Agresja

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Agresja

Post autor: Meduzola »

kanapkaaaaa pisze: czw sie 24, 2023 3:19 pm Ciebie też pojebało do reszty? Czy ja wyglądam na zakompleksionego pajaca, który w życiu realnym jest nikim a w internecie na evocie robi z siebie gwiazdę co chce kraj zmieniać :lol: dla jego dobra bedzie lepiej , jak szybciej zejdzie na ziemię i przestanie fantazjować
Opowiada tzw. "munchausenady", to od nazwiska Hieronima Karola Fryderyka Muenchhausena. Zespół ten zalicza się chyba do zaburzeń osobowości, ale nie chce mi się teraz o tym czytać. Informacja łatwa do uzyskania. Ale to poczucie swojej wspaniałości i wykwintności, tak, to będzie to. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Do kogo i czego sie odnoszisz, bo raczej myslenie w tej wypowiedzi, bez odnosnika, ze kazdego pojebało. Co w tej chorobie jest bardziej zgubne, niz inteligentny paranoik ?
kanapkaaaaa
bywalec

Post autor: kanapkaaaaa »

I co teraz się zasłaniasz Annamem :lol:
Zgrywasz coucha, a że nie wiesz już jak dotrzec do ludzi to wymyśliłeś sobie że zrobisz z siebie gwiazdkę i będziesz innym grał na nerwach. Tylko pajacu ciebie można łatwo rozszyfrować. Kompleksy cię męczą i wcale się nie dziwię, bo z takim ryjem musisz nie mieć lekko :lol:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Meduzola pisze: czw sie 24, 2023 3:28 pm
kanapkaaaaa pisze: czw sie 24, 2023 3:19 pm Ciebie też pojebało do reszty? Czy ja wyglądam na zakompleksionego pajaca, który w życiu realnym jest nikim a w internecie na evocie robi z siebie gwiazdę co chce kraj zmieniać :lol: dla jego dobra bedzie lepiej , jak szybciej zejdzie na ziemię i przestanie fantazjować
Opowiada tzw. "munchausenady", to od nazwiska Hieronima Karola Fryderyka Muenchhausena. Zespół ten zalicza się chyba do zaburzeń osobowości, ale nie chce mi się teraz o tym czytać. Informacja łatwa do uzyskania. Ale to poczucie swojej wspaniałości i wykwintności, tak, to będzie to. Pozdrawiam.
Kompletna desperacje widze, Meduza, w probie ublizania mi choc wiesz, ze po mnie to calkowicie splywa. Malo, ze nad soba nie panujesz, to brakuje Ci dystansu do krytyki i faktu bycia odrzucona. Szkoda takiego zycia, takiego podejscia, takiej osobowosci, zmarnowanego potencjalu i czasu.
Jesli chcialabys do siebie zachecic jako do osoby, to zupelnie nie tedy droga.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

kanapkaaaaa pisze: czw sie 24, 2023 3:32 pm I co teraz się zasłaniasz Annamem :lol:
Zgrywasz coucha, a że nie wiesz już jak dotrzec do ludzi to wymyśliłeś sobie że zrobisz z siebie gwiazdkę i będziesz innym grał na nerwach. Tylko pajacu ciebie można łatwo rozszyfrować. Kompleksy cię męczą i wcale się nie dziwię, bo z takim ryjem musisz nie mieć lekko :lol:
Ja Ciebie rozszyfrowalem, ale to bylo banalne - kompletnie nie potrafisz nad soba panowac. To co wyzej napisalem, nie tylko o Amannie to czyste fakty, ktore wiesz jak o Tobie swiadcza. Dokladnie tak jak napisalem.
Natomiast Twoja ocena mnie jest podyktowana tylko zazdroscia i frustracja Twojego beznadziejnego zycia.
Takich frustratow jak Ty spotykam w zyciu mase i jest mi Was naprawde zal, bo taka nienawisc do drugiej osoby to kompletna strata czasu i energii.
I tak nic nie zdzialasz, czas sie z tym pogodzic.

Jak masz dalej wyzywac i insynuowac bzdury, podziekuje za rozmowe.
Ostatnio zmieniony czw sie 24, 2023 3:44 pm przez Catastrophique, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: czw sie 24, 2023 3:34 pm Kompletna desperacje widze, Meduza, w probie ublizania mi choc wiesz, ze po mnie to calkowicie splywa. Malo, ze nad soba nie panujesz, to brakuje Ci dystansu do krytyki i faktu bycia odrzucona. Szkoda takiego zycia, takiego podejscia, takiej osobowosci, zmarnowanego potencjalu i czasu.
Mów do mnie jeszcze, a ja cię popieszczę. Na szczęście wiem, że nie można tu mówić o sobie wszystkiego, a to wyłącznie ze względu na twoją tu wszechobecność. Co do potencjału, nie czuję potrzeby zachęcania ludzi, ci bystrzejsi od razu widzą moje atuty. To, dlaczego pozostaję w domu i się o niego troszczę, ma swój powód, którego ci nie ujawnię. Wszystkich tutaj traktuję tak samo, ale jak widzę takiego samca jak ty, który gnoi i deprecjonuje wszystkich po kolei, to mi się nóż w kieszeni otwiera i czerwone światełka zapalają.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: czw sie 24, 2023 3:29 pm Do kogo i czego sie odnoszisz, bo raczej myslenie w tej wypowiedzi, bez odnosnika, ze kazdego pojebało. Co w tej chorobie jest bardziej zgubne, niz inteligentny paranoik ?
No, nie do Ciebie. Po co mam do Ciebie wyskakiwać, przecież mimo odrębności w światopoglądzie dużo cech w Tobie cenię.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Meduzola pisze: czw sie 24, 2023 3:43 pm
Catastrophique pisze: czw sie 24, 2023 3:34 pm Kompletna desperacje widze, Meduza, w probie ublizania mi choc wiesz, ze po mnie to calkowicie splywa. Malo, ze nad soba nie panujesz, to brakuje Ci dystansu do krytyki i faktu bycia odrzucona. Szkoda takiego zycia, takiego podejscia, takiej osobowosci, zmarnowanego potencjalu i czasu.
Mów do mnie jeszcze, a ja cię popieszczę. Na szczęście wiem, że nie można tu mówić o sobie wszystkiego, a to wyłącznie ze względu na twoją tu wszechobecność. Co do potencjału, nie czuję potrzeby zachęcania ludzi, ci bystrzejsi od razu widzą moje atuty. To, dlaczego pozostaję w domu i się o niego troszczę, ma swój powód, którego ci nie ujawnię. Wszystkich tutaj traktuję tak samo, ale jak widzę takiego samca jak ty, który gnoi i deprecjonuje wszystkich po kolei, to mi się nóż w kieszeni otwiera i czerwone światełka zapalają.
Wolalbym lewatywe wiertarka niz Twoje pieszczoty.
Gdybys powiedziala o sobie wszystko ludzie prawdopodobnie wiecej na to forum by juz nie weszli.
Twoja "atuty" widza "bystrzejsi" czyli Digital i wczesniej Pingui ;). To dopiero "autorytety", no ale Cie komplementuja wiec to wystarczy ;).
Twoj powod siedzenia w domu to wylacznie strach, bycie odludkiem, dobrze wszyscy o tym wiemy.
Co do traktowania mnie, mam to gdzies, ale widze, ze nie za bardzo sobie z tym radzisz ;).
kanapkaaaaa
bywalec

Catastrophique pisze: czw sie 24, 2023 3:39 pm
kanapkaaaaa pisze: czw sie 24, 2023 3:32 pm I co teraz się zasłaniasz Annamem :lol:
Ja Ciebie rozszyfrowalem, ale to bylo banalne - kompletnie nie potrafisz nad soba panowac. To co wyzej napisalem, nie tylko o Amannie to czyste fakty, ktore wiesz jak o Tobie swiadcza. Dokladnie tak jak napisalem.
Natomiast Twoja ocena mnie jest podyktowana tylko zazdroscia i frustracja Twojego beznadziejnego zycia.
Takich frustratow jak Ty spotykam w zyciu mase i jest mi Was naprawde zal, bo taka nienawisc do drugiej osoby to kompletna strata czasu i energii.
I tak nic nie zdzialasz, czas sie z tym pogodzic.

Jak masz dalej wyzywac i insynuowac bzdury, podziekuje za rozmowe.
Tobie zazdrościć? :lol: przeciez nie da się upaść niżej od ciebie :lol: Twój zakłamany ryj mówi sam za siebie :lol: bez prochów nie zniósł byś tego świata, który takich jak ty ma daleko w dupie :lol:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Meduzka, ja pisałem do poprzeniej wypowiedzi kanapki, a ze sie zbieglismy wypowiedzami w czasie, wgłada jak bym pisał do ciebie>
Pytanie do użykowników, czy forum jest przejrzyste. Czy trzeba wracac do cytowania kazej wypowiedzi kogoś, do kogo sie odnośimy ???
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: czw sie 24, 2023 3:49 pm Wolalbym lewatywe wiertarka niz Twoje pieszczoty. Gdybys powiedziala o sobie wszystko ludzie prawdopodobnie wiecej na to forum by juz nie weszli. Twoja "atuty" widza "bystrzejsi" czyli Digital i wczesniej Pingui ;). To dopiero "autorytety", no ale Cie komplementuja wiec to wystarczy ;). Twoj powod siedzenia w domu to wylacznie strach, bycie odludkiem, dobrze wszyscy o tym wiemy.
Co do traktowania mnie, mam to gdzies, ale widze, ze nie za bardzo sobie z tym radzisz ;).
Masz przyciągające spojrzenie, napomknęłam o tym wczoraj, "czy te oczy mogą kłamać, chyba nie"..., ale reszta twojej fizjonomii, czyli fizyczności mnie nie interesuje, łącznie z głosem, odbytnica oczywiście też. Jak się przyglądać tobie z boku, to masz głowę tak wypiętą do przodu, że wyglądasz jak żółw, który właśnie wystawia głowę, by powąchać jedzenie. Nawet w rzucie pionowym twoja głowa przypomina jego głowę. Do tego żyjesz naszym życiem, nasycasz się informacjami o nas. Co z tego, że tyle o nas wiesz? Pieszczoty i czułość są ci obce, bo nie zaznazłeś tego nigdy, jesteś zimną gadziną pod przykrywką chęci coachowania. A poza tym, ja ci nigdy nic nie sugerowałam i nie sugeruję, przecież nigdy nawet takiego odruchu nie miałam, by ci pisać prywatną wiadomość, więc nie wiem, skąd bierzesz te insynuacje.
Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: czw sie 24, 2023 4:06 pm Meduzka, ja pisałem do poprzeniej wypowiedzi kanapki, a ze sie zbieglismy wypowiedzami w czasie, wgłada jak bym pisał do ciebie>
Pytanie do użykowników, czy forum jest przejrzyste. Czy trzeba wracac do cytowania kazej wypowiedzi kogoś, do kogo sie odnośimy ???
No wiem, wystarczy popatrzeć na godzinę i minutę wysłania.
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Post autor: podniebnyromantyk »

kanapkaaaaa pisze: czw sie 24, 2023 3:59 pm Tobie zazdrościć? :lol: przeciez nie da się upaść niżej od ciebie :lol: Twój zakłamany ryj mówi sam za siebie :lol:
Zgadzam się z tym w 100%

@Catastrophique, to osoba która wręcz nie zasługuje na szacunek i dawno powinien być zbanowany. Dla mnie to główny powód odejścia ogromnej ilości ludzi, Ci co zostało albo tylko czytają forum i piszą neutralne posty albo sprzeciwiają się zakłamaniu od @Catastrophique i dzieje się co się dzieje tutaj.

W każdym razie bardzo cenię sobie nasze forumowe koleżanki za pisanie prawdy o tym osobniku. @Meduzola i @Kanapkaaaaa - jesteście wielkie!

Bardzo się cieszę że jesteście nadal na forum choć nie macie lekko z takimi trollami jak @Catastrophique
jagienka
zaufany użytkownik

Post autor: jagienka »

Ja nie rozumiem trochę innej rzeczy. Jak ktoś ma intensywne życie towarzyskie w realu, to chyba nie ma tyle czasu aby przesiadywać na forach internetowych? Natomiast Catastrophique jest zaskakująco aktywny na tym forum. Nie chcę się czepiać ale to trochę zastanawiające 😉
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

podniebnyromantyk pisze: czw sie 24, 2023 7:03 pm W każdym razie bardzo cenię sobie nasze forumowe koleżanki za pisanie prawdy o tym osobniku. @Meduzola i @Kanapkaaaaa - jesteście wielkie!
W każdym razie, jak medka i kanapka nie mają jaj co im testosteron wytwarza, a jakies na pewno tam masz. Mówisz ze sa wielkie, te osoby ? Kobiety ci wychowywały ze patrzysz pod kontem uczuć i emocji względem drugiego człowieka ?

A już zatanawiajace jest to ze piszesz ze nie nalezy mu sie szczunek ? Bo co ? bo jest chory ? Nie chciej moich podniebien socjopaty uruchomić, wyuczonych, nie ze taki charakter. Bo jak ja ci pojade w taki sposób. To skonczysz z byciem przyzwoitką po 100 postach !!! A sam zaczniesz nad sobą pracować gościu !
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Post autor: podniebnyromantyk »

FreshEscape pisze: czw sie 24, 2023 7:33 pm
podniebnyromantyk pisze: czw sie 24, 2023 7:03 pm W każdym razie bardzo cenię sobie nasze forumowe koleżanki za pisanie prawdy o tym osobniku. @Meduzola i @Kanapkaaaaa - jesteście wielkie!
A już zatanawiajace jest to ze piszesz ze nie nalezy mu sie szczunek ? Bo co ? bo jest chory ? Nie chciej moich podniebien socjopaty uruchomić, wyuczonych, nie ze taki charakter. Bo jak ja ci pojade w taki sposób. To skonczysz z byciem przyzwoitką po 100 postach !!! A sam zaczniesz nad sobą pracować gościu !
Tak, nie zasługuje za umyślne znęcanie się nad chorymi tutaj ludźmi.

Pisz śmiało, nic do Ciebie nie mam, ale też nie uważam Cię za autorytet
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Nick w internecie sie nad tobą zneca ??? Chłopie idz do roboty i gówno kierownik 8 godzin dzienne se bedzie z tobą robi co chce. Tutaj możesz czytać, nie czytać, przejmwowaćsie lub nie, nie ma to na ciebie żadnego wpływu kto co w interecie pisze !!!
kanapkaaaaa
bywalec

Jaj szukasz u innych :lol: brakuje ci swoich :lol:
Nie należy mu się żaden szacunek bo choroba (albo leki )zezarly mu już cały mózg, no chyba że urodził się juz z taką sieczka w głowie i żadne doświadczenie życiowe nie potrafiło odwrócić tej degeneracji :lol:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Jest człowiekiem, i mimo ze chory, moze nie tak jak ty, to ma szacunek, bo jest tak samo jak ty człowiek !!! Gdybyśmy tutaj ocenaili co kto pisze, miała byś ksywe kur..a. Pomyśl nad tym !
Bo ktoś tu pisał ze dupe smierdzącą wylize ? Prawda ? Czy to nir byłaś ty ?
kanapkaaaaa
bywalec

Jak ci się podoba słowo *słowo niedozwolone* to pisz śmiało :lol: spod twojej klawiatury ani mnie to nie załaskocze :lol:
Musiałabym się liczyć cokolwiek z twoim zdaniem, żeby to mnie ruszyło, a taka głupiutka nie jestem :whistle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „definicje pojęć, często zadawane pytania”