Schizofrenia już nie ma.
Moderator: moderatorzy
Schizofrenia już nie ma.
Naukowo
Religijnie
Informatycznie
Schizofrenia to nie chorobą ale podszyta pod nią grype. Gorączki. Problemy emocjonalne
Religijnie
Informatycznie
Schizofrenia to nie chorobą ale podszyta pod nią grype. Gorączki. Problemy emocjonalne
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: Schizofrenia już nie ma.
tak to przeziębienie leczone trwa 7 dni
a nieleczone tydzięń
proszę
a nieleczone tydzięń
proszę
a co? ogłosili amnestie?
Nie ma i nie było. Są tylko biedni zagubieni, wyrzuceni na margines społeczeństwa zatraceni głęboko nieszczęśliwi albo rozhisteryzowani ludzie. Jak im pomóc? Co uczynić by pozwolili sobie pomóc? Czy permanentna samotność kwalifikuje się jako jednostka chorobowa i nadaje się do wyleczenia? Dziś już tak. Schizofrenia moim zdaniem to pustka i niezmierzona otchłań samotności braku miłości i nadziei.
Na smród są obecnie świetne detergenty, dozodoranty, perfumy i antyperspiranty. Skutecznie tuszują wewnętrzne oraz zewnętrzne nieprzyjemne zapachy. Nawet nie są wcale takie drogie, Biedronka ma najlepsze ceny.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Januszek BUC roku 2023
Januszek jest uzależniony od evotu i odejść nie pitrafi ten przygłupi cfok
Januszek jest tylko jeden bo tak głupi ludzie nie rodzą się często buhahaha buraku
Januszek jest tylko jeden bo tak głupi ludzie nie rodzą się często buhahaha buraku
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Co on ci zrobil
- FreshEscape
- bywalec
Wszystko sie zgada, oprócz słowa niezamierzone. Nie tylko zamierzone to jest, ale taj autysta celowo utrudnia do granic mozliwości wszystko. To schizofrenik celow wchodzi w taki stan. Może nie jest to celowe, ale to jedyne stany, jaki zarówno jeden jak i drugi zna. I tym sie kieruje. To jest świat w którym czuje sie bezpiecznie i dobrze. Mimo że to chory świat. Jak mówi artysta, ludzie w wprost "milion szans daje im sam bóg" a oni wszystko olewają i tak tkiwą..
Ludzie okrślają dno, jako intelekt, gadanie o pierdołach, jakies chore poglądy, zapatrywania. Dno zaczyna sie kiedy jak zaczynasz raz na 24 godziny coś w ogóle zjeść i masz sie gdzie ogrzać i zaczynasz sie z tego dosłownie cieszyć. To to jest ten moment ze ktoś od dna odbija w góre. Cóż zabrzmie jak jakiś kołcz, czy hipokryta. Ale wielu ma za dobrze jeszcze póki co w zyciu i prawdziweego dna nie widział i nie mając sie od czego odbić. często lawiruje pomiędzy byciem wyższy,. kiedy w rzeczywistości, przebił granice dna, nie odbijajac sie odniej, a wprost wykształcił wiertło aby zaryć i ryć w podłożu
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Schizofrenia to *słowo niedozwolone* która najprostsze rzeczy zamienia w heroiczne wyczyny.Trzeba zaakceptować fakt choroby i nie patrzeć na to,że inni mają łatwiej.Zanim się zacznie biadolić nad swoim losem trzeba zadać sobie pytanie - co zrobiłem dzisiaj żeby być szczęśliwym ,jak bardzo się przełamałem,ile stresu zniosłem i jak mocno się starałem pokonać lęk i paraliżujący strach przed zwyczajnym życiem.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Ej nie badz taki poprawny politycznie, kazdy ma wlasne poglady i ma do nich swiete prawo. Anyway.. Jak dla mnie to jestes bez mala geniuszem, chce zostac twoim padawanemFreshEscape pisze: ↑sob gru 16, 2023 7:59 pm Wszystko sie zgada, oprócz słowa niezamierzone. Nie tylko zamierzone to jest, ale taj autysta celowo utrudnia do granic mozliwości wszystko. To schizofrenik celow wchodzi w taki stan. Może nie jest to celowe, ale to jedyne stany, jaki zarówno jeden jak i drugi zna. I tym sie kieruje. To jest świat w którym czuje sie bezpiecznie i dobrze. Mimo że to chory świat. Jak mówi artysta, ludzie w wprost "milion szans daje im sam bóg" a oni wszystko olewają i tak tkiwą..
Ludzie okrślają dno, jako intelekt, gadanie o pierdołach, jakies chore poglądy, zapatrywania. Dno zaczyna sie kiedy jak zaczynasz raz na 24 godziny coś w ogóle zjeść i masz sie gdzie ogrzać i zaczynasz sie z tego dosłownie cieszyć. To to jest ten moment ze ktoś od dna odbija w góre. Cóż zabrzmie jak jakiś kołcz, czy hipokryta. Ale wielu ma za dobrze jeszcze póki co w zyciu i prawdziweego dna nie widział i nie mając sie od czego odbić. często lawiruje pomiędzy byciem wyższy,. kiedy w rzeczywistości, przebił granice dna, nie odbijajac sie odniej, a wprost wykształcił wiertło aby zaryć i ryć w podłożu
To ostatnie zdanie jest genialne, metaforyczne i mega pelne wyrazu, nic tylko oprawic i powiecis nadl lozkiem. Nie raz czlowiek zyje cale zycie by wejsc na forum i przeczytac cos tak doskonalego zamknietego w malej pofragmentowanej poszarpanej postrzepionej calosci, a mimo to jak kazde arcydzielo albo nieoszlifowany diament bezcenne. No sorka po prostu jestem pod wrazeniemFreshEscape pisze: ↑sob gru 16, 2023 7:59 pm [...]póki co w zyciu i prawdziweego dna nie widział i nie mając sie od czego odbić. często lawiruje pomiędzy byciem wyższy,. kiedy w rzeczywistości, przebił granice dna, nie odbijajac sie odniej, a wprost wykształcił wiertło aby zaryć i ryć w podłożu
No kurla czytam ktory raz jest taks amo genialne tak proste i nieokrzesane, takie niewydarzone w swoim geniuszu
Majstersztyk!
- Catastrophigłupek
- bywalec
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta
Mój gey 100%
Mój gey 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Nudny jestes troll wymysl cos nowego
- Catastrophigłupek
- bywalec
Cały evot ciągnie na drucie januszka 100%
Ciągnij i ty
Ciągnij i ty
Catastrophigłupek pisze: ↑czw gru 14, 2023 7:53 pm Januszek BUC roku 2023
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia: