Szukam walecznej lwicy

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Pumba
zaufany użytkownik

Szukam walecznej lwicy

Post autor: Pumba »

Sam jestem królem lwem i szukam lwicy która byłaby godna być mojom koleżankom
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Re: Szukam walecznej lwicy

Post autor: FreshEscape »

To wróć sie do czasów Cesarstwa Rzymskiego i Koloseum i pierwszych chrzscijan i co i jak tam było, skoroś taki godny hahah
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Tym lwem jesteś w bujnej wyobraźni, podobnie jak mesjaszem.
"Mojom koleżankom".
Wyobrażam sobie jaka masa kobiet do niego napisze ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Pumba
zaufany użytkownik

Poszukuje lwicy która swoją miłością mnie zakotwiczy ,tak naprawdę bardzo tego pragnę i pożądam, whata king of kings i am whata master, naprawdę bardzo tego chcem i naprawdę bardzo chcem to uczynić zaiste o tak
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Post autor: podniebnyromantyk »

@Pumba, wszyscy chcą dla ciebie dobrze, dla tego najlepiej będzie jak skupisz się na leczeniu. Chyba że koleżanki szukasz jako element zdrowienia.

Piszę to bo od długiego czasu uważasz się za Jezusa Chrystusa i Mesjasza. Masz więc wielkie urojenia religijne.

Wydaje mi się też że może to być już forma niepoczytalności. W takim stanie lepiej odpuścić szukania koleżanki. Nikt nie chce by z tego wyszło coś złego.

Pozdrawiam Józef
Pumba
zaufany użytkownik

Tak zaiste jam jest, jam jest Starszy Brat Jezusa Chrystusa druga osoba Czwórcy Świętej, w przyszłości zasiądę po prawicy Ojca który jest w Niebie.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Czego sie Józek boisz ? Boisz sie ze poznanie koleżanki, powtarzam, koleżanki to coś złego ? Ze coś w koleżeństwie jest złego i do czegoś prowadzi ? Czasy hanysów ze jak ktoś z dzoołchą gadał, zaczynał gadać to juz była jego własność, sie skonczyła.
Ludzie mają przyjaciół, znajomych, kolegów.
A przecież powiedzmy sobie szczerze, każdy jakiś rozum ma ! Takie urojenia wielkościowe jak ma pumba, raczej nie zachęcą nikogo, do czegokolwiek wiecej...
Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: karuna »

Pumba pisze: pn sie 28, 2023 4:26 pm Tak zaiste jam jest, jam jest Starszy Brat Jezusa Chrystusa druga osoba Czwórcy Świętej, w przyszłości zasiądę po prawicy Ojca który jest w Niebie.
Spoko Pumba, życzę Ci jak najlepiej.
Pumba
zaufany użytkownik

|Dziękuję bardzo serdecznie, zaiste jam jest, jestem który jestem król królów pan panów ojciec przedwieczny książę pokoju.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Urojenia religijne są bardzo pociągające ;).
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: przegłosowany »

Gość se jaja robi a Wy tak poważnie, że urojenia religijne
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Nie jestem wierzący ale po mimo to uważam forumowicza @Pumba za bluźniercę i czytając poprzednie wątki w których się udzielał to dziwni ludzie latają za tym forumowiczem, pisząc jak by to była sekta lub multikonta, bo dziwne że ktoś pisze tylko tam gdzie udziela się @Pumba, do tego teksty bluźniercze. To widać że coś jest nie tak z @Pumba.

Ale powiedzmy że ma urojenia religijne bo jak celowo obraża uczucia religijne to powinno się dać mu ban.

Mało się udzielam na forum ale dużo czytam. Puki co to nie chce urazić forumowicza @Pumba, bo jak ma urojenia religijne to w końcu forum jest dla chorych ludzi, ale w razie potrzeby jak będzie trzeba to zgłoszę to do administratora @Zbyszek, bo po mimo że nie wierzę to chciałbym aby był Bóg i takie odzwierciedlenie jakie prezentuje @Pumba i bliskie otoczenie, które piszę tylko w tematach od @Pumba, jest dla mnie bluźnierstwem.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Nie chcesz go urazić, a chcesz go wyrzucic. Moja mała głowa padła... ehhh Strasznieś toksyczny...
To nie wiem moze zaczni gadać, rozmawiać a nie wyrzucać i donosic, moze nawet ktoś cie polubi kiedys...
Forum polega na mówieniu i rozmawiania. a jak tobie to przeszkadza chcesz pozmaykać gęby to czego tutaj szukasz i kto ci dał tego zaufanego....?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

przegłosowany pisze: wt sie 29, 2023 2:12 am Gość se jaja robi a Wy tak poważnie, że urojenia religijne
Nie robi sobie jaj, wyraznie brakuje my dystansu.
Ma olbrzymie kompleksy i probuje sie dowartosciowywac nazywajac sie "wybrancem".
Czyli w sumie to nie to samo co urojenia.
Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: przegłosowany »

Catastrophique pisze: wt sie 29, 2023 9:47 am Ma olbrzymie kompleksy i probuje sie dowartosciowywac nazywajac sie "wybrancem".
Oj dzieci dzieci (neostrady)... ;)

Dobra, skoro nie żartuje może zostać "mojom kolegom" ;)
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Pumba pisze: wt sie 29, 2023 11:36 am Więcej wiary o plemię żmijowe, jeżeli cały świat uzna mnie za pana i przyjmie mnie do serca Bóg da obfitość łask dla całego świata i wszystkich jego mieszkańców. Jam jest starszy brat Jezusa Chrystusa druga osoba Czwórcy Świętej ,w Imię Ojca i Synów i Ducha Świętego Amen.
Przykro się to czyta. Jesteś w tym momencie jedynie fałszywym mesjaszem i bluźniercą i oszustem - szatanem. Nikt cię nie uzna za pana i jedynie wzbudzasz litość z względu na to że jesteś ciężko dotknięty psychozą.

Jak to nie psychoza i jesteś zdrowy? To zmień proszę forum na forum religijne i tam aplikuj na stanowisko Mesjasza.

Nie wyganiam cię z tego forum, ale pisałeś wcześniej że nie masz schizofrenii, to co tu robisz? Otwierasz nową sektę i szukasz wyznawców? Tak rozumiem twoje wypowiedzi i dla tego zgłaszam cię do @Zbyszka.
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”