Schizofrenia już nie ma.

informacje naukowe, medyczne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Schizofrenia już nie ma.

Post autor: mateus »

Naukowo
Religijnie
Informatycznie

Schizofrenia to nie chorobą ale podszyta pod nią grype. Gorączki. Problemy emocjonalne
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Awatar użytkownika
piotrs
zaufany użytkownik

Re: Schizofrenia już nie ma.

Post autor: piotrs »

tak to przeziębienie leczone trwa 7 dni
a nieleczone tydzięń
proszę
Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: karuna »

jeszcze schizka nie zginęła póki my żyjemy :obscene-drinkingdrunk: :obscene-drinkingfaded: :obscene-drinkingchug:
Offline is the way.
:auto-ambulance:
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

a co? ogłosili amnestie?
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Nie ma i nie było. Są tylko biedni zagubieni, wyrzuceni na margines społeczeństwa zatraceni głęboko nieszczęśliwi albo rozhisteryzowani ludzie. Jak im pomóc? Co uczynić by pozwolili sobie pomóc? Czy permanentna samotność kwalifikuje się jako jednostka chorobowa i nadaje się do wyleczenia? Dziś już tak. Schizofrenia moim zdaniem to pustka i niezmierzona otchłań samotności braku miłości i nadziei.
Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: karuna »

Nie ma schizofrenii, pozostał tylko smród.
Offline is the way.
:auto-ambulance:
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Na smród są obecnie świetne detergenty, dozodoranty, perfumy i antyperspiranty. Skutecznie tuszują wewnętrzne oraz zewnętrzne nieprzyjemne zapachy. Nawet nie są wcale takie drogie, Biedronka ma najlepsze ceny.
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec
Status: Upośledzony

Post autor: Catastrophigłupek »

Januszek BUC roku 2023 :icon-mrgreen:

Januszek jest uzależniony od evotu i odejść nie pitrafi ten przygłupi cfok :angelic-green:

Januszek jest tylko jeden bo tak głupi ludzie nie rodzą się często buhahaha buraku
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

Co on ci zrobil
Awatar użytkownika
hvp2
zaufany użytkownik

Post autor: hvp2 »

Digital pisze: pt paź 27, 2023 1:43 pm Schizofrenia moim zdaniem to pustka i niezmierzona otchłań samotności braku miłości i nadziei.
Masz rację!!!
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

hvp2 pisze: sob gru 16, 2023 7:38 pm
Digital pisze: pt paź 27, 2023 1:43 pm Schizofrenia moim zdaniem to pustka i niezmierzona otchłań samotności braku miłości i nadziei.
Masz rację!!!
Wszystko sie zgada, oprócz słowa niezamierzone. Nie tylko zamierzone to jest, ale taj autysta celowo utrudnia do granic mozliwości wszystko. To schizofrenik celow wchodzi w taki stan. Może nie jest to celowe, ale to jedyne stany, jaki zarówno jeden jak i drugi zna. I tym sie kieruje. To jest świat w którym czuje sie bezpiecznie i dobrze. Mimo że to chory świat. Jak mówi artysta, ludzie w wprost "milion szans daje im sam bóg" a oni wszystko olewają i tak tkiwą..
Ludzie okrślają dno, jako intelekt, gadanie o pierdołach, jakies chore poglądy, zapatrywania. Dno zaczyna sie kiedy jak zaczynasz raz na 24 godziny coś w ogóle zjeść i masz sie gdzie ogrzać i zaczynasz sie z tego dosłownie cieszyć. To to jest ten moment ze ktoś od dna odbija w góre. Cóż zabrzmie jak jakiś kołcz, czy hipokryta. Ale wielu ma za dobrze jeszcze póki co w zyciu i prawdziweego dna nie widział i nie mając sie od czego odbić. często lawiruje pomiędzy byciem wyższy,. kiedy w rzeczywistości, przebił granice dna, nie odbijajac sie odniej, a wprost wykształcił wiertło aby zaryć i ryć w podłożu ;)
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Schizofrenia to *słowo niedozwolone* która najprostsze rzeczy zamienia w heroiczne wyczyny.Trzeba zaakceptować fakt choroby i nie patrzeć na to,że inni mają łatwiej.Zanim się zacznie biadolić nad swoim losem trzeba zadać sobie pytanie - co zrobiłem dzisiaj żeby być szczęśliwym ,jak bardzo się przełamałem,ile stresu zniosłem i jak mocno się starałem pokonać lęk i paraliżujący strach przed zwyczajnym życiem.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

FreshEscape pisze: sob gru 16, 2023 7:59 pm Wszystko sie zgada, oprócz słowa niezamierzone. Nie tylko zamierzone to jest, ale taj autysta celowo utrudnia do granic mozliwości wszystko. To schizofrenik celow wchodzi w taki stan. Może nie jest to celowe, ale to jedyne stany, jaki zarówno jeden jak i drugi zna. I tym sie kieruje. To jest świat w którym czuje sie bezpiecznie i dobrze. Mimo że to chory świat. Jak mówi artysta, ludzie w wprost "milion szans daje im sam bóg" a oni wszystko olewają i tak tkiwą..
Ludzie okrślają dno, jako intelekt, gadanie o pierdołach, jakies chore poglądy, zapatrywania. Dno zaczyna sie kiedy jak zaczynasz raz na 24 godziny coś w ogóle zjeść i masz sie gdzie ogrzać i zaczynasz sie z tego dosłownie cieszyć. To to jest ten moment ze ktoś od dna odbija w góre. Cóż zabrzmie jak jakiś kołcz, czy hipokryta. Ale wielu ma za dobrze jeszcze póki co w zyciu i prawdziweego dna nie widział i nie mając sie od czego odbić. często lawiruje pomiędzy byciem wyższy,. kiedy w rzeczywistości, przebił granice dna, nie odbijajac sie odniej, a wprost wykształcił wiertło aby zaryć i ryć w podłożu ;)
Ej nie badz taki poprawny politycznie, kazdy ma wlasne poglady i ma do nich swiete prawo. Anyway.. Jak dla mnie to jestes bez mala geniuszem, chce zostac twoim padawanem
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

FreshEscape pisze: sob gru 16, 2023 7:59 pm [...]póki co w zyciu i prawdziweego dna nie widział i nie mając sie od czego odbić. często lawiruje pomiędzy byciem wyższy,. kiedy w rzeczywistości, przebił granice dna, nie odbijajac sie odniej, a wprost wykształcił wiertło aby zaryć i ryć w podłożu ;)
To ostatnie zdanie jest genialne, metaforyczne i mega pelne wyrazu, nic tylko oprawic i powiecis nadl lozkiem. Nie raz czlowiek zyje cale zycie by wejsc na forum i przeczytac cos tak doskonalego zamknietego w malej pofragmentowanej poszarpanej postrzepionej calosci, a mimo to jak kazde arcydzielo albo nieoszlifowany diament bezcenne. No sorka po prostu jestem pod wrazeniem
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

No kurla czytam ktory raz jest taks amo genialne tak proste i nieokrzesane, takie niewydarzone w swoim geniuszu
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Majstersztyk!
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec

Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta

Mój gey 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec

Nudny jestes troll wymysl cos nowego
Awatar użytkownika
Catastrophigłupek
bywalec

Cały evot ciągnie na drucie januszka 100%
Ciągnij i ty
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

Catastrophigłupek pisze: czw gru 14, 2023 7:53 pm Januszek BUC roku 2023 :icon-mrgreen:

Januszek jest uzależniony od evotu i odejść nie pitrafi ten przygłupi cfok :angelic-green:

Januszek jest tylko jeden bo tak głupi ludzie nie rodzą się często buhahaha buraku
:oops:
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „wiedza o schizofrenii”