Zaczynam ćwiczyć
Moderator: moderatorzy
Re: Zaczynam ćwiczyć
poćwiczone - zaliczone
poćwiczone:-)
Spacer i trening, po tygodniowej, urlopowej przerwie. Ciężko było wrócić 

spacer
spacer, rowerek
trening+rowerek
poćwiczone:-)
- FreshEscape
- bywalec
Dziś mi bez burzy, wiatru, czegogolwiek wyłaczali prąd. Co w efekcie dało ze bieżnia sie zjeb...a, kogo sądzić, kogo winić, sam se chłopie dochodź szkody ! Boś tuman chory i prawa w niczym ni mosz,, Taka Polska konstentacyja....
i co teraz zrobisz z tą bieżnią?FreshEscape pisze: ↑czw paź 05, 2023 8:51 pm Dziś mi bez burzy, wiatru, czegogolwiek wyłaczali prąd. Co w efekcie dało ze bieżnia sie zjeb...a, kogo sądzić, kogo winić, sam se chłopie dochodź szkody ! Boś tuman chory i prawa w niczym ni mosz,, Taka Polska konstentacyja....
u mnie dziś poćwiczone.
- FreshEscape
- bywalec
Ja nie zrobie nic mam wiezadlo w kolanie i stopie poruchane. Co chyba dla ciebie nie jest tajemnicą. Natomiast bieżnie sie wyśle do serwisu, i naprawią, kwestia czy będzie gwrancja, czy jak w przypadku przepieć nie uwzględnią i trzeba bedzie zapłacić za naprawe. Natomiast ja obecnie jej nawet do kuriera z 2-go pietra nie zniose. Wiec raczej będzie to długotrwale odroczone.
Długi spacer. Niebo bez jednej chmurki, drzewa już w kolorystyce jesiennej. Przyjemnie.
spacerek:-)
ostatnio sobie odpuściłam, ale spacerki były.
A dziś poćwiczone:-)
A dziś poćwiczone:-)
zrobilem pare pompek, moze bede kontynuował
U mnie był zastój, najpierw przeziębienie i przerwa, potem nie było czasu nawet na dłuższy spacer. Ale od jutra powrót do aktywności 

trening zaliczony:-)
A ja wyszukałem ćwiczenia pani Oli Żelazo na youtubie dla seniorów i dla otyłych.
Zacznę w końcu coś ćwiczyć. Jestem otyłym rencistą więc prawie jak otyły senior.
Zacznę w końcu coś ćwiczyć. Jestem otyłym rencistą więc prawie jak otyły senior.
20 pompek dzis, 3 raz robie, co raz wiecej udaje sie zrobic
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
ja też zacząłem trochę, dzisiaj 5x10 pompek na przemian ze staniem w pozycji, tai chi dobre i jednak będę dalej próbowal

dziś spacer.