Zażalenia na pycioslawę

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Zażalenia na pycioslawę

Post autor: przegłosowany »

:lol:
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

[/quote]
zbyszek pisze: czw sie 24, 2023 8:33 pm FreshEscape, Twój sposób zwracania się do moderatora jest niedopuszczalny. To nie jest słownictwo na publiczne dyskusje. Jeśli się nie ustatkujesz będziesz tracił powoli prawa dostępu, Pozdrawiam
Słonecznik1 pisze: pt sie 25, 2023 10:31 pm to jest psychopatka ja to wyczułem odrazu
A czy to jest dopuszczalne?
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Post autor: podniebnyromantyk »

pycioslawa pisze: ndz sie 27, 2023 7:30 pm
Słonecznik1 pisze: pt sie 25, 2023 10:31 pm to jest psychopatka ja to wyczułem odrazu
❤️
Bardzo dobra odpowiedź naszej moderatorki -brawa dla @pycioslawa :clap:

Mam nadzieję że zostaniesz na forum, po mimo całej tej sytuacji. Z mojej strony to nie było zażalenie, trochę faktycznie przesadziłem i dla tego chce zaznaczyć że jestem tu nowy i nie wiedziałem o tradycjach na forum i o tym że pisanie przez moderatorów forum o nas określeniem "szczurki", jest nie tylko popularne ale też pieszczotliwie ujęte 🌞
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik

A ja się cieszę że nie zostałem modem. Zbysio mnie nie chciał, a i mnie ten górnolotny zryw zaczął się nie podobać. Może stałym się "psychopatą"?? :mrgreen:
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

przegłosowany pisze: wt sie 29, 2023 7:40 am A ja się cieszę że nie zostałem modem. Zbysio mnie nie chciał, a i mnie ten górnolotny zryw zaczął się nie podobać. Może stałym się "psychopatą"?? :mrgreen:
Myślę że na pewno by to wpływało na całokształt tutaj na forum i w podejściu do forum. Również nie chciał bym być moderatorem bo to bardzo zobowiązuję i stawia w pozycji w której trzeba stale oceniać innych forumowiczów i do tego podejmować trudne decyzje.

Dla tego należy się szacunek dla moderatorów forum bo to trudna relacja między forumowiczami a byciem poprostu sobą. Nie każdy to potrafi.
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik

Ja bym nie potrafił. Jako lewicowy anarchista

pozwoliłbym, żeby NICZEGO nie było :oops:
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

A ja się stałem psyhofanem Pysi i dobrze mi z tym :D
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Nie potrzebne mi wdawanie się w przepychanki pewnie przesadziłem ale faktem jest że weszła tutaj jak w trudnych sprawach z 2 chłopami z tego 1 miał myśli samobójcze ten rzucony .To jest temat by to ciągnąć na forum więc napisałem co myślałem o takim podejściu . Do tego kasuje posty argumentujące wycina czy gdzieś je wysyła czasem a zostawia takie jakie jej się podobaja . Na powitanie wedle waszego uznania ale dala mnie to nie jest szczytne powitanie robalki , szczurki .
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

bardzo mnie to martwi czy dostane bana czy nie ...tutaj mnie spotkały dziwne akcje z dziwnymi ludźmi i mam to naprawde w du..pie . Pisze sobie , a prawa użytkownika to fikcja bo ja pomogłem np. Piotrkowi jednemu bardzo a oskarżyła mnie jedna o prawie molestowanie i co? skasowany pw . Jeszcze innej osobobie pomogłem z tego forum mocno .Oskarżenia o stalking wobec mnie były smieszne . Ją już podobno jakkis inny stalker nekał .Teraz się z tego śmieje kiedys sie nie smiałem
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

czasem nie warto sie zastanawiać współczuć żałować osób po próbach samobójczych niestety takie mam odczucie. Tak jak kiedys pomagałem czesto proszącym o kase to miałem 2 sytuacje które to zmieniły . Pomagasz niby bezdomnemu a to przestępca nie lekki , inny to była akcja nie chce mi sie opowiadać pobiliśmy się prawie
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

będziesz nastepnym moderatorem przegłosowany i wtedy cię zniszcze. Pyciosława nie była moim celem żadnym . Ani żaden inny moderator , Kiciusia xxl nie męczyłem normalnie z nim gadałem .
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

nie chce niekogo obrażać ale ja mam racje . Tak to sobie właź na dyskotekach
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

sram na was kałem królewskim .pies was *słowo niedozwolone*..ł . Tyle mam do powiedzenia w naszej wspopracy
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

ja z tąd spadam . tylko tyle mam do powiedzenie .
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

Słonecznik1?

Sorki, że nie zmoderowałam jeszcze wszystkiego, ale mam bardzo napięty schemat dnia a przez to, że ostatnio dość dużo spałam muszę wszystko nadrobić. Ale myślę, że nigdzie się nie śpieszymy. No i w sumie nie muszę się tłumaczyć, nie? Dzięki za wyrozumiałość. Pozderki.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator

Digital pisze: wt sie 29, 2023 11:08 am A ja się stałem psyhofanem Pysi i dobrze mi z tym :D
Dżampreska z dobrym jedzonkiem (placki amerykańskie z kremem czekoladowym?), piciem (woda mineralna) i muzyką (Marek Grechuta - Tyle było dni). Tak niewiele, a tak wiele.

W sumie każdego zapraszam. Najedzmy się i zaśpiewajmy do upadłego. Jestem otwarta na propozycje muzyczne, to jest tylko taka moja luźna sugestia by Grechutę włączyć pierwszego.
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Especially for you @FreshEscape 😁
Digital pisze: wt sie 29, 2023 11:08 am A ja się stałem psyhofanem Pysi i dobrze mi z tym :D

Tak, super że wróciła na forum i mamy moderatorkę. Podzielam twoje zdanie @Digital, mnie też przekonała do siebie @pycioslawa
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Especiality, to dla gościa po 2 dwóch miesiachach z zielonką i 100 postach, co ludzi chce wyrzucać i donosi kto co pisze ! Jak i dla każdego kogo tutaj nie ma na bieżąco, i sie nie udziela, a coś chce :P Zjedzcie pankejki i sie odpie..ie :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: śr sie 30, 2023 5:55 pm Especiality, to dla gościa po 2 dwóch miesiachach z zielonką i 100 postach, co ludzi chce wyrzucać i donosi kto co pisze ! Jak i dla każdego kogo tutaj nie ma na bieżąco, i sie nie udziela, a coś chce :P Zjedzcie pankejki i sie odpie..ie :lol: :lol: :lol: :lol:
Zazdrość przemawia przez ciebie? Nie prosiłem i nie ubiegałem się o zaufanego. Ty za to że jesteś konfliktowym człowiekiem z ogromną ilością agresji bez powodu - raczej nigdy się tego wyróżnienia nie doczekasz. Możesz sobie jedynie wmawiać że tego nie chcesz, to bardzo będzie wiarygodne co powiesz...

Nie mam nic przeciwko temu żeby zjeść pankejki bo w końcu dostaliśmy je na zgodę od @Pyciolawa.

Co do donosów to nie na wszystkich donoszę a jak to robię to nie kryje się z tym. Zawsze to bardzo boli tylko tych co mają bardzo wiele na sumieniu. W końcu reaguje się tylko w nadzwyczajnych przypadkach. Anarchia jest dobra tylko przy dobrych ludziach. Nikomu nie dzieje się krzywda i nikt z tego powodu nie cierpi. Reagować trzeba zawsze bo milczenie jest zgodą na krzywdę innych. Skoro widzisz w tym problem? To kim jesteś? Czego się obawiasz?

Celowo cię sprowokowałem w tym temacie. Mamy w końcu niewyjaśnioną sprawę z tego tematu: viewtopic.php?t=38623&start=280

Cytuję:
FreshEscape pisze: śr sie 30, 2023 1:22 pm
podniebnyromantyk pisze: śr sie 30, 2023 12:59 pm Tak w ogóle to forum Evot jest prawdziwą poezją i wielkim dziełem sztuki. Niech więc będzie jak jest. Uważam, to kobiety mają prawie zawsze rację i na waszej intuicji można polegać. To mnie przekonało o zmianie decyzji i pozostawienie sprawy samej sobie.
Chyba mama kogoś wykastrowała ? Czy to jest rzeczywiste, co ja czytam ? O ile Digigal widzi tutaj, jako stary, ch..j jakąś opcje zaruch...a, nie wiem w sferze chocby marzen, to już poddniembny przebija granice jakiegoś dziecka...

Ide sie zrzygać do pózniej...
Obraziłeś tutaj w jednym poście trzy osoby? Wymieniłeś dwie, mnie z zdrobnieniem romantyk i kolegę @Digital.

Masz odwagę napisać kogo masz na myśli, kogo @Digital ma zaruchac? Lub kogo ja? Bo chyba nie masz na myśli moderatorkę @Pyciolawa? W końcu cały wątek dotyczył mojej rozmowy z @Pyciolawa. Również tutaj dałeś się sprowokować bo napisałem coś miłego o @Pyciolawa.

Widzisz to co ja? Bo ja widzę że twoje chamstwo jest nie do przyjęcia.
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator

Z tego nic nie będzie choć powstanie.
Fresh, o co dokładnie Ci chodzi?
viewtopic.php?t=40441
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”