Proboszcz Cenobite 666?
Moderator: moderatorzy
Proboszcz Cenobite 666?
Proboszcz Cenobite 666?
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Re: Proboszcz Cenobite 666?
Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
U mne po okolicy krąży co jakiś czas bus. Facet sprzedaje ziemniaki. ale jakis taki wodzirej okolicy sieje postrach czesto gada odrzeczy. z moja matka zagaduje czasem cos tam nawet niby o mnie. Jego nie znam nawet za bardzo nie widziałam tylko postac dostatecznie za chudy gwiazdorzy po okolicy matka go sie jakby boi.
Taki wodzirej-rasputin - jakies czary chyba tu nad ta okolica wyprawia bo nie rozumiem czemu go sie boja. Nawet moze sie zachowuje na takiego co jest bezwzgledny i żadnych uczuć duchowych nie ma ale strach i pozwalanie takiemu na grasowanie i podawanie mu ofiar na tacy to raczej nie jest rozwiazanie.
Poza tym on tak gwiazdorzy jakby nie widze w nim umiejetności uprawiania zajmowania sie ziemia raczej mało szlachetny osobnik. byc moze ziemniaki kradzione a ja czasem mam wrazenie od dziecka uświęcona przez przeklęte imię jakby dostaje od kradzionego uczulenia :/ mowie mamie nie kupuj!. ona zbyt lekliwa zeby mnie słuchac.
Taki wodzirej-rasputin - jakies czary chyba tu nad ta okolica wyprawia bo nie rozumiem czemu go sie boja. Nawet moze sie zachowuje na takiego co jest bezwzgledny i żadnych uczuć duchowych nie ma ale strach i pozwalanie takiemu na grasowanie i podawanie mu ofiar na tacy to raczej nie jest rozwiazanie.
Poza tym on tak gwiazdorzy jakby nie widze w nim umiejetności uprawiania zajmowania sie ziemia raczej mało szlachetny osobnik. byc moze ziemniaki kradzione a ja czasem mam wrazenie od dziecka uświęcona przez przeklęte imię jakby dostaje od kradzionego uczulenia :/ mowie mamie nie kupuj!. ona zbyt lekliwa zeby mnie słuchac.
ponoc kradzione nie tuczy mozesz wiec smialo te grule zjadac bez obaw ze przytyjesz, taki plus