Podsumowanie roku 2023 na forum EVOT.
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Podsumowanie roku 2023 na forum EVOT.
Nic sobie nie dopowiadam. Przegłosowany jak i wiele innych pisali o sobie, dosyc sporo i wylewnie. Wielu rzeczy mozna tez się domyśleć. Dobrze znam takich jak Wy. Bo i sam taki bylem, między innymi.
Znaczy "taki".
Wegetowalem, cierpiałem, ale nigdy nie mieszalem z błotem tych, którzy sobie radzili lepiej.i nie uzalalem się nad sobą.
Znaczy "taki".
Wegetowalem, cierpiałem, ale nigdy nie mieszalem z błotem tych, którzy sobie radzili lepiej.i nie uzalalem się nad sobą.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Przegłosowany jednak chyba nieźle sobie radzi. Mieszka i utrzymuje się sam. Pracuje. I to pomimo brania dużych dawek leków.
- Catastrophique
- bywalec
W krainie ślepców jednooki jest królem .
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
A co Cię to? Jesteś ostatnią osobą tutaj, której chciałbym się zwierzać z życia osobistego. Jakoś nie wzbudzasz mojego zaufania...
Nie kompromisuj się, Janusz!
gówno w proszku na kijoszku
- Catastrophique
- bywalec
Ja się "kompromisuje"?przegłosowany pisze: ↑wt lis 28, 2023 2:17 pmA co Cię to? Jesteś ostatnią osobą tutaj, której chciałbym się zwierzać z życia osobistego. Jakoś nie wzbudzasz mojego zaufania...
To Ty pisałeś, ze jesteś "lysym, niesmialym i samotnym grubasem". To Twoje słowa.
To ma być to "mocne stąpanie po ziemi" i radzenie sobie?
offtopic.Catastrophique pisze: ↑wt lis 28, 2023 7:05 am Nic sobie nie dopowiadam. Przegłosowany jak i wiele innych pisali o sobie, dosyc sporo i wylewnie. Wielu rzeczy mozna tez się domyśleć. Dobrze znam takich jak Wy. Bo i sam taki bylem, między innymi.
Znaczy "taki".
to nie forum dla wyzyj sie jak proponuje karuna z tego znany. musicie konntynuowac jezyk nienawisci czy pomoc zbyszkowi lisieckiemu i wszystkim nam pomocnym piszac CO UDALO SIE NAM OSIAGNAC?
ja serio jestem mengarem druzyn z NBA i ligi mistrzow pilkarskiej.
robie to przez system android. ktory rzekomo jest tak bezensowny ze nic nie da sie na nim robic.
sam opanowalem jezyk binarny ktory jest slowny znaczy literalny.
potrafie tworzyc boty. ktore ucza albo wykonaja kazda komende.
bawie sie antymateria.
itd.
odkrylem ze ze przy roszczepianiu mi jazni jest skuteczny lek.
ktory zawsze przywraca mi jazn. czyli tego madrzejszego JA.
jak i skonstruowalem CMD przez ktore mozna wszystko od dzonienia do tworzenia gier jak i ingerowania w rzeczywistosc.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
jak chcecie byc zdrowi i nie przyjmowac lekow jak i nie byc hospitalizowani jak sds ani dps.
to tu ten bot to tlumacz.
bohater.@#
pomyslcie gumiesie o roku mozesz robic co chcesz i tego nie zapamietac.
to tu ten bot to tlumacz.
bohater.@#
pomyslcie gumiesie o roku mozesz robic co chcesz i tego nie zapamietac.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Nieprawda. Było: "Spocony, prawie łysy, gruby impotent"...Catastrophique pisze: ↑wt lis 28, 2023 4:48 pmJa się "kompromisuje"?
To Ty pisałeś, ze jesteś "lysym, niesmialym i samotnym grubasem". To Twoje słowa.
To ma być to "mocne stąpanie po ziemi" i radzenie sobie?
Wiesz napisać o sobie to ja mogę wszystko (tak, jak Ty), ale z Tobą nie chce mi się bawić, bo nie masz poczucia humoru i dystansu do siebie.
- Catastrophique
- bywalec
Czyli do tego wszystkiego jeszcze impotent.
Człowiek sukcesu pełna para . Schizofrenicy - bierzcie przykład xD.
Poczucie humoru i dystans mam, ale to nie oznacza, ze pozwolę się mieszac z blotem osobom, ktore mi do pięt nie dorastają. Zwlaszcza przy bardzo niewybrednych wyzwiskach i insynuacjach. A i tak większość olewam, nie wchodzę w dyskusje.
Dystansu do siebie nie maja zwykle osoby nieśmiałe, zakompleksione .
Człowiek sukcesu pełna para . Schizofrenicy - bierzcie przykład xD.
