Kłusownictwo seksualne
Moderator: moderatorzy
- FreshEscape
- bywalec
Re: Kłusownictwo seksualne
Wybacz gościu, ale na 50 letniego magistra co żyje z mamą i jest jeszcze wobec niej agresywny, mimo ze pewnie wszystko na ciebie poświca i robi. I całe życie żyjesz jej kosztem i rodziców. To nie 90% kobiet nie znajdziesz. Ale i 90% narkomanek, alkocholiczek z syfilisem by nie chciała mieć z tobą kontaktu...
Ja tam na to forum wchodzę w celach stricte informacyjnych, nie po to, żeby poznać tu kobietę.
Ale są pewnie i tacy, którzy chcieli poznać tutaj kobiety.
Ale na forach w zasadzie jest to niemożliwe. Nawet na stricte damskich forach, takich, jak Wizaż, ( zamknięty ma byc od 21.12 ) , Kafeteria, Polki i Netkobiety, jest to bardzo trudne..
Nie polecam tej drogi nawiązywania relacji z kobietami.
Od jakiegoś czasu Z POWROTEM nie żyję z mamą.
Dokładnie, to mam 47 lat.
Już nie robimy sobie z matką awantur- mieszkam od niej daleko.
Ale są pewnie i tacy, którzy chcieli poznać tutaj kobiety.
Ale na forach w zasadzie jest to niemożliwe. Nawet na stricte damskich forach, takich, jak Wizaż, ( zamknięty ma byc od 21.12 ) , Kafeteria, Polki i Netkobiety, jest to bardzo trudne..
Nie polecam tej drogi nawiązywania relacji z kobietami.
Od jakiegoś czasu Z POWROTEM nie żyję z mamą.
Dokładnie, to mam 47 lat.
Już nie robimy sobie z matką awantur- mieszkam od niej daleko.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Są możliwości na pewno.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Na jakich forach ?.
Do Fresha- rozumiem, że " Studentka, to dętka, którą jeden przebił, a stu dmuchało " ?.
Narkomanki, alkoholiczki, kobiety z HIV i chorobami wernerycznymi są częstsze wśród kobiet z wyższym wykształceniem, fakt.
Ale: narkomankę czy alkoholiczkę bym pogonił na terapię. KobietA z HIV- czy z czymś wenerycznym- są na to skuteczne leki.
Kobiety z wyższym wykształceniem nieraz częściej uprawiają seks oralny i analny i stdteż u nich częstsze powyższe przypadłości.
Czyli, rozumiem, Fresh, zabawiać się z kobietami z wyśzym, bądź studentkami, ale małżeństwo to z taką ze średnim, bo zachowa ona wianek do ślubu ?.
To się nazywa kompleks madonny i ;adacznicy.
To ja wolędobre kochanki- ladacznice, niż madonny o niskim temperamencie.
Do Fresha- rozumiem, że " Studentka, to dętka, którą jeden przebił, a stu dmuchało " ?.
Narkomanki, alkoholiczki, kobiety z HIV i chorobami wernerycznymi są częstsze wśród kobiet z wyższym wykształceniem, fakt.
Ale: narkomankę czy alkoholiczkę bym pogonił na terapię. KobietA z HIV- czy z czymś wenerycznym- są na to skuteczne leki.
Kobiety z wyższym wykształceniem nieraz częściej uprawiają seks oralny i analny i stdteż u nich częstsze powyższe przypadłości.
Czyli, rozumiem, Fresh, zabawiać się z kobietami z wyśzym, bądź studentkami, ale małżeństwo to z taką ze średnim, bo zachowa ona wianek do ślubu ?.
To się nazywa kompleks madonny i ;adacznicy.
To ja wolędobre kochanki- ladacznice, niż madonny o niskim temperamencie.
- Catastrophique
- bywalec
Gdzie? Wszędzie.redaktor pisze: ↑śr gru 13, 2023 2:46 pmA gdzie można poznać singielkę w tzw. realu w Stolicy ?. One raczej ( mówię tu o singielkach po 30- tce ) unikają klubów.Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 1:49 pm Beznadziejne i słabe - podrywać zajętą dziewczynę/kobietę i świadczy o sporej desperacji.
Tego kwiatu jest pół światu, ja wolę spotykać się z singielkami.
To już można je poznać przez Tindera prędzej, czy przez Sympatie/MyDwoje...
Cata- Ty chyba lubisz bardzo młode studentki... : .
Na ulicy, w sklepie, w komunikacji miejskiej, urzędzie itd itp.
Ludzie sa teraz wszędzie.
Poznawanie przez internet jest dla tych, którym brakuje odwagi.
Studentka, jesli inteligentna, elokwentna i z zachęcająca aparycją jak najbardziej moze byc.
Zresztą, ja sie dogaduje nawet z licealistkami.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Ale te studentki/licealistki to dla ciebie one- night- stands, czy bierzesz pod uwagę romantyczno- uczuciowe relacje z nimi ?.Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 4:13 pmGdzie? Wszędzie.redaktor pisze: ↑śr gru 13, 2023 2:46 pmA gdzie można poznać singielkę w tzw. realu w Stolicy ?. One raczej ( mówię tu o singielkach po 30- tce ) unikają klubów.Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 1:49 pm Beznadziejne i słabe - podrywać zajętą dziewczynę/kobietę i świadczy o sporej desperacji.
Tego kwiatu jest pół światu, ja wolę spotykać się z singielkami.
To już można je poznać przez Tindera prędzej, czy przez Sympatie/MyDwoje...
Cata- Ty chyba lubisz bardzo młode studentki... : .
Na ulicy, w sklepie, w komunikacji miejskiej, urzędzie itd itp.
Ludzie sa teraz wszędzie.
Poznawanie przez internet jest dla tych, którym brakuje odwagi.
Studentka, jesli inteligentna, elokwentna i z zachęcająca aparycją jak najbardziej moze byc.
Zresztą, ja sie dogaduje nawet z licealistkami.
Tak wiem. Ostatnia żona znanego seksuologa, śp. prof . dr hab. Mikołaja Kozakiewicza, pani Weronika, była, kiedy oni się poznali, licelaistką.
Więc można ?. Można .
Ja miałem po prostu straszną depresję po mojej exżonie ( wielka studencka miłość ). Na szczęście to był tylko ślub cywilny- więc w świetle prawa kanonicznego jestem kawalerem.
To bardzo dobrze, bo większość singielek ( nie tylko u nas ) pragnie ślubu w kościele ( konkordatowego ) , w białej sukni- i namiętnej nocy poślubnej. Nawet jak już dawno nie są dziewicami .
Stąd też tak wielka popularność bielizny ślubnej Intimissimi, Fiore czy Victorias Secret. To wielki biznes.
Wreszcie teraz zauważam na serio inne kobiety ( nie dziewczyny, tylko kobiety ) .
A Wy- mielście jakieś przejścia typu rozwód ?.
Tak, poznawanie się przez Internet jest słabe. Ale wiele ośób jest nieśmiałych. Dla tych osób Internet jest idealny.
A są jakie ś sposoby, jak np. zagadać do pracownicy Starbucksa w centrum handlowym ?.
A są jakie ś sposoby, jak np. zagadać do pracownicy Starbucksa w centrum handlowym ?.
- FreshEscape
- bywalec
Gościu, obudż sie !! Jak bym miał 4 klasy...aa moze za dużo..3 klasy podstawówki i HIVA to bym od ciebie spierd..ł po jednym twoim poście..hahaha
To takim idiotą, leniem i śmieciem jestem, że żadna mnie nie zechce ?.
Fresh- jak ty to robisz, że ciebie chcą kobiety ?.
Fresh- jak ty to robisz, że ciebie chcą kobiety ?.
- FreshEscape
- bywalec
Nie chodzi własnie o to co piszesz, a nikt ci tego nie powiedzał, jak ww wpoiedzi twojej. Jesteś, chcesz być itd. czarną dziurą. Ty chcesz pochłaniac kogoś, a nie dawać. Jak chcesz kochac, to zacznij od pokachania siebie !
Jak ?.
- Catastrophique
- bywalec
Niestety, zamiast odważnie wyjść do ludzi, poznawać się na zywo, wielu potrafi tylko stukać w klawiaturę.
A później, gdy się i tak spotkają w realu, nie potrafią z siebie slowa wydobyć. Tak to jest gdy pielęgnujesz swoje obawy zamiast z nimi walczyć.
Sposób?
Podejdź i zapytaj jak dzien mija, tak na początek.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
To, to potrafię .
Ale: jak pokazać kobiecie, że mi się podoba i że wzbudza moje pożądanie ?.
Tylko jakoś tak bez nachalstwa, to młoda " studenciara "., może się spłoszyć.
Ale: jak pokazać kobiecie, że mi się podoba i że wzbudza moje pożądanie ?.
Tylko jakoś tak bez nachalstwa, to młoda " studenciara "., może się spłoszyć.
Przypominam ze zgodnie z polskim prawem klusownictwo jest zakazane
Do Catastrophique:
Nie lubię znajomości platonicznych. Choć pokazać, że ona na mnie działa erotycznie na samym początku relacji, raczej nie warto.
Chyba, że się zaczyna relację od seksu ( są kobiety, które zaochują się przez seks, w wyniku wyrzutu, przy orgaźmie, oksytocyny, hormonu przywiązania )
Do Fresha: a co, jeżeli obie strony chcą dawac, a nie za bardzo chcą brać ( ja tak miałem w swoim niezwykle nieudanym małżeństwie; taskże, jeśli chodzi o seks ) ?.
Co do kłusownictwa seksualnego: to jest jednak u mnie ostateczność, bo dzieciate rozwódki stawiają zawsze na pierwszym miejscu dobro swoich dzieci ( dopóki te się nie usamodzielnią ), a dopiero na drugim miejscu dobro swojego nowego związku.
Czyli można przegrać z pasierbami rywalizację o serce żony.
Nie warto.
Czyli najlepiej panny ( czyste karty ). Bo już bezdzietne rozwódki/młode wdowy miewają traumy postmałżeńskie ?.
Dobra, nie będę więcej teoretyzował.
Najpierw pokocham siebie, a dopiero później kobietę.
Nie lubię znajomości platonicznych. Choć pokazać, że ona na mnie działa erotycznie na samym początku relacji, raczej nie warto.
Chyba, że się zaczyna relację od seksu ( są kobiety, które zaochują się przez seks, w wyniku wyrzutu, przy orgaźmie, oksytocyny, hormonu przywiązania )
Do Fresha: a co, jeżeli obie strony chcą dawac, a nie za bardzo chcą brać ( ja tak miałem w swoim niezwykle nieudanym małżeństwie; taskże, jeśli chodzi o seks ) ?.
Co do kłusownictwa seksualnego: to jest jednak u mnie ostateczność, bo dzieciate rozwódki stawiają zawsze na pierwszym miejscu dobro swoich dzieci ( dopóki te się nie usamodzielnią ), a dopiero na drugim miejscu dobro swojego nowego związku.
Czyli można przegrać z pasierbami rywalizację o serce żony.
Nie warto.
Czyli najlepiej panny ( czyste karty ). Bo już bezdzietne rozwódki/młode wdowy miewają traumy postmałżeńskie ?.
Dobra, nie będę więcej teoretyzował.
Najpierw pokocham siebie, a dopiero później kobietę.
- herbertmarshall
- bywalec
Ja akurat jestem na etapie wychodzenia z bycia Januszem.
Prędzej jestem Sebixem .
Prędzej jestem Sebixem .
- FreshEscape
- bywalec
- FreshEscape
- bywalec
sarninke* nie wiem, ja na tym forum nic nie moge edytowac..*słowo niedozwolone* zbyszkowi w kapelusz..:/
Ale: herbertmarshall, Ty masz rację.
Ten filmik trafnie opisuje mnie do bardzo niedawna .
Najpierw należy popracować nad swoją atrakcyjnością ( w tym fizyczną ) dla kobiet. I pochodzić na długofalową psychoterapię ( najlepiej w nurcie
psychodynamicznym ), aby pokochać siebie, a przynajmniej zaakceptować siebie.
Kobiety przyjdą dużo później. Ale warto poczekać.
Na razie, będąc na początku zdrowienia po długoletnim kryzysie psychicznym, nie należy angażować się z kimś, żeby tej oosby nie skrzywdzić i żeby ona nas nie skrzywdziła.
Ten filmik trafnie opisuje mnie do bardzo niedawna .
Najpierw należy popracować nad swoją atrakcyjnością ( w tym fizyczną ) dla kobiet. I pochodzić na długofalową psychoterapię ( najlepiej w nurcie
psychodynamicznym ), aby pokochać siebie, a przynajmniej zaakceptować siebie.
Kobiety przyjdą dużo później. Ale warto poczekać.
Na razie, będąc na początku zdrowienia po długoletnim kryzysie psychicznym, nie należy angażować się z kimś, żeby tej oosby nie skrzywdzić i żeby ona nas nie skrzywdziła.