Zaczynam ćwiczyć
Moderator: moderatorzy
Re: Zaczynam ćwiczyć
za chwilkę zbieram się na spacer nie spacerek będzie sporo kroków wydeptanych
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Januszek już nie jest tylko na zasiłku
Januszek już nie musi mieszkać w piwnicy!
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
trening zaliczony+spacer
- Catastrophigłupek
- bywalec
Januszek już nie jest tylko na zasiłku
Januszek jest na utrzymaniu kobiet czy to męska k! SPYTACIE? BUC 2023. KU..WA
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
trening zaliczony:-)
Dzisiuaj 10km szybkim krokiem ale i tak czuje ze ledwo zem wspodnie sie mieszcze ahh te swieta
U mnie wczoraj 13 801 kroków, jestem z siebie dumna.
Ja też zamierzam ćwiczyć plus do tego dieta, liczenie kalorii, mam nadzieję że w tym 2024 roku uda mi to co zaplanowałem związanego z dietą.
wczoraj spacerek
Chce dzis pobiegac ale nie wiem czy cos wyjdzie pada snieg i jest zimno, moze tylko na dluzszy spacer pojde zobacze, a jak nie to jutro, kocham sport!
Hej creed. Dzięki za podlinkowanie kanału tej laski. Nie znałam jej a ma rzeczywiście spoko ćwiczenia. Przynajmniej daję radę je zrobić i nie mam uczucia że zaraz płuca wypluje. Póki co ćwiczyłam te treningi półgodzinne wczoraj i dziś. Mam nadzieję że wytrwam jak najdłużej i wejdzie mi to w krew. A jak Tobie idzie? Daj znać co tam u ciebie
też lubię jej ćwiczenia. Ostatnio nie ćwiczę bo mnie przybiło, mniej jem, stres i naprawdę w takim stanie nawet mnie się nie chce ćwiczyć.
- Catastrophigłupek
- bywalec
100%
co przybrała w święta to spaliłam, nawet schudłam. Moja psych mówi mi abym nie rezygnowała z aktywności.
Dziś ćwiczyłam facefitness