Poczucie humoru i dystans mam, ale to nie oznacza, ze pozwolę się mieszac z blotem osobom, ktore mi do pięt nie dorastają. Zwlaszcza przy bardzo niewybrednych wyzwiskach i insynuacjach. A i tak większość olewam, nie wchodzę w dyskusje.
Dystansu do siebie nie maja zwykle osoby nieśmiałe, zakompleksione .
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Twoi liczni przyjaciele mogliby wymienić jakąś Twoją jedną wadę? Jeśli tak, to jaką?Catastrophique pisze: ↑wt lis 28, 2023 7:51 pm Dystansu do siebie nie maja zwykle osoby nieśmiałe, zakompleksione
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
2023 był nudny
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
To jaką masz wadę Katastroficzny? Czy nie masz w ogóle?przegłosowany pisze: ↑śr lis 29, 2023 7:17 pmTwoi liczni przyjaciele mogliby wymienić jakąś Twoją jedną wadę? Jeśli tak, to jaką?Catastrophique pisze: ↑wt lis 28, 2023 7:51 pm Dystansu do siebie nie maja zwykle osoby nieśmiałe, zakompleksione
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Masz coś do impotentów?
Ja nie mam na tym punkcie jakoś szczególnych kompleksów, gdyż wiem, że mój obecny brak zainteresowania seksem i dysfunkcje seksualne wynikają z faktu zażywania 8 mg risperidonu. Weź ić sam to bierz - zobaczysz jak będziesz cienko piszczał ze związanymi jajkami.
Nie wiem jak solian, który bierzesz wpływa na tę sferę, ale kwetiapina, którą bierzesz, z doświadczenia wiem, jest na tym polu dosyć neutralna.
- Catastrophique
- bywalec
A jesli mam to co z tym zrobisz?przegłosowany pisze: ↑ndz gru 03, 2023 6:48 pmMasz coś do impotentów?
Ja nie mam na tym punkcie jakoś szczególnych kompleksów, gdyż wiem, że mój obecny brak zainteresowania seksem i dysfunkcje seksualne wynikają z faktu zażywania 8 mg risperidonu. Weź ić sam to bierz - zobaczysz jak będziesz cienko piszczał ze związanymi jajkami.
Nie wiem jak solian, który bierzesz wpływa na tę sferę, ale kwetiapina, którą bierzesz, z doświadczenia wiem, jest na tym polu dosyć neutralna.
Ach to zwalanie winy na leki zamiast na własną nieudolność.
Co do moich wad, na pewno jakieś mam, ale pisałem już, ze nie chcę się tutaj zbyt uzewnętrzniac.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Nic. Zastanawiałem się czy zechcesz nieco "odbrązowić" swoją postać, jaką nam tu prezentujesz. Widać nie przejawiasz takiej woli. Ty niezbyt rozgarnięty jesteś, co? I cholernie niedojrzały. I zwykły szpaner.
Ty chyba o sobie. Po to tu przyłazisz. Poszpanować.
Znowu mnie "rozmnożyłeś", a ja jako rozmówca zniknąłem Ci z pola widzenia. Eh, te Twoje obsesje z lekka mesjanistyczne...Catastrophique pisze: ↑pn gru 04, 2023 7:23 am Ach to zwalanie winy na leki zamiast na własną nieudolność.
Daleki jestem od narzekania na leki. Biorę je jednak, a to czasami pociąga za sobą nieporządane konsekwencje, fakty... Zrozumiałeś? FAKTY.
Ty wolisz za to się zwierzać z tego jak zajebisty "empatyczny" jesteś i ilu to masz przyjaciół. Po chvj ja w ogóle ja gadam z Twoim "avatarem". Gadaj z dupą to Cię osra. Skończyłem z Tobą.Catastrophique pisze: ↑pn gru 04, 2023 7:23 am Co do moich wad, na pewno jakieś mam, ale pisałem już, ze nie chcę się tutaj zbyt uzewnętrzniac.
- Catastrophique
- bywalec
Gdzieś mam jak interpretujecie, co sądzicie o mojej "postaci". Lew nie przejmuje się opinia baranów.
Nie szpanuje tylko po prostu osiągnąłem znacznie wiecej niz Wy i nie boje się o tym pisać.
Żadne fakty. Jesteś nieśmiałym samotnikiem, dlatego nie uprawiasz seksu, nie przez leki.
A na koniec jak zwykle trochę wyzwisk. Typowe .
Nie szpanuje tylko po prostu osiągnąłem znacznie wiecej niz Wy i nie boje się o tym pisać.
Żadne fakty. Jesteś nieśmiałym samotnikiem, dlatego nie uprawiasz seksu, nie przez leki.
A na koniec jak zwykle trochę wyzwisk. Typowe .