Wyliżę śmierdząca dupę

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Re: Wyliżę śmierdząca dupę

Post autor: pingui »

Desperacja ma tyle wspólnego z czerwonymi butami, co Ty z człowiekiem normalnym i kulturalnym :lol:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Przypominam, ponownie, że to Ty mnie wyzywasz, nie ja Ciebie, panie "Kulturalny" i "normalny" ;).
Bajdełej, dzięki za niezamierzony komplement, bo ja za "normalnego" tez sie nie mam.'
Ale w bardzo pozytywnym znaczeniu bycia "innym" ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Catastrophique pisze: ndz sie 06, 2023 1:58 pm Bajdełej, dzięki za niezamierzony komplement, bo ja za "normalnego" tez sie nie mam.'
Ale w bardzo pozytywnym znaczeniu bycia "innym" ;).
:lol: No wreszcie krok milowy w kierunku prawdy o sobie samym! :mrgreen: :clap:

Sry ale Ciebie to nawet nie da się zwyzywać, każdy normalny dawno by się obraził, a Ty dalej cieszysz się jak głupi do sera i idziesz w zaparte :lol:
Wiesz że największa obrazą oraz obelgą dla Ciebie oraz innych jest właśnie Twoje zachowanie wobec userów tutaj na forum? W Twoich postach pomimo że nie ma wyzwisk jako takich, to wylewa się smród łajna truchła i zgnilizny, uwłaczający wszystkim wokół, stąd moja reakcja taka, a nie inna. Nie jest to skierowane do Ciebie jako człowieka tylko jak już pisałem, podyktowane Twoim zachowaniem; w odpowiedzi na Twoje posty tutaj na forum. Jesteś niestety tutaj chamem i burakiem, mimo że krypto zakamuflowanym i w białych rękawiczkach, a ja piszę do Ciebie wprost, bo jestem prosty chłop i nie umiem grać w te Twoje chore gierki, nie owijam w bawełnę ani w len, walę prosto z mostu
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Kazdy sposob na usprawiedliwianie swojego chamstwa jest dobry ;).
Ja natomiast nie pisze nic co nie byloby prawda, i stad tak naprawde ta niechec do mnie.

Tyle. Nie chce zataczac kolejnego kola.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

A nie możecie go po prostu zlać? On się karmi wszelkim zainteresowaniem wokół własnej osoby...
gówno w proszku na kijoszku
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Catastrophique pisze: ndz sie 06, 2023 4:22 pm Ja natomiast nie pisze nic co nie byloby prawda, i stad tak naprawde ta niechec do mnie.
Tyle. Nie chce zataczac kolejnego kola.
A nie mówił Ci nikt nigdy abyś swoją prawdę zachował dla siebie? Tym bardziej gdy nie jest to prawda uniwersalna tylko właśnie Twoja subiektywna. Wiele razy już Tobie wspominano że nikt jej tu nie chce. I skoro nie rozumiesz po ludzku cóż powiem Ci jak umiem "po chamsku" jak to nazywasz :D
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

przegłosowany pisze: ndz sie 06, 2023 4:53 pm A nie możecie go po prostu zlać? On się karmi wszelkim zainteresowaniem wokół własnej osoby...
Niech się nakarmi, mi nie braknie :D A może nażre się i zesra :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”