Matematyk? A tu nagle diagnoza po nagrodzie.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Matematyk? A tu nagle diagnoza po nagrodzie.

Post autor: mateus »

Ja
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Re: Matematyk? A tu nagle diagnoza po nagrodzie.

Za co?.@#
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

jagienka
zaufany użytkownik

Post autor: jagienka »

Też się długo siebie pytałam "za co". Za jakie grzechy spotkałam mnie ta choroba. Dlaczego taka kara. Teraz staram się myśleć bardziej że to przypadek, że akurat na to zachorowałam. Że nie jestem winna temu, że choruje. Staram się tak myśleć ale jeszcze długa droga przede mną abym zaakceptowała ten stan rzeczy
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

jagienka pisze: sob wrz 02, 2023 11:36 am Też się długo siebie pytałam "za co". Za jakie grzechy spotkałam mnie ta choroba. Dlaczego taka kara. Teraz staram się myśleć bardziej że to przypadek, że akurat na to zachorowałam. Że nie jestem winna temu, że choruje. Staram się tak myśleć ale jeszcze długa droga przede mną abym zaakceptowała ten stan rzeczy
Często osoby duchowe obwniają nas albo nawet 9 pokolenie.

Jacy oni uczeni.

Serio was to nie boli. Że taki THC bałwan ⛄ a tu 5 letnie studia i szkice.

Ja stworzyłem w języku C
Sztuczną planetę.

W Petersburgu.

Astra.@#

Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Post autor: piotrs »

jagienka pisze: sob wrz 02, 2023 11:36 am Też się długo siebie pytałam "za co". Za jakie grzechy spotkałam mnie ta choroba. Dlaczego taka kara. Teraz staram się myśleć bardziej że to przypadek, że akurat na to zachorowałam. Że nie jestem winna temu, że choruje. Staram się tak myśleć ale jeszcze długa droga przede mną abym zaakceptowała ten stan rzeczy
no każdy ma dosyć trzeba wytrzymać
no nikt tego kto to ma tą chorobę nie zrozumie
czasami Jezus daje cierpienie krzyże póżniej bedzie łatwiej
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”