Czysta micha
Moderator: moderatorzy
Czysta micha
Zaczynam od jutra aż do Świąt cisnąć dietę 1600kcal z niskim indeksem glikemicznym. Tak naprawdę to zacznę już od dzisiejszej kolacji. Będę tu zdawać relację jak mi idzie.
Re: Czysta micha
Z pomocą dietetyka czy samodzielnie?
Kiedyś było w internetach forum diety Zuzla i tam pięknie dziewczyny chudły na diecie niskie IG.
Powodzenia!!!
Kiedyś było w internetach forum diety Zuzla i tam pięknie dziewczyny chudły na diecie niskie IG.
Powodzenia!!!
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
powodzenia!
Hej Pamal. Kiedyś radziłam się dietetyka i miałam od niego właśnie dietę 1600kcal rozpisaną. Będę bazować na tych przepisach plus jakieś inspiracje z internetu.
Dzień pierwszy zaliczony na 100%
Brawo!
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Super,
ja też coś zacząłem
ja też coś zacząłem
Drugi dzień też zaliczony.
Brawo! Tak trzymać.
mnie dietetyczka powiedziała, że powinnam jeść 1800kcal a jak stanęłam na tej maszynie która mierzy ilość tłuszczu to 1450kcal.
5 posiłków na dzień. Nie zawsze tak jem zdarza się że 3 posiłki.
Śniadanie 8.00
2 śniadanie 11.00
Obiad 14.00
Podwieczorek 16.00
Kolacja 18.00
Staram się nie objadać choć przy takich lekach ochota na słodkie jest większa więc trza się pilnować.
Dużo warzyw.
Codziennie zapisuję sobie co jem, mam tz.''dzienniczek żywienia '' i ''aktywności''.
Pozwodzenia w trzymaniu diety i owocnych efektów:-)
Napisz czym/kim się inspirujesz układając posiłki. Może jakieś ciekawe przepisy?
Śniadanie 8.00
2 śniadanie 11.00
Obiad 14.00
Podwieczorek 16.00
Kolacja 18.00
Staram się nie objadać choć przy takich lekach ochota na słodkie jest większa więc trza się pilnować.
Dużo warzyw.
Codziennie zapisuję sobie co jem, mam tz.''dzienniczek żywienia '' i ''aktywności''.
Napisz czym/kim się inspirujesz układając posiłki. Może jakieś ciekawe przepisy?
Hej creed! To jaką masz w końcu kaloryczność diety? Mnie właśnie dietetyczka wyliczyła 1600 na tej maszynie a druga to potwierdziła. Mam jeszcze ten plan diety od niej, ale jednak gotuje wg. takich ebooków z internetu. Ja jem 4 posiłki dziennie. Aktywność fizyczna narazie u mnie leży i kwiczy. Tym bardziej podziwiam cię za prowadzenie tego dzienniczka i treningi.creed pisze: ↑śr gru 06, 2023 7:10 am mnie dietetyczka powiedziała, że powinnam jeść 1800kcal a jak stanęłam na tej maszynie która mierzy ilość tłuszczu to 1450kcal.
Śniadanie 8.00
2 śniadanie 11.00
Obiad 14.00
Podwieczorek 16.00
Kolacja 18.00
Dużo warzyw.
jestem za zapisywaniem sobie. U mnie nie sprawdza się jak tylko coś sobie powiem - muszę to zapisać wtedy ma to wartość.
Mam kaloryczność 1800kcal. Za tydzień idę do dietetyka a prawidłowo psychodietetyka.
Mam kaloryczność 1800kcal. Za tydzień idę do dietetyka a prawidłowo psychodietetyka.
Dzisiejszy dzień zaliczony na 100%
Będę z wami szczera...wczoraj po kolacji i napisaniu posta coś we mnie pękło i zjadłam jeszcze nadprogramową bułkę z dżemem...no ale nie poddaje się. Stawką jest moje zdrowie, więc będę robić co mogę by lepiej się odżywiać. Dzisiejszy dzień jedzeniowo oceniam na 50%, gdyż zjadłam domowy obiad u mamy. Śniadania w ogóle nie było ale reszta posiłków już prawilnie dietetycznych
Dzisiaj prawilnie z diety 75% posiłków.
- piotrs
- zaufany użytkownik
dieta dobra ale po co sie tak katowac
nie lepiej ograniczyc slodkie i tez napoje i pieczone tylko gotowane mieso
warzyw i owocow wiecej
i spacerek
nie lepiej ograniczyc slodkie i tez napoje i pieczone tylko gotowane mieso
warzyw i owocow wiecej
i spacerek