Czy jesteście aktywni, pracujecie na ketrelu?
Moderator: moderatorzy
Re: Czy jesteście aktywni, pracujecie na ketrelu?
.
Ostatnio zmieniony pn lut 28, 2022 3:33 am przez Chad, łącznie zmieniany 1 raz.
Słuchaj, zerknęłam na czat i tam piszesz że ktoś się przemądrza . Czy masz na myśli mnie ?
Jeśli tak, to zapewniam , nie mam nic rozkazującego, nakazującego na myśli.
Nie wiem co z tą manią prześladowcza zrobić, eh żebym była terapeutką. Pomodliłam się przed odpowiedzią Tobie .
Mam wrażenie , że nas na chwile obecną karmią tylko lekami. Nie chcę ich odstawić, ale może czymś się wspomóc. Mam na myśli duchowość.
Niech by było o połowę leków mniej to już dobrze.
Jeśli tak, to zapewniam , nie mam nic rozkazującego, nakazującego na myśli.
Nie wiem co z tą manią prześladowcza zrobić, eh żebym była terapeutką. Pomodliłam się przed odpowiedzią Tobie .
Mam wrażenie , że nas na chwile obecną karmią tylko lekami. Nie chcę ich odstawić, ale może czymś się wspomóc. Mam na myśli duchowość.
Niech by było o połowę leków mniej to już dobrze.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
.
Ostatnio zmieniony pn lut 28, 2022 3:30 am przez Chad, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony pn lut 28, 2022 3:30 am przez Chad, łącznie zmieniany 1 raz.
ok, jak już będziesz miał dość to popróbuj czegoś. Nie piszę tego z sarkazmem, Tylko tak do mnie mówi moja psycholog. Niezła z niej ,,żyleta''. Ale głównie dzięki niej jestem tu gdzie teraz po prawie 10 latach odkąd się spotykamy.
A tak ogólnie to się dziwię że wciąż rozmawiam z nie zaufanymi. To jakiś przywilej dla mnie chyba.
.
Ostatnio zmieniony pn lut 28, 2022 3:31 am przez Chad, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony pn lut 28, 2022 6:29 am przez Chad, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja Ci powiem, że zwabiła Ciebie moja ufność,prostota i otwartość. Cechy osoby delikatnej. Tak, mam te cechy ale również potrafię powiedzieć ,,nie'' i postawić granice. O dziwo, zachowałam je od dzieciństwa pomimo zranień, uderzeń, i zniewolenia nałogiem. Moja ciocia raz powiedziała, że życia jeszcze nie poznałam, dlatego taka ufna jestem. Mój Boże , moje życie to jedna wielka klęska. Myślałam, że kochać nie umiem, to było największe uderzenie. Ale od prawie 10 lat pracuję aby być nadal taką jak stworzył mnie Bóg, pracuję aby ufać bo świat jest piękny. Ludzie nie chcą zranić, często to ja swoim egoizmem zranię siebie.
Bywa zawiść, zazdrość, plotki , bywa narcyzm i manipulacja ale to są cechy osoby takiej samej jak ja, często nie zależy mi na nich, bo ci ludzie są tacy z powodu choroby albo są na innym etapie niż ja. Też za kilka lat będą tu gdzie ja teraz. Tak naprawdę też łakną miłości, akceptacji i przytulenia. Nie oddaję ciosów, nie wchodzę na ring z Mike Tysonem, pokonana zostanę doświadczeniem. O ile moje granice będą respektowane to możemy obok siebie żyć jak ktoś lubi lub jak ktoś umie. Jeśli nie... odchodzę. P
Pokaż sie prawdziwy/a.
Ostatnio zmieniony pn lut 28, 2022 3:10 am przez Jaskolka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zarejestrowany użytkownik
Hej. Ja uzgodnilam z moim psychiatra że rano przed pracą albo wieczorem jak idę na noc biorę tylko asertin a resztę biorę zanim pójdę spać. Tym bardziej że podniósł dawkę risperonu. Wcześniej miałam jeść : 1*ketrel 25, risperon 1, popołudnie ketrel 25, wieczorem ketrel 100.
Nie dałabym rady pracować na tabletkach bo mnie strasznie przymulaja. Poprostu idę spać gdy czuje jak zaczynają działać.
Nie dałabym rady pracować na tabletkach bo mnie strasznie przymulaja. Poprostu idę spać gdy czuje jak zaczynają działać.
Ale mnie zawstydziłeś, Wtedy kiedy to pisałam myślałam że natarczywie dokucza mi ktoś -kto pisał do mnie dziwne pv.
ale pomyliłam się, To nie ta osoba.
Biorę 600 mg ketrelu, a i tak mam "sen indukowany farmakologicznie", nie czuję się na nim senności w ciągu dnia.
LaDopamina
Nigdy nie pisalismy zadnych pv
Jezeli nie jestesmy sobie dani to nawet gdyby kazdy z nas byl krystaliczny nie bylibysmy nigdy znajomymi , dla mnie pewne rzeczy zostaly zamkniete , zostalo mi tylko miotanie sie i falszywa nadzieja.
Biorę 800mg kwetaplex xr i jestem 'aktywny' zawodowo. Nie pracuję jednak w zawodzie a praca bywa stresująca. Wcale mnie nie zamula. Ważne że jest xr