosenka na tym kanale PolskiMeksyk778 została wstawiona na YT 18.05.2020.
Ostatnio zmieniony sob lut 17, 2024 1:35 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
nikt tego góvvna nie lajkuje, jasne?Meduzola pisze: ↑czw lut 08, 2024 2:24 pm Zachęcam do lajkowania tej piosenki, którą Autor by chciał całkowicie wyprzeć ze świadomości... Poczucie winy, sumienie, coś go ciśnie... Możliwe, że diabeł mu mówi, że jak Autor piosenki zrobi coś tak, a nie inaczej, to wysadzą w Kosmos tę przemiła planetę. Bo szatan ma do dyspozycji najnowsze sprzęty, serio: "Jestem Gladiatorem(feat: Jacek Grabostów"/Tyge type beat2020fromYoutube:
Zdefiniuj schizofrenię. Albo nie, bo dla takich jak ty u nas-zrobionych na schizofreników, bo taka choroba w naturze nie występuje- wszystko jest urojeniowe. Dodatkowo, i tak mi wiadomo, że jesteś tu podstawiony, bo odkąd masz tu konto, tylko do mnie się odnosisz, może dla niepoznaki jakiś tam wątek utworzyłeś lub co innego komentowałeś. Nie zamierzam polemizować z tak ohydną kreaturą jak ty. Ps. DO POZOSTAŁYCH: Dwa, trzy tygodnie temu weszła do mnie w nocy między 2 a 3 godziną pielęgniarka Barbara i otworzyła puszkę z tajemniczym świerzbowcem, który trwał tylko jedną noc i był zainteresowany tylko moją głową, tzn. się w nią wbijał. Potem (pielęgniarka Gosia, 1 z 3, ta blond) był drugi (cybernetyczny) świerzbowiec, który tym razem zainteresowany był moją potylicą. Odtąd pielęgniarki i niektóre pacjentki reagują minami i postawą ciała, ogólnie zachowaniem na to, co pomyślę. Super moc obliczeniowa.
Ostatnio zmieniony pt lut 09, 2024 10:23 am przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Co psychiatria ma do zaoferowania ludziom: Wybiera się wśród rodzin tzw. najsłabsze ogniwo i skazuje się je na wegetowanie. W sposób planowany i metodyczny osoby z potencjałem stają się socjalnymi pacynkami.
Ostatnio zmieniony sob lut 17, 2024 1:36 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Może będę po południu, ale tak to w weekend mnie nie będzie.
Ostatnio zmieniony sob lut 17, 2024 1:37 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
ma wennę to se pisze czasem fajnie sobie poczytac, a przy okazji w kazdym gownie jakas prawda -sanepid potwierdzi ;-)Trener pisze: ↑pt lut 09, 2024 1:19 amnikt tego góvvna nie lajkuje, jasne?Meduzola pisze: ↑czw lut 08, 2024 2:24 pm Zachęcam do lajkowania tej piosenki, którą Autor by chciał całkowicie wyprzeć ze świadomości... Poczucie winy, sumienie, coś go ciśnie... Możliwe, że diabeł mu mówi, że jak Autor piosenki zrobi coś tak, a nie inaczej, to wysadzą w Kosmos tę przemiła planetę. Bo szatan ma do dyspozycji najnowsze sprzęty, serio: "Jestem Gladiatorem(feat: Jacek Grabostów"/Tyge type beat2020fromYoutube:
Milusia12, zhakował Cię ktoś? Ze względu na choćby stylistykę i rozkład zdań, to po prostu nie Ty. Znam Twoją sytuację rodzinną i nie sądzę, byś się wyżywała na ludziach za pośrednictwem Internetu. A tu takie strzępy dialektyczne...
(...)
Ostatnio zmieniony sob lut 17, 2024 12:47 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziewczyno nie podawaj tylu swoich danych, przecież to może przeczytać każdy!
- FreshEscape
- bywalec
Jasne że nie podawajcie danych i to takich !
Natomiast to jest forum dla schizofreników i to administracja, w tym przede wszystkim pewnien prze ch..j, bez prze. Niejaki zbyszek ponosi odpowiedzialność pełną, za to co jest publikowane na forum, tylko puki co jego nieróbstwa i lenistwa nie ma ktos wziąc za du..e. Kwestia czasu kiedy sie pozwy posypią... Za samo zgłoszenie co Medka udostępniła, na stronie pana zbysia już grozi mu 2 lata za samo Rodo. A jak będą jakieś konskwencje to odpowiada za to swoim majątkiem
Natomiast to jest forum dla schizofreników i to administracja, w tym przede wszystkim pewnien prze ch..j, bez prze. Niejaki zbyszek ponosi odpowiedzialność pełną, za to co jest publikowane na forum, tylko puki co jego nieróbstwa i lenistwa nie ma ktos wziąc za du..e. Kwestia czasu kiedy sie pozwy posypią... Za samo zgłoszenie co Medka udostępniła, na stronie pana zbysia już grozi mu 2 lata za samo Rodo. A jak będą jakieś konskwencje to odpowiada za to swoim majątkiem
Ordynator, który od lat uprawia logomachię, nie umie sobie wyobrazić, że w świecie wrażliwej osoby traktowanej falami elektromagnetycznymi i inhibitorami wychwytu zwrotnego dopaminy, mózg po prostu boli. Nie że nie zawiera "nerwów czuciowych", ale przecież opony mózgowe mają i czaszka też jest unerwiona. Nie zgadzam się na elektrowstrząsy, już raz mnie namówiliście, nie zrobicie ze mnie cyborga. Skąd staruszka (Pelagia, akurat EW to raczej nie miała, więc jakiś inny prototyp...) z mojej sali, która nie korzysta z internetu, wiedziała w miniony piątek, że ktoś (x2) mnie obraził w internecie? W ogóle, to dowiedziałam się dziś na obchodzie, że ona czasem słyszy w głowie radio. Natomiast (ubezwłasnowolniona)Tereska po tylu już zabiegach EW (wtedy robią EKG i EEG i pobierają pliki, które przechowują lub wszczepiają innym osobom), słyszy w nocy huki, trzaski, krzyki i gonitwy na korytarzu. Nikt z Was mnie w weekend nie odwiedził. No cóż, piszę dalej, koło się kręci. Psychiatrzy, co wy robicie z ludźmi?
Ostatnio zmieniony pn lut 12, 2024 11:03 am przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Od Rudy Komoroskiej przez Słupce aż do Skulska sprzedaje jajka "babcia Osmulska"...
- FreshEscape
- bywalec
Chętnie bym cie odwiedził i przywiózł coś dobre, do rozmowy. Ale nie mam za co ;(
Rozumiem. Niemniej, to bardzo miłe, że się odezwałeś.
Bo ja mam w ramach "terapii" od poniedziałku do piątku "kafejkę internetową". W ogóle, to komputer ten jest w tej sali od kilku lat, ale dopiero kilka tygodni temu dowiedziałam się, że mogą z niego korzystać pacjenci i pacjentki. Może matka będzie potem, miała być wczoraj, ale brat z ojcem ją terroryzują, bo chcą mnie wykluczyć z procesu testamentowego, jeśli chodzi o ten dom. Z fejsa nie korzystam, jestem tam Gosia Iksińska z białą apaszką na szyi, ale nie mogę się tam zalogować, bo serwer szpitala odrzuca ten adres internetowy oraz nie mam dawnej karty SIM (z innego urządzenia żądają potwierdzenia kodu), bo ją w kiblu spuściłam (dwa miesiące temu), sorry Wod-Kan,m zapłacę karę za zanieczyszczanie środowiska.
- FreshEscape
- bywalec
Długo już jesteś w szpitalu ?
Długo, ponad dwa miesiące, FreshEscape. Bo ja nie dopytuję o wyjście i powrót do patologicznych rodzinnych relacji, czyli żadnych relacji, tylko polemizuję o sensowności wynurzeń psychiatrów. Po trzech miesiącach mogę się zgodzić na przedłużenie pobytu w tym nędznym ośrodku, gdzie ucieka kasa z NFZ-tu, albo mi zaproponują Łódź lub Wartę, bo mają z nimi umowę, o ile sędzia z bełchatowskiego Sądu Rodzinnego (Rodzinnego?) Z.K. mnie nie ubezwłasnowolni, a lekarz nie zaleci pseudonaukowych elektrowstrząsów. PS. Gdzie ci kryptolodzy od Enigmy z tamtych lat? Itzek, wir machen Elektroschocktherapie, das Zentrum ist in Belchatow/ Bellenhatau. Die wissen schon wie, ach wie! Nikomu nie chcę pluć w twarz ;-) swoimi poglądami politcznymi, ale jestem tak dialektyczna: Co wczoraj pomyślę, może się nazajutrz zdewaluować, ale nie zawsze. Ogólnie, twórcy tak mają. Picasso spalił niektóre swoje obrazy... U mnie to zburzenie osobowości, typ unikający i schizoidalna, bo brat mnie zastraszał całe życie. W ogóle, ile diagnoz jest naciąganych! Psychika jako taka nie istnieje, psychika to odczucie swojego mózgu przez daną jednostkę, i reszty ciała też w pewnym sensie. Jakbyś się zdecydował na spontan, to uważaj na zaczipowane, sterowane satelitarnie sarny w drodze z Podkarpacia... Jacek Kaczmarski: "A mury runą":
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu