Biedo umysłowa opisz jeszcze proces trawieniaCatastrophique pisze: ↑pt sie 25, 2023 12:19 pm Z szynka, serkiem i pomidorkiem, mniam.
Parę gryzow i Kanapka zniknie.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: moderatorzy
Biedo umysłowa opisz jeszcze proces trawieniaCatastrophique pisze: ↑pt sie 25, 2023 12:19 pm Z szynka, serkiem i pomidorkiem, mniam.
Parę gryzow i Kanapka zniknie.
To dobitnie pokazuje jaka ty masz sieczkę w głowieCatastrophique pisze: ↑pt sie 25, 2023 9:16 pm Wszystko zobaczysz bo weźmiesz w tym udzial jako Kanapka właśnie. Wiele nie zostanie.
Raczej jaja sobie z Ciebie robiekanapkaaaaa pisze: ↑sob sie 26, 2023 7:42 amTo dobitnie pokazuje jaka ty masz sieczkę w głowieCatastrophique pisze: ↑pt sie 25, 2023 9:16 pm Wszystko zobaczysz bo weźmiesz w tym udzial jako Kanapka właśnie. Wiele nie zostanie.
Pajac pajacuje bo nie umie inaczejCatastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 12:04 pmRaczej jaja sobie z Ciebie robiekanapkaaaaa pisze: ↑sob sie 26, 2023 7:42 amTo dobitnie pokazuje jaka ty masz sieczkę w głowieCatastrophique pisze: ↑pt sie 25, 2023 9:16 pm Wszystko zobaczysz bo weźmiesz w tym udzial jako Kanapka właśnie. Wiele nie zostanie.
.
Ja tobie nie współczuję, życie cię kopie po dupie porządnie i tak ma być z frajeramiCatastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 12:17 pm No trudno przy Tobie czasami utrzymac powage.
A czasami tez czlowiek robi sie smutny, wspolczuje patrzac co sie z Toba dzieje.
Tylko frajerzy tacy jak ty przesiadują na evocie i piszą o swoim wyimaginowanym życiu,Catastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 12:30 pm Skąd ten wniosek?
Kiedyś kopało, intensywnie, ale wiele mnie to nauczyło i teraz jest zajebiscie.
Ciebie nadal kopie, ale kompletnie niczego Cie to nie uczy, wiec Twoje zycie ciagle to koszmar.
W takim razie to ja jestem frajerem?
WIelu z Was tutaj tak ma.
Niczego nigdy w życiu nie dotkne, czego ty się czepiles bo widzę co to z tobą robiCatastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 1:25 pm Naprawdę może Ci się przydać ta lektura. Cytuję:
"przeżywanie każdego dnia bez nieustannej frustracji"
Gość siedzi pół niedzieli na evocie i poucza ludzi żeby robili coś konstruktywnegoCatastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 1:30 pm Nikt Cie nie moze zmusic do zmian i pracy nad swoim zyciem.
Ale ja, gdybym cierpial tak jak Ty - naprawde, probowalbym zrobic cokolwiek konstruktywnego.
Wyladowywanie frustracji na forum daleko Cie nie zaprowadzi.
To jest zwykły troll, nie warto się z nim wdawać w dyskusję, pokona cię swoim doświadczeniem po czym ściągnie do parteru. Najpierw prowokuje i wydobywa z człowieka złe emocje, po czym karmi się czyjąś frustracją by na koniec udawać współczucie i z leksza moralizować. Niestety ale ten gość to jest dno totalne, troll w czystej postaci, zakała evotu i pisze to bardzo niechętnie gdyż kiedyś wstawił się za mną u admina w sprawie mojego statusu zaufanego. Nie wiem co się z nim właściwie stało, możliwe że życie go nie pogłaskało.Catastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 1:30 pm Nikt Cie nie moze zmusic do zmian i pracy nad swoim zyciem.
Ale ja, gdybym cierpial tak jak Ty - naprawde, probowalbym zrobic cokolwiek konstruktywnego.
Wyladowywanie frustracji na forum daleko Cie nie zaprowadzi.