O co chodzi?
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
O co chodzi?
Witam!
Mam na imię Mateusz jestem z Częstochowy. Mam 18 lat i od pewnego czasu mam jakies urojenia o kamerach w moim domu za lustrami w łazięce. Mam wrażenie że wszyscy zwracają na mnie uwage jakbym byl jakiś dziwny poprostu inny niż wszyscy. Ciągle cos mi nie pasuje w moim wyglądzie zewnętrznym. Ciągle rozmyślam np. jakies słowo czy zdanie które wypowiedzialem czy moje zachowanie było dpowiednie do danej sytuacji. Wydaje mi się że wszyscy mnie obgadują , śmieją się ze mnie itp.Kontakt z moimi przyjaciułmi mam bardzo dobry ale jesli chodzi o osoby obce mam wrażenie że są negatywnie nastawione do mnie po pierwszym zetknięciu. Od jakiegoś czasu pale gandzie. Ale to wszystko co wymienilem to mnie dręczyło wczesniej ale uważałem to za moją wyobraznię lub coś podobnego. Często o byleco potrafie być bardzo nerwowy no i nie mam zbyt dobrych ocen w szkole. Nie mam zbyt wielkiego zapału do wszystkiego.
Moje pytania :
-czy to moze być schizofrenia?
-czy powinienem iść do lekarza?
-od czego to może być jeśli nie od trawy?
Prosze o jakieś podpowiedzi i odpowiedzi za wszystko dzięki z góry!
P.S
Jaśi ktoś mial coś podobnego to niech napisze. Narazie i wielkie dzięki!
Mam na imię Mateusz jestem z Częstochowy. Mam 18 lat i od pewnego czasu mam jakies urojenia o kamerach w moim domu za lustrami w łazięce. Mam wrażenie że wszyscy zwracają na mnie uwage jakbym byl jakiś dziwny poprostu inny niż wszyscy. Ciągle cos mi nie pasuje w moim wyglądzie zewnętrznym. Ciągle rozmyślam np. jakies słowo czy zdanie które wypowiedzialem czy moje zachowanie było dpowiednie do danej sytuacji. Wydaje mi się że wszyscy mnie obgadują , śmieją się ze mnie itp.Kontakt z moimi przyjaciułmi mam bardzo dobry ale jesli chodzi o osoby obce mam wrażenie że są negatywnie nastawione do mnie po pierwszym zetknięciu. Od jakiegoś czasu pale gandzie. Ale to wszystko co wymienilem to mnie dręczyło wczesniej ale uważałem to za moją wyobraznię lub coś podobnego. Często o byleco potrafie być bardzo nerwowy no i nie mam zbyt dobrych ocen w szkole. Nie mam zbyt wielkiego zapału do wszystkiego.
Moje pytania :
-czy to moze być schizofrenia?
-czy powinienem iść do lekarza?
-od czego to może być jeśli nie od trawy?
Prosze o jakieś podpowiedzi i odpowiedzi za wszystko dzięki z góry!
P.S
Jaśi ktoś mial coś podobnego to niech napisze. Narazie i wielkie dzięki!
wlasnie siedze sobie zbakany , co do gandzi nie dygaj ona pomaga dotrzec do prawd , wyostrza wzrok, sluch i daje wzglad na rozne sprawy , spawia ze szybciej dochodzimy do roznych wnioskow. bez palenia pewnie doszedlbys do tago pozniej. a z lekarzem nie zwlekaj, az przytrafi Ci sie epizod jakis czy inna lipa.
-
- zaufany użytkownik
ewabraun, to jest dyskusja i takim tonem tylko się wywołuje awantury. Ja się z Tobą nie do końca zgadzam, psychotropy uważam za prochy nad prochy. Wszystko ma swoje dobre i złe strony.ewabraun pisze:Alucard ty jeszcze napij się "gorzoły" i będzieś goły i wesoły.
Co Ty wypisujesz, jakie rady dajesz, czy Ty wogóle leczysz się?
Pamiętaj przy schizofreni bierzemy leki, odrzucamy wszystkie używki typu narkotyki, alkohol, bo jeżeli chcemy żyć to niestety musimy się leczyć.
Wybór należy do Ciebie.
xena wojownicza księżniczka w zadumie
Różni nas stosunek do życia, łączą pewne doświadczenia. Nie ma za co przepraszać, ja napisałam swój post do Ciebie całkiem spokojnie. Narkotyków nigdy nie brałam, bo po co? I bez tego mam co wnukom opowiadać (cudzym) hehewabraun pisze:Napisałam ten post tylko z troski o Was, widziałam osoby,które brały narkotyki ........
Nie chciałam nikogo obrazić. Widocznie nie pasuję do tego forum. Mam inny stosunek do życia.
BARDZO WAS WSZYSTKICH PRZEPRASZAM.
xena wojownicza księżniczka w zadumie
Niedisuj się Ewobraun,chcałaś dobże,zripostowałem w ten sposób bo miałem zły dzień.Tak jak pisałem wcześniej bakam tylko co łikend,resztę używek skreśliłem,ćpałem sześć lat(wszystko..amfa,kwasy..)cztery jestem czysty.Na nic was nienamawiam,koleś sam napisał że jara,ja doradziłem mu żeby niejarał codziennie i to wszystko.
:twisted: