Brak moderacji na forum

Tu prosze wpisywać tylko uwagi do konkretnych moderatorów. Uwaga: ten dział ma inny, zmieniony styl !

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
To jest dział specjalny. Proszę umieszczać w nim tylko uwagi do sposobu moderowania forum oraz do modereatorów. Tu nie prowadzomy żadne innej dyskusji merytorycznej.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Re: Brak moderacji na forum

Post autor: Dobro »

widzę, że sobie bierzecie żarty do serca, eh ...
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Hehe... przyznaje się że czytam [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Awatar użytkownika
AniaNieIstnieje
zaufany użytkownik

Post autor: AniaNieIstnieje »

Niemamnie pisze: pt sty 18, 2019 8:55 pm Pomimo braku moderacji na forum i tak jest nieźle pod względem poziomu biorąc poprawkę na grupę docelową forum.

Jesteście bardziej kulturalni od zdrowych, gratulacje.
Zgadzam się. Tak gratulacje. :clap: Jest się czym chwalić.

Tak drogi nowy, potencjalny użytkowniku/użytkowniczko forum wąchający się czy napisać post. Czy nawet zarejestrować się. Przedstawić się, opowiedzieć swoją historię, poznać innych może Tobie podobnych, czy spotkać się na zlocie. Jednego bodźcie pewni! Off topic i już nawet nie posty, nie wątki ale całe działy są nie na temat to tu norma, standard, zjawisko zastane, jasne i pewne. Czy jak ktoś woli to napiszę "po polsku": OFF TOP - TAK! OCZYWIŚCIE OCZYWISTE!!! :dance:

Nigdy nie uraczysz tu jakiekolwiek moderacji! Nigdy! :hand:

Zważywszy na to że w necie są przecież powszechnie dostępne fora np. narkomanów gdzie użytkownicy mogą być naje**** tak że nie mogą już mówić "w realu" w języku ojczystym, ale jeszcze dadzą radę się jeszcze dodatkowo napierd**** jakimś gów***, pomimo z uwagi w.w chwilowe deficyty intelektualne są w stanie pisać i to co tworzą ma sens logiczny i przyczynowo - skutkowy.

Tutaj jest inaczej. Nie zależnie od wszystkiego co wyjdzie spod twojej klawiatury konsekwencji nie ma. A może wprowadzić ostrzeżenia? :hand: Coś? Ty! Ja mam jedną pier*** schizofrenię zaburzenia emocjonalne - to ja jestem tu bogiem :angelic-cyan: . Tu wolno wszystko. Wszystko zwalić na chorobę swoją lub innych. :eusa-violin: Możesz np. na brak innych aktywności choćby zawodowych mieć dużoo wolnego czasu. Udzielać się w każdym wątku. W różnym celu. A bo ja nie lubię lewków/kobiet/żydów/grubasów, innego użytkownika z którym pokłóciłem się 6 wątków temu. To nic, że 7 wątek napisał ktoś kto nie ma o owym konflikcie pojęcia. Najgorsze jest to, że nawet nie trzeba podawać przykładów łamania "Regulaminu", który rejestrując się akceptuje każdy! Tu moderacji nie ma! :o
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Przynajmniej każdy może wypowiedzieć się i wypłakać co mu leży na wątrobie. I nikt nie zamyka niewygodnych tematów. Nikt nie przenosi całych fragmentów wątków gdy akurat trwa najzagorzalsza dyskusja. Niestety ale każdy moderator wychodzi z własnej subiektywnej oceny, oczywiście pomijając wszelkie bluzgi czy oszczerstwa albo typowe łamanie regulaminu. Jeden mod jest aseksualny, inny antyreligijny, kolejny nie cierpi PISu i myślisz będzie się z tym krył? Otóż nie, będzie tu moderował zgodnie z własnymi przekonaniami, a to jest złe, szczególnie na forum gdzie dyskusja może dotyczyć prawie wszystkiego. Chyba przyznasz, że mu tu dyskutujemy nie tylko o chorobie czy lekach. Co innego takie forum komputerowe, tam faktycznie nie ma miejsca na politykę czy sex i mod jest potrzebny mając też stosunkowo bardzo proste zadanie, wywala wszystko co nie dotyczy komputerów plus oczywiście bluzgi i trollowanie.
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

elo źomale
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

Cześć :angelic-flying:
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik