Co zamiast lub oprócz RENTY SOCJALNEJ ?
Moderator: moderatorzy
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Re: Co zamiast lub oprócz RENTY SOCJALNEJ ?
Pieniądze to nie wszystko, a i podobno szczęścia nie dają. A co oprócz nich mogło by sie przydać choremu ? (linki). Może znacie jakiś dobrych lekarzy lub uzdrowicieli co leczą zdalnie np. przez telefon, a nie że trzeba jechać na drugi koniec Polski i tam stać jeszcze w kolejce ? Może jakieś fundacje szczególnie polecacie, lub jakąś PRACE na 2-3 godziny dziennie, z którą mógłby sobie chory poradzić. O i kobiety co krzywdy nie robią też by sie do szczęścia przydały. Tak, renta to nie wszystko.
- FreshEscape
- bywalec
Ja wien ze wiedza o tobie jest tajemna, bo mimo ze tu cigle siedzisz i piszesz. Po chiwli wszystko znika. A mnie ludzie ostrzegali. Przed tobą ze grasz ofiare dla realizacji swouich celow. Mi wystarczy ze manipulujesz chormi dziwczynami zeby ci gołe zdjęcia wysyłali, co sam widziałem. Jak zacząłe patrzec regulaarnei na czat... Czat to serce tego forum, z którego wszystko wypływa. A posty w porównaniu do zycia na czacie niczego i nikogo nie prezentują. Tak samo jak twoje posty prezentują na pamiec co piszą ludzie, a nie ciebie...
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Nie dość że wymyślasz frajerze, fantazjujesz, to jeszcze tymi swoimi fantazjami krzywdzisz. Skup sie na temacie, a nie wymyślaniu głupot, bo te fantazje to świadczą źle o tobie a nie o mnie. Co w domu cie tak matka nauczyła obrażać ludzi, i pisać o nich głupoty ? Czy poprostu taki pojebany już jesteś ?
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Oddział dzienny psychiatryczny - terapia na miejscu, dziewczyny jakieś też, plus możliwość załatwienia wielu formalności. Czy to papiery do renty, zasiłku; czy to jakaś mini-praca. Zależy jaki dzienny Ci się trafi takie będziesz miał udogodnienia. No i jest mnóstwo klinik, które wystawiają recepty zdalnie. Jednak zdalnie to nie to samo co w cztery oczy.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- pycioslawa
- moderator
Proszę darować sobie wulgarne docinki.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- FreshEscape
- bywalec
cytuje: "jak bym był dziewczą jak ty, to normalne dla mnie ze bym zrobił gołe zdjecie i wysłał facetowi" Tak ze skoncz pierdolongo, bo cie tu stali uzytkownicy od 15 lat znają...
- FreshEscape
- bywalec
Problem w tym ze o ile sama schizofrenia nie jest juz dziś zadnym problemem, to w pomieszaniu z zaburzeniami osobowsci robi mieszanke, kogoś kto by dnia na ulicy, z ludzmi nie przezył, a sam nie ma pojecia co robi, co pisze, co sobą prezentuje. A uważa ze jest ofiarą wszystkich i wszytkiego. Choć sam monci ludzią w głowie...
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
FreshEscape, nie wymyślaj żadnych cytatów, że to niby ja napisałem, tylko idź do psychologa.
Pyciosława. Tak lepiej odwiedzić lekarza w gabinecie, ale czasami zdrowie nie pozwala. Ja już mam troche lat i w tym wieku to i zdrowie fizyczne już nie to. Chciało by sie jeszcze wiele, ale już nie ta sprawność. DZIĘKUJE ZA POZYTYWNE WPISY, i ganie, niestety ganie za te złe i tych złych. Naoglądacie sie ludzie głupkowatej telewizji, nasłuchacie głupkowatego radia i myślicie później że o to w życiu chodzi, żeby o kimś nawymyślać, a to opinie mu zepsuć, albo inne hamstwo zrobić. Mniej telewizji a więcej rozumu polecam.
Pyciosława. Tak lepiej odwiedzić lekarza w gabinecie, ale czasami zdrowie nie pozwala. Ja już mam troche lat i w tym wieku to i zdrowie fizyczne już nie to. Chciało by sie jeszcze wiele, ale już nie ta sprawność. DZIĘKUJE ZA POZYTYWNE WPISY, i ganie, niestety ganie za te złe i tych złych. Naoglądacie sie ludzie głupkowatej telewizji, nasłuchacie głupkowatego radia i myślicie później że o to w życiu chodzi, żeby o kimś nawymyślać, a to opinie mu zepsuć, albo inne hamstwo zrobić. Mniej telewizji a więcej rozumu polecam.
- FreshEscape
- bywalec
No jasne, ty nigdy nic nie napisałeś, bo przecież jak na czacie usuwasz wpisy po 30 sekunadach, to tak jak gdyś nigdy nic nie napisał. Bo w sumie od 2005 roku, ciąle tu siedząc i pisząc na czacie za bardzo nie wiadomo kto i co jesteś. Ludzie jak ostrzegają, warto sie chociaż zastanowić.. O co z tobą tutaj chodzi.
No bo przecież ty nic nie piszesz, nie mówisz, taki baranek boży co mam w domu. O 10 lat w sądach, ale łon przeca świety i wszyscy przeciw niemu hahahahahahah
No bo przecież ty nic nie piszesz, nie mówisz, taki baranek boży co mam w domu. O 10 lat w sądach, ale łon przeca świety i wszyscy przeciw niemu hahahahahahah
- pycioslawa
- moderator
Osobiście polecam Centrum Terapii Dialog, mają możliwość konsultacji online. PsychoMedic chyba też, ale ci to mi podpadli.
Panowie, o co wy się kłócicie? W sensie, co chcecie osiągnąć? Obserwuję was, BEZ wulgarnych docinek proszę.
Panowie, o co wy się kłócicie? W sensie, co chcecie osiągnąć? Obserwuję was, BEZ wulgarnych docinek proszę.
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Dziękuje pyciosława.
- piotrs
- zaufany użytkownik
nie ma nic lepszego godniejszego niz renta socjalna
od stycznia ponoc wzrośnie 2 krotnie
mozesz ustalic sobie stopień niepełnosprawności i starac sie o zasiłki z
mopsu np okresowy na poł roku czy celowy nawet 2. 3 razy w roku
dodatkawowo są pielegnacyjne ale tam wiek kryterium ale to zus
od stycznia ma ja być jakieś wspieracyjne uzupełniajace swiadczenia
np możesz z mopsu starac sie o zasiłek żywnościowy czy o wegiel
od stycznia ponoc wzrośnie 2 krotnie
mozesz ustalic sobie stopień niepełnosprawności i starac sie o zasiłki z
mopsu np okresowy na poł roku czy celowy nawet 2. 3 razy w roku
dodatkawowo są pielegnacyjne ale tam wiek kryterium ale to zus
od stycznia ma ja być jakieś wspieracyjne uzupełniajace swiadczenia
np możesz z mopsu starac sie o zasiłek żywnościowy czy o wegiel
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
- FreshEscape
- bywalec
piotruś ! Z MOPS to sie mozeszesz starać o papier do podcierania a nie o jakies zasiłki.... A i tak ch...a dostaniesz !
- Catastrophique
- bywalec
...jezeli jesteś przegrywem.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- FreshEscape
- bywalec
Catastrofik, nir ze mam cos do ciebie, ale czy zdrowy czy chory, chce byś na rencie każdy i miec wyjabane, Bo dzisiesji ludzie do zycycia, choć zdrowi, sie nie nadją ! Każdy jest kierownik, szlachta itd...
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
FreshEscape, ty nie jesteś u siebie w domu czy na melinie, żeby tak rozmawiać. Napisz mu ładnie.FreshEscape pisze: ↑pt sie 18, 2023 9:31 pm piotruś ! Z MOPS to sie mozeszesz starać o papier do podcierania a nie o jakies zasiłki.... A i tak ch...a dostaniesz !
- FreshEscape
- bywalec
A ty jesteś tu 18 lat, gównem wiec sie zastanów komu i co mówisz !
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Obrażasz ludzi. Nic innego w życiu nie robisz.
- FreshEscape
- bywalec
Mówie jasno, gośc co go nie było, a wiedzieli o nim wszyscy jak ma naje..e w głowie. Od 2005 roky nagle chce rządzić ?!?! Kierować ?!?!