Telefony komórkowe
Moderator: moderatorzy
Re: Telefony komórkowe
Albo tak jak z Sony Xperia Z, Z1, Z2, Z3 !
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
A to tak w ciemno kupowaliście te "nowe" modele? Przecież poza możliwością fizycznego obejrzenia i wypróbowania w sklepie, w sieci można poczytać recenzje na ich temat.
Nie ..ja nie kupowałem żadnego "flagowca" nie stać mnie na tak drogi gadżet.
W całym chaosie jest kosmos
x
Ostatnio zmieniony pt wrz 25, 2015 12:08 am przez Ralf, łącznie zmieniany 1 raz.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Ja mam teraz LG G2. Flagowy, nienajnowszy model - bo jest już G4. Ale wg mnie i paru innych osób jest to najbardziej udany model z wypuszczonych telefonów ostatnio - nawet od G3. Pomimo parametrów (o G4 się nie wypowiem, bo mało o nim wiem).
Zwiechy dla tego telefonu są obce. Już nie wspomnę o bardzo pojemnej baterii polimerowej 3000 mAh, która uzyskuje niespotykaną wręcz żywotność wśród smartfonów - i to z takim ekranem i procesorem. Wadą jest tylko to, że bateria jest niewymienna. No i jeszcze jedną wadę w nim widzę. Zdjęcia robi dosyć przeciętne. Jeżeli kupować telefon pod tym kątem, to zdecydowanie polecam model nowszy - G3S, ale tańszy, bo jest ze średniej półki cenowej (ten model ma aparat wręcz znakomity jak na telefon!).
Zwiechy dla tego telefonu są obce. Już nie wspomnę o bardzo pojemnej baterii polimerowej 3000 mAh, która uzyskuje niespotykaną wręcz żywotność wśród smartfonów - i to z takim ekranem i procesorem. Wadą jest tylko to, że bateria jest niewymienna. No i jeszcze jedną wadę w nim widzę. Zdjęcia robi dosyć przeciętne. Jeżeli kupować telefon pod tym kątem, to zdecydowanie polecam model nowszy - G3S, ale tańszy, bo jest ze średniej półki cenowej (ten model ma aparat wręcz znakomity jak na telefon!).
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Będę miał na sprzedaż telefon OnePlus 6, 256GB pamięci w idealnym stanie.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Lg. Mam abonament 9zl w tym 1gb interneu 30 minut rozmow xa darmoee wymienne na 30sms
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum