Wiemy ze patrzysz !
Moderator: moderatorzy
- FreshEscape
- bywalec
Wiemy ze patrzysz !
Zbyszku, nie patrz, działaj ! Profil catastofiglupek jest do usuniecia po 3 dniach. Co do dochodzenia czyje to jest alter ego, to mnie nie obchodzi. Ale taki SPAM, dosłownie do wywalenia po 3 dniach ! Jak prowadzisz dochodzenie, nie mieszam sie czy to alter ego catastrofy. Ale nieczytelność BUROKA co tutaj SRA ! A NIE PISZE ! Z miejsca do wywalenia catasrofaglupek profil, do z miejsca do usuniecia i w dalszym posteowaniu, obcieciu jaj...
Re: Wiemy ze patrzysz !
Kichany populista. Żyje z grupą niepelnosprawnosciCatastrophigłupek pisze: ↑śr gru 27, 2023 9:54 pmFreshEscape pisze: ↑śr gru 27, 2023 3:07 pm Zbyszku, nie patrz, działaj ! Profil catastofiglupek jest do usuniecia po 3 dniach. Co do dochodzenia czyje to jest alter ego, to mnie nie obchodzi. Ale taki SPAM, dosłownie do wywalenia po 3 dniach ! Jak prowadzisz dochodzenie, nie mieszam sie czy to alter ego catastrofy. Ale nieczytelność BUROKA co tutaj SRA ! A NIE PISZE ! Z miejsca do wywalenia catasrofaglupek Januszek już nie jest tylko na zasiłku
Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA , do z miejsca do usuniecia i w dalszym posteowaniu, obcieciu jaj...
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
- piotrs
- zaufany użytkownik
no nie bierze tabletek i
zanieczyszcza forum tymi głupotami
ale nie można nikogo zbanować bo inaczej cenzura
może bedzie potrzebował pomocy porady
jak brać leki np
zanieczyszcza forum tymi głupotami
ale nie można nikogo zbanować bo inaczej cenzura
może bedzie potrzebował pomocy porady
jak brać leki np
- herbertmarshall
- bywalec
Byłem na wielu innych forach, ale takiego syfu jak tutaj nigdy nie widziałem.
Może mało widziałem
Może mało widziałem
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- Catastrophigłupek
- bywalec
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Trener
- bywalec
- Trener
- bywalec
a skąd masz pewnosc ze Zbyszek żyje?FreshEscape pisze: ↑śr gru 27, 2023 3:07 pm Zbyszku, nie patrz, działaj ! Profil catastofiglupek jest do usuniecia po 3 dniach. Co do dochodzenia czyje to jest alter ego, to mnie nie obchodzi. Ale taki SPAM, dosłownie do wywalenia po 3 dniach ! Jak prowadzisz dochodzenie, nie mieszam sie czy to alter ego catastrofy. Ale nieczytelność BUROKA co tutaj SRA ! A NIE PISZE ! Z miejsca do wywalenia catasrofaglupek profil, do z miejsca do usuniecia i w dalszym posteowaniu, obcieciu jaj...
Żyje i działa na twitterzeTrener pisze: ↑wt sty 16, 2024 12:56 ama skąd masz pewnosc ze Zbyszek żyje?FreshEscape pisze: ↑śr gru 27, 2023 3:07 pm Zbyszku, nie patrz, działaj ! Profil catastofiglupek jest do usuniecia po 3 dniach. Co do dochodzenia czyje to jest alter ego, to mnie nie obchodzi. Ale taki SPAM, dosłownie do wywalenia po 3 dniach ! Jak prowadzisz dochodzenie, nie mieszam sie czy to alter ego catastrofy. Ale nieczytelność BUROKA co tutaj SRA ! A NIE PISZE ! Z miejsca do wywalenia catasrofaglupek profil, do z miejsca do usuniecia i w dalszym posteowaniu, obcieciu jaj...
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Ma wylane na Evot…
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
To pisowski politruk z ambicjami. Indoktrynowanie półgłówków przestało go kręcić. Wziął się za poważne politykowanie na twitterze.
Utrzymuje to forum.
Mógłby zamknąć jak eden twoja-psychiatria.pl
Mógłby zamknąć jak eden twoja-psychiatria.pl
- FreshEscape
- bywalec
Najn, jak ktoś go czyta to widać że ma urojenia. Nie jest to polityk pisowski, ma po prostu urojenia w charakterze skrajnej prawicy. I z nimi sie identyfikuje. Czy kościół czy prawica, zbudowana jest na paranoi. I tam znajduje odbicie swojego świata w którym żyje we własnej głowie.
- FreshEscape
- bywalec
Kochana jest adminem tego forum i uważa i opisuje sie jako osobowość medialna. Płacenie za forum, a raczej bycie szefem czy przełożonym, to przede wszystkim odpowiedzialność za to i obowiązki wg. tego dzieła !
Mi sie akurat podoba ta forma "nieograniczona" tego forum i ciesze sie ze stworzył takie miejsce.
Natomiast zdarzające sie spamerstwo w internecie wymaga jakiegoś, jego uczestnictwa, nie mądrych odpowiedzi nawet... To nie jest chyba problem poświecic komuś na rencie, 15 minut, na zalukanie w dane miejsce i kogoś kto nic nie pisze, a spamuje delikatnie wyje..ć !!
Eden i jego forum. Też wylot za złe mówienie o księżach lub PiS czyli podobny charakter jak tego. I to nagłe zamknięcie akurat w momencie kiedy zacząłem je promować i zaczęli powoli ściągać tam ludzie. Dostałęm wtedy za to warna tutaj. Trzeba nadmienić, że Eden jest kolegą ze szpitala Zbyszka. Obaj uroili sobie, że są Chrystusami i muszą zbawić świat. Nie zdziwiłbym się jakby Eden zamknął nagle na polecenie Zbyszka. Kończąc nie robi Zbyszek żadnej łaski. To forum nie działa tak od strony technicznej jak i światopoglądowej jako miejsce wymiany myśli.