MOPS Talon
Moderator: moderatorzy
- FreshEscape
- bywalec
MOPS Talon
Heja
Czy ktoś doświadczony wie czy jeśli ktoś pobiera zasiłek, w okresie świątecznym, owa instytucja jak sie mówi prócz, zasiłku daje jakiś talon ? Na kur..w i balon ? Czy po prostu na to zeby jakąś wigilie za to zrobić ?
Czy ktoś doświadczony wie czy jeśli ktoś pobiera zasiłek, w okresie świątecznym, owa instytucja jak sie mówi prócz, zasiłku daje jakiś talon ? Na kur..w i balon ? Czy po prostu na to zeby jakąś wigilie za to zrobić ?
- Słonecznik1
- bywalec
Re: MOPS Talon
nie wiem ale masz internet i możesz sprawdzić jak nie wiesz więc chcesz sprawdzić kto pobiera taki?
- FreshEscape
- bywalec
czyt. jak wyżej. To jest właśnie używanie internetu... To nie są sprawy ze znalezieniem telefonu, adresu itd.. Nigdy nie znajdziesz na takie praktyczne sprawy informacji na google. Często nawet pisze ze sie coś nie da, kiedy w praktyce sie da.. Zresztą szukanie na google takich rzeczy to w zasadzie sam człowiek głupieje.. Bo tam informacje są tak niejdnoznaczne i pisane tylko po to aby zapełnić strone, łacznie z mega błędami osób piszących, którzy nie mają pojęcia o czym sami pisząc. Myląc wiele rzeczy i pojęć. Najlepiej po prostu zpytać i podzielić sie z kimś kto sam czegoś doświadczył, np. tak jak tutaj, czyli pomocy..
-
- zaufany użytkownik
Każdy MOPS ma swoje zasady.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie drutaFreshEscape pisze: ↑wt gru 05, 2023 5:06 pm Heja
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta
Mój gey 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum