Olanzapina + Sulpiryd
Moderator: moderatorzy
- RSHFunkster
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
Olanzapina + Sulpiryd
Witam wszystkich serdecznie, jestem nowym użytkownikiem forum. To mój pierwszy temat.
Od bardzo dawna miałem trudne doświadczenia w sferze wyjątkowo złego samopoczucia. Do czasu zasięgnięcia pomocy lekarza psychiatry, niedługo po ukończeniu 18 roku życia. Zostałem zdiagnozowany z F29 "Nieokreślona psychoza nieorganiczna". Musiałem zrezygnować z połączenia z Sulpirydem na rzecz samej Olanzapiny ze względu na silne myśli samobójcze.
Od bardzo dawna miałem trudne doświadczenia w sferze wyjątkowo złego samopoczucia. Do czasu zasięgnięcia pomocy lekarza psychiatry, niedługo po ukończeniu 18 roku życia. Zostałem zdiagnozowany z F29 "Nieokreślona psychoza nieorganiczna". Musiałem zrezygnować z połączenia z Sulpirydem na rzecz samej Olanzapiny ze względu na silne myśli samobójcze.
F29
Re: Olanzapina + Sulpiryd
Jak funkcjonujesz? Praca, zycie, hobby, czas wolny? Ja chyba mam zla diagnoze, ale dzieki temu ze mam leki prawie za darmo to nic nie mowie... Od kilku lat miewam raz w roku, raz na dwa lata gorsze samopoczucie, krotkie epizody, kilku dniowe, poza tym funckcjonuje jak normalny czlowiek.
- RSHFunkster
- zaufany użytkownik
Uczęszczam w trybie weekendowym do studium medycznego (szkoła policealna) rekreacyjnie zajmuje się modelowaniem 3d, głównie ze względu na modelarstwo kartonowe. W ostatnim czasie jednak czuję kompletne wypalenie. Olanzin pomógł mi pokonać głosy, omamy wzrokowe i kompulsje seksualne, jednak czuję kompletną pustkę, i zmuszam się do działania.
F29
Według medycyny jesteś nie uleczalnie chory. Chyba że znajdziesz pracę.RSHFunkster pisze: ↑sob lis 11, 2023 12:29 pm Uczęszczam w trybie weekendowym do studium medycznego (szkoła policealna) rekreacyjnie zajmuje się modelowaniem 3d, głównie ze względu na modelarstwo kartonowe. W ostatnim czasie jednak czuję kompletne wypalenie. Olanzin pomógł mi pokonać głosy, omamy wzrokowe i kompulsje seksualne, jednak czuję kompletną pustkę, i zmuszam się do działania.
Sam się możesz uznac za zdrowego. Inaczej szpitale i dps w wieku 30 lat.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
- RSHFunkster
- zaufany użytkownik
Niezła motywacja, dzięki.mateus pisze: ↑sob lis 11, 2023 12:43 pmWedług medycyny jesteś nie uleczalnie chory. Chyba że znajdziesz pracę.RSHFunkster pisze: ↑sob lis 11, 2023 12:29 pm Uczęszczam w trybie weekendowym do studium medycznego (szkoła policealna) rekreacyjnie zajmuje się modelowaniem 3d, głównie ze względu na modelarstwo kartonowe. W ostatnim czasie jednak czuję kompletne wypalenie. Olanzin pomógł mi pokonać głosy, omamy wzrokowe i kompulsje seksualne, jednak czuję kompletną pustkę, i zmuszam się do działania.
F29
Mi w ZOL stargano kaczora donalda - komiks.RSHFunkster pisze: ↑sob lis 11, 2023 12:52 pmNiezła motywacja, dzięki.mateus pisze: ↑sob lis 11, 2023 12:43 pmWedług medycyny jesteś nie uleczalnie chory. Chyba że znajdziesz pracę.RSHFunkster pisze: ↑sob lis 11, 2023 12:29 pm Uczęszczam w trybie weekendowym do studium medycznego (szkoła policealna) rekreacyjnie zajmuje się modelowaniem 3d, głównie ze względu na modelarstwo kartonowe. W ostatnim czasie jednak czuję kompletne wypalenie. Olanzin pomógł mi pokonać głosy, omamy wzrokowe i kompulsje seksualne, jednak czuję kompletną pustkę, i zmuszam się do działania.
Obecnie jestem przez tą instytucje skierowany do szpitala.
Jak wróce tam. Nie wiem. Pojechałbym z biblią tysiąc lecia spowrotem.
Kto?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia: