Integracja głosów
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Integracja głosów
Przeprowadziłem dwa eksperymenty:
1. Element fantasy psyche, nosiłem elfie uszy i udawałem elfa
2. Element kobiecy psyche, nosiłem torebkę i malowałem paznokcie
Przeżywając doświadczenia w tych eksperymentach poznałem te elementy mojej psychiki które odpowiadały za dwie grupy głosów z którymi sobie nie radziłem.
Dopiero przeżycie kawałka czasu pozwoliło mi zintegrowanie głosów z moją psychiką i ich zanik.
W ten sposób uleczyłem konflikt w psyche co pozwoliło mi odzyskać stabilny umysł.
Bez leków oczywiście nie dam rady funkcjonować, ale przynajmniej mam myśli i jakość mojego życia się polepszyła.
1. Element fantasy psyche, nosiłem elfie uszy i udawałem elfa
2. Element kobiecy psyche, nosiłem torebkę i malowałem paznokcie
Przeżywając doświadczenia w tych eksperymentach poznałem te elementy mojej psychiki które odpowiadały za dwie grupy głosów z którymi sobie nie radziłem.
Dopiero przeżycie kawałka czasu pozwoliło mi zintegrowanie głosów z moją psychiką i ich zanik.
W ten sposób uleczyłem konflikt w psyche co pozwoliło mi odzyskać stabilny umysł.
Bez leków oczywiście nie dam rady funkcjonować, ale przynajmniej mam myśli i jakość mojego życia się polepszyła.
WRÓŻKA
Re: Integracja głosów
Głosy to brak.
Głosy to nie chorobą. Tak ci wmówili żeby zakryć niepoliczalne inteligencjie
Głosy to nie chorobą. Tak ci wmówili żeby zakryć niepoliczalne inteligencjie
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Elfy są z natury homoseksualistami, dlatego w literaturze są wymierającą rasą i rzadko mają dzieci.
WRÓŻKA
- Catastrophique
- bywalec
Poza tym, istnieją tylko w filmach, książkach, grach etc, ale to tak na marginesie pewnie.
Pewnie to Ci nie przeszkodzi w dalszym dziwaczeniu.
Pewnie to Ci nie przeszkodzi w dalszym dziwaczeniu.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Na imprezach gotyckich jest ich pełno..
- Catastrophique
- bywalec
Tak samo diabłów i demonow wsrod czcicieli Szatana .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
WRÓŻKA