Kłusownictwo seksualne
Moderator: moderatorzy
Kłusownictwo seksualne
Postanowiłem ostatnio zacząć uprawiać tzw. kłusownictwo seksualne- podebrać partnerkę, na tzw. żonę/kochankę dla siebie- innemu mężczyźnie.
Po prostu, w naszych polskich realiach, w moim wieku ( po 40- tce ) większość kobiet ( nawet tych kilkanaście lat ode mnie młodszych- a celuję w target wiekowy kobiet tak gdzieś 32- 50 ) ma partnerów/mężów.
Jest ciągle u nas przymus w większości rodzin, aby kobieta znalazła sobie partnera- " aby pił, aby bił, byle by był ". Bo tak wypada.
Dość nieliczne ingielki natomiast są przeważnie same " po przejściach " i wolą być same, niż z byle kim ( choć ja, poza aktualnie dość kiepską prezencją, wcale nie jestem byle kim, ale mniejsza o to ).
Co są dzicie na temat kłusownictwa seksualnego ?.
Po prostu, w naszych polskich realiach, w moim wieku ( po 40- tce ) większość kobiet ( nawet tych kilkanaście lat ode mnie młodszych- a celuję w target wiekowy kobiet tak gdzieś 32- 50 ) ma partnerów/mężów.
Jest ciągle u nas przymus w większości rodzin, aby kobieta znalazła sobie partnera- " aby pił, aby bił, byle by był ". Bo tak wypada.
Dość nieliczne ingielki natomiast są przeważnie same " po przejściach " i wolą być same, niż z byle kim ( choć ja, poza aktualnie dość kiepską prezencją, wcale nie jestem byle kim, ale mniejsza o to ).
Co są dzicie na temat kłusownictwa seksualnego ?.
Re: Kłusownictwo seksualne
Singielki- panny, rozwódki, nieliczne młode wdowy.
- FreshEscape
- bywalec
Ja też bym chapnął jakąś sarenke, ale walczyć z innym jeleniem o nią, to mi sie nie chce Coś był chapnął z wolnego wybiegu
- Słonecznik1
- bywalec
masz mnie tutaj
- Słonecznik1
- bywalec
pchał się cham bez kolejki . 60 letniego faceta obrażał a jak co do czego to jeszcze te scierwo pisze że mu kapelusz ukradlismy .....było troche inaczej
- Słonecznik1
- bywalec
ja temu gościowi mam odpuścić że z kurestw..a się lansuje???
- Słonecznik1
- bywalec
tam nie było kapelusza a był gaz .
- Słonecznik1
- bywalec
nie chcieli byście być w więzieniu osobami z reputacją ...
- Słonecznik1
- bywalec
raczej tego nie odpuszcze . 2 dni temu to zobaczyłem a to dosc dawno było . Zarabia na ku..stwie dosłownym .Co ja też przekupiłem dziadka . Bo o niego poszło że powiedział żeby spadał bo on juz jest pierwszy . A teraz cyrk . Poszukam go w necie
- Słonecznik1
- bywalec
niech każdy wie że ma bardzo źle
- Słonecznik1
- bywalec
ten you tuber jest w tym temacie oszustem . Było troche inaczej i nie lepiej dla niego cwaniaka
- Słonecznik1
- bywalec
gaz nie kapelusz
- FreshEscape
- bywalec
Whatever... W każdym razie załóż temat swój o tym.
Co do tematu kłuaowania..hymm.. Jaby to powiedzieć redaktor, to byś musiał mieć i sidła i wnyki. Czyli Rozum i kase na takie rzeczy. Jeszcze umiał to wszystko obsłużyć, no i byś musiał wiedzieć gdzie te wnyki zakładać, gdzie takie sarenki hasają. DO tego zeby w ognisku przy tym polowaniu, palił sie dobrze jakiś konar . Ja sie nie znam, choć nie kłusownik, bom zawsze był wilkiem, no moje tereny sarenki same wchodziły. Znaczy kiedyyyyś tam. Bom teraz taki bardziej wylinały pies i to domowy Ja musze zjeśc obiad, wyspać sie, po 2 drinkach kłade sie spać.. Zyje praktycznie już tylko, nie w rozległym wilczym terytorium, tylkom dosłownie został przeniesiony do rezerwatu... W sumie tylko Konar w tym ognisku ciągle płonie Ale to zawsze tak miałem, ze cięzko to było ugasić..
Najlepoiej to by było upolować taką... dziką, nie oswojoną sarenke, taka z poza stada i to oswajać.. uuu to by sie działo
Co do tematu kłuaowania..hymm.. Jaby to powiedzieć redaktor, to byś musiał mieć i sidła i wnyki. Czyli Rozum i kase na takie rzeczy. Jeszcze umiał to wszystko obsłużyć, no i byś musiał wiedzieć gdzie te wnyki zakładać, gdzie takie sarenki hasają. DO tego zeby w ognisku przy tym polowaniu, palił sie dobrze jakiś konar . Ja sie nie znam, choć nie kłusownik, bom zawsze był wilkiem, no moje tereny sarenki same wchodziły. Znaczy kiedyyyyś tam. Bom teraz taki bardziej wylinały pies i to domowy Ja musze zjeśc obiad, wyspać sie, po 2 drinkach kłade sie spać.. Zyje praktycznie już tylko, nie w rozległym wilczym terytorium, tylkom dosłownie został przeniesiony do rezerwatu... W sumie tylko Konar w tym ognisku ciągle płonie Ale to zawsze tak miałem, ze cięzko to było ugasić..
Najlepoiej to by było upolować taką... dziką, nie oswojoną sarenke, taka z poza stada i to oswajać.. uuu to by sie działo
- Catastrophique
- bywalec
Beznadziejne i słabe - podrywać zajętą dziewczynę/kobietę i świadczy o sporej desperacji.
Tego kwiatu jest pół światu, ja wolę spotykać się z singielkami.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Pseudo-wierzący tak robią, nawet kościół w PL inaczej naucza. Ale i tak na całym świecie zauważalny jest upadek etycznych zasad, takie czasy, panie.Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 1:49 pm Beznadziejne i słabe - podrywać zajętą dziewczynę/kobietę i świadczy o sporej desperacji.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- Catastrophique
- bywalec
Tak, degrengolada jest bardzo powszechna, u jednej i u drugiej płci.karuna pisze: ↑śr gru 13, 2023 1:56 pmPseudo-wierzący tak robią, nawet kościół w PL inaczej naucza. Ale i tak na całym świecie zauważalny jest upadek etycznych zasad, takie czasy, panie.Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 1:49 pm Beznadziejne i słabe - podrywać zajętą dziewczynę/kobietę i świadczy o sporej desperacji.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
A gdzie można poznać singielkę w tzw. realu w Stolicy ?. One raczej ( mówię tu o singielkach po 30- tce ) unikają klubów.Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 1:49 pm Beznadziejne i słabe - podrywać zajętą dziewczynę/kobietę i świadczy o sporej desperacji.
To już można je poznać przez Tindera prędzej, czy przez Sympatie/MyDwoje...
Cata- Ty chyba lubisz bardzo młode studentki... : .
- FreshEscape
- bywalec
Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 2:01 pm Tak, degrengolada jest bardzo powszechna, u jednej i u drugiej płci.
No ale kochane dzieciaczki co ma zrobić taki zwykły,zwyczajny człowiek. Zwłaszcza kiedy młody. Zakochuje sie np. w wykłądach Catastrofy, jako dojrzały, inteligentny gość. A potem w domu dosstaje taką papke jaką prezentuje na forum. Tak samo nasto kocha sie w moderatorze, wielkim karuniee. A w domu dostaje takiego gościa jak jeszcze do niedawna na forum, co jest ważny, a nie ma nic do powiedzenia ??//hymmm ???? Szuka alternatwy zeby iść gdzieś indziej, bo sie wjeb..a w czarną dziure !!!
Stąd też z naszego forum KOBIETY prawie zawsze wieją, jak tylko mogą najszybciej ?. Rejestrują się, a potem nic nie piszą ?.
No bo tu piszą sami prawie frustraci ( wśród nas, mężczyzn ).
No bo tu piszą sami prawie frustraci ( wśród nas, mężczyzn ).
Na tym forum partnerki się nie pozna.
Zresztą na 90% innych for i grup na FB też nie... .
Zresztą na 90% innych for i grup na FB też nie... .