Olanzapina + Sulpiryd

zyprexa, zolafren, zalasta, zolaxa, velotab, zypadhera

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
RSHFunkster
zaufany użytkownik
Status: zdrowy

Olanzapina + Sulpiryd

Post autor: RSHFunkster »

Witam wszystkich serdecznie, jestem nowym użytkownikiem forum. To mój pierwszy temat.

Od bardzo dawna miałem trudne doświadczenia w sferze wyjątkowo złego samopoczucia. Do czasu zasięgnięcia pomocy lekarza psychiatry, niedługo po ukończeniu 18 roku życia. Zostałem zdiagnozowany z F29 "Nieokreślona psychoza nieorganiczna". Musiałem zrezygnować z połączenia z Sulpirydem na rzecz samej Olanzapiny ze względu na silne myśli samobójcze.
F29
Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Re: Olanzapina + Sulpiryd

Post autor: Schibi »

Jak funkcjonujesz? Praca, zycie, hobby, czas wolny? Ja chyba mam zla diagnoze, ale dzieki temu ze mam leki prawie za darmo to nic nie mowie... Od kilku lat miewam raz w roku, raz na dwa lata gorsze samopoczucie, krotkie epizody, kilku dniowe, poza tym funckcjonuje jak normalny czlowiek.
Awatar użytkownika
RSHFunkster
zaufany użytkownik

Uczęszczam w trybie weekendowym do studium medycznego (szkoła policealna) rekreacyjnie zajmuje się modelowaniem 3d, głównie ze względu na modelarstwo kartonowe. W ostatnim czasie jednak czuję kompletne wypalenie. Olanzin pomógł mi pokonać głosy, omamy wzrokowe i kompulsje seksualne, jednak czuję kompletną pustkę, i zmuszam się do działania.
F29
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

RSHFunkster pisze: sob lis 11, 2023 12:29 pm Uczęszczam w trybie weekendowym do studium medycznego (szkoła policealna) rekreacyjnie zajmuje się modelowaniem 3d, głównie ze względu na modelarstwo kartonowe. W ostatnim czasie jednak czuję kompletne wypalenie. Olanzin pomógł mi pokonać głosy, omamy wzrokowe i kompulsje seksualne, jednak czuję kompletną pustkę, i zmuszam się do działania.
Według medycyny jesteś nie uleczalnie chory. Chyba że znajdziesz pracę.

Sam się możesz uznac za zdrowego. Inaczej szpitale i dps w wieku 30 lat.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Awatar użytkownika
RSHFunkster
zaufany użytkownik

mateus pisze: sob lis 11, 2023 12:43 pm
RSHFunkster pisze: sob lis 11, 2023 12:29 pm Uczęszczam w trybie weekendowym do studium medycznego (szkoła policealna) rekreacyjnie zajmuje się modelowaniem 3d, głównie ze względu na modelarstwo kartonowe. W ostatnim czasie jednak czuję kompletne wypalenie. Olanzin pomógł mi pokonać głosy, omamy wzrokowe i kompulsje seksualne, jednak czuję kompletną pustkę, i zmuszam się do działania.

Niezła motywacja, dzięki.
F29
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

RSHFunkster pisze: sob lis 11, 2023 12:52 pm
mateus pisze: sob lis 11, 2023 12:43 pm

Niezła motywacja, dzięki.
Mi w ZOL stargano kaczora donalda - komiks.
Obecnie jestem przez tą instytucje skierowany do szpitala.
Jak wróce tam. Nie wiem. Pojechałbym z biblią tysiąc lecia spowrotem.

Kto?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „olanzapina”