28 stycznia 2024 roku Owsiak wygna dzieci na mróz na charówę .
Moderator: moderatorzy
- PuszkinKochajacyLayle
- bywalec
28 stycznia 2024 roku Owsiak wygna dzieci na mróz na charówę .
Tego dnia Jurek ,, Pasożyt '' Owsiak siedząc sobie wygodnie w ocieplanym telewizyjnym studiu zagna setki tysięcy niewinnych Polskich dzieci na cieżką charówę na mrozie , deszczu i śniegu .
Uczyni to ażeby przez natępny rok móc się obijać i żyć w luksusie nie pracująć .
Czytelniku i Czytelniczko ! Kiedy napotkasz na swej drodze dziecko nie dawaj mu do puszki pięniążką , pięniążką który w ostatecznym rozrachunku trafi do Owsiaka lecz zaproś to dziecko do najbliższej ciepłęj restauracji . Postaw mu ciepłą herbatkę z cytrynka i coś do jedzenia . Porozmawiaj z nim . Dowiedz się jakie problemy sprawiły że dał się zmanipulować Owsiakowi . Wytłumacz mu jak powinna wygladać pomoc potrzebującym !
Uczyni to ażeby przez natępny rok móc się obijać i żyć w luksusie nie pracująć .
Czytelniku i Czytelniczko ! Kiedy napotkasz na swej drodze dziecko nie dawaj mu do puszki pięniążką , pięniążką który w ostatecznym rozrachunku trafi do Owsiaka lecz zaproś to dziecko do najbliższej ciepłęj restauracji . Postaw mu ciepłą herbatkę z cytrynka i coś do jedzenia . Porozmawiaj z nim . Dowiedz się jakie problemy sprawiły że dał się zmanipulować Owsiakowi . Wytłumacz mu jak powinna wygladać pomoc potrzebującym !
Re: 28 stycznia 2024 roku Owsiak wygna dzieci na mróz na charówę .
A ja wesprę Owsiaka, bo uważam że odwala super robotę. Pamiętam jak mój bratanek był w szpitalu i wszędzie było pełno sprzętu z serduszkami Orkiestry
- herbertmarshall
- bywalec
Nie jestem miłośnikiem Owsiaka, ale faktem jest, że gdy mój siostrzeniec walczył o życie, lekarze uratowali go z pomocą sprzętu od WOŚP.
Jeśli komuś to przeszkadza, to zawsze może zapalić świecę Caritasu...
Te biedne dzieci wypychane na mróz mają z tego największą radochę że mogą postać i serduszka ponaklejać. Po za tym przygotowują im ciepły posiłek. Na szczytny cel zbierają. Niech się uczy młodzież. Teraz, tak jak napisali powyżej wszystkie szpitale zaopatrzone z WOŚPU.
-
- zaufany użytkownik
Nie rozumiem, dlaczego ta akcja musi być finansowana z pieniędzy publicznych przez samorządy. Jest dużo takich działań, co nie dostają takiej pomocy.
ja najdluzesz tu piszacy. pasuje. serce mi krwai jak cie puszku wyssmali.herbertmarshall pisze: ↑pn lis 27, 2023 5:56 pmNie jestem miłośnikiem Owsiaka, ale faktem jest, że gdy mój siostrzeniec walczył o życie, lekarze uratowali go z pomocą sprzętu od WOŚP.
Jeśli komuś to przeszkadza, to zawsze może zapalić świecę Caritasu...
pisz co tu chcesz i jak chcesz. zycze ci powodzenia z ta banda czworga. ktora jest finansowana przez finansjerow przez NFZ a nie przez jurka.
ludziom tak zal psychicznych: " byl taki zdolny" "mial tylu przyjaciol" "nic na to nie wskazywalo"
a tu sasiadka dewotka sasiad spoleczniak ksiadz ich szantazuja ze wydadza o was prawde
bo tak sie jej wstydza i tak o was/ciebie walcza.
koniec
jurek gra o wszystko.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
- herbertmarshall
- bywalec
Problem polega na tym, że nikogo nie wyśmiewam.
Pokażcie mi drugie przedsięwzięcie dobroczynne o takiej skali i skuteczności w tym kraju.
Państwo?
Kościół?
Pomimo wszelkich możliwości i środków jakoś nie widać ich sprzętu ratującego życie w szpitalach.
Oczywiście z Bogiem na ustach.
Przecież nikt nie ukrywa, że WOŚP to też duża akcja promocyjna firm i instytucji, tudzież osób.
Jestem podobnego zdania!herbertmarshall pisze: ↑wt lis 28, 2023 7:24 pmProblem polega na tym, że nikogo nie wyśmiewam.
Pokażcie mi drugie przedsięwzięcie dobroczynne o takiej skali i skuteczności w tym kraju.
Państwo?
Kościół?
Pomimo wszelkich możliwości i środków jakoś nie widać ich sprzętu ratującego życie w szpitalach.
Przecież nikt nie ukrywa, że WOŚP to też duża akcja promocyjna firm i instytucji, tudzież osób.
Jak budżet państwa wyniesie 1 grosz.jagienka pisze: ↑wt lis 28, 2023 8:58 pmJestem podobnego zdania!herbertmarshall pisze: ↑wt lis 28, 2023 7:24 pmProblem polega na tym, że nikogo nie wyśmiewam.
Państwo?
Kościół?
I co puszkowie?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
-
- zaufany użytkownik
Szlachetna Paczkaherbertmarshall pisze: ↑wt lis 28, 2023 7:24 pmProblem polega na tym, że nikogo nie wyśmiewam.
Państwo?
Kościół?
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum