Katastrofa nie rozśmieszaj mnie żeby ci dorównać musiałbym się bardzo sporo cofnąć czego nie da się zrobićCatastrophique pisze: ↑wt gru 27, 2022 12:27 amZegar nadal tyka, Amannn. I cokolwiek na moj temat nie wymyslisz, nie zatrzymasz tego.Amannn pisze: ↑pn gru 26, 2022 11:33 pmKatastrofa jesteś chory z nienawiści do ludzi. Jak tego w sobie nie zmienisz to będziesz dalej pisał brednie jak te powyższe. Nie zdajesz sobie z tego sprawy ale masz o wiele większe problemy psychiczne niż Andrzej a nawet Freshescape .Catastrophique pisze: ↑pn gru 26, 2022 11:27 pm Taka jest wlasnie z Toba dyskusja. Nigdy do niczego sie nie przyznajesz i wymyslasz osobom, ktore pisza prawde. Jak pisalem, bardzo zle swiadczy to o Tobie jako o czlowieku. Jest to jedna z wielu rzeczy nad ktora powinienes popracowac jezeli nie chcesz byc do konca zycia sam jak palec.
Szukaj winy, odpowiedzialnosci w sobie, nie w innych. Ja nie jestem winny tego jak beznadziejnie sie czujesz. Atakujesz mnie, masz obsesje na moim punkcie bo moje szczesliwe zycie jest przeciwienstwem Twojej beznadziei. Nie tylko Ty tak masz, tutaj, i nie tylko tutaj Na mnie wpływu jednak nie masz, czegokolwiek zyczysz mi zle - nie zisci sie bo za cienki Bolek jestes. Klawiaturowy wojownik . Poza tym - powinieneś probowac dorownac zamiast zazdrościć, to by Ci znacznie więcej dalo.
jak spędzacie sylwestra 2022/2023 ?
Moderator: moderatorzy
Re: jak spędzacie sylwestra 2022/2023 ?
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Jesteś przebiegły i pokrętny w dyskusji, zazwyczaj sam odwracasz kota ogonem. Nie piszesz zazwyczaj prawdy i to czuć. Amann jako jedyny stawił wam tu czoła i wygrał z każdym po kolei, a nawet ze wszystkimi na raz. Mocno kibicuję temu człowiekowi. Ani razu nie dał się sprowokować. Mam do niego wielki szacunek. Jako jedyny na forum gada do rzeczy i nie boi się głosić prawdy, nawet pomimo tego, że jest dla wielu bardzo niewygodna i skrzętnie ukrywana, a jest co krok zaszczuwany z tego powodu w sumie od samego początku jego tutaj obecności na forum. Choć się nie daje. Szczerze go podziwiam. Ma chłopak wielki zapał i chęci, mnie by się nie chciało. Co też mu się chwali. Podziwiam i życzę samych dalszych sukcesów w Nowym Roku, zarówno zawodowych jak i osobistych!Catastrophique pisze: ↑pn gru 26, 2022 11:27 pm Taka jest wlasnie z Toba dyskusja. Nigdy do niczego sie nie przyznajesz i wymyslasz osobom, ktore pisza prawde. Jak pisalem, bardzo zle swiadczy to o Tobie jako o czlowieku. Jest to jedna z wielu rzeczy nad ktora powinienes popracowac jezeli nie chcesz byc do konca zycia sam jak palec.
- Catastrophique
- bywalec
Amannn, please, to jest naprawde żałosne.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Co jest żałosne Catastrofiku kluseczko?
- Catastrophique
- bywalec
Twoje multikonto jako jedyna forma akceptacji kogos tak toksycznego, zniechecajacego i aspolecznego jak Ty. Nikt Cie tu nie chce i nie lubi, wiec musiales stworzyc sobie wirtualnego sprzymierzenca.
Plus Twoja naiwnosc w mysleniu, ze o tym nie wiemy.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- pingui
- bywalec
Ty jesteś tak nadęty, że aż się wydajesz głupi I wiesz, że to wszystko co napisałeś powyżej to niestety myślisz sam o sobie? Jest to nawet smutne dosyć. Choć z drugiej strony sam sobie na to zapracowałeś. W gruncie rzeczy niepotrzebnie pytam, bo w swojej zgorzkniałej podświadomości doskonale o tym przecież wiesz.Catastrophique pisze: ↑wt gru 27, 2022 9:15 pm Twoje multikonto jako jedyna forma akceptacji kogos tak toksycznego, zniechecajacego i aspolecznego jak Ty. Nikt Cie tu nie chce i nie lubi, wiec musiales stworzyc sobie wirtualnego sprzymierzenca.
Katastrofa jest strasznie zakompleksiony ma jakieś ambicje ale urojenia wielkościowe i ksobne nie pozwalają mu się rozwijać.
jak przegłosowany
Krzysztof óóó ładne imię i nie jest już przeszłością bo to podstawa wszystkich forumowiczów
- Katastrofa
- bywalec
Polska to bardzo biedny kraj, a na fajerwerki to Polaka stać!
- pingui
- bywalec
Otóż nie, obecnie już należymy do krajów średnio zamożnych. Jeszcze chwila i zrównamy się z takimi wysoko rozwiniętymi krajami jak Niemcy czy Belgia! Biedni to byliśmy za poprzednich złodziejskich rządów
Nie ! Teraz jesteśmy dopiero biedakami europy,a jeszcze niedawno trzecim światem z obliczem srednio zamoznego panstwa
- Katastrofa
- bywalec
Alkoholową libację robię u siebie w mieszkaniu (w melinie jeszcze na razie nie mieszkam jak na razie).
- Katastrofa
- bywalec
To będzie z 2023 na 2024 rok! Szwedki ze Szwecji zaproszę do siebie (zadzwonię do Stockholm oraz Oslo in Norway!). Też Brytyjki sobie ściągnę from England! United Kingdom in Poland!
- pingui
- bywalec
Dobre dobre. Biedakami to myśmy byli za czasów poprzednich rządów, złodziei i sprzedawczyków. Teraz można powiedzieć dźwigamy się z popiołów, dzięki obecnemu rządowi. Wcześniej pieniędzy na wszystko brakowało i ziała ogromna dziura w budżecie oraz rósł dług międzynarodowy bo wszystko było defraudowane. Dziś nagle długu nie ma, a pieniądze są na wszystko i jeszcze żeby ludziom dać. Inflacja może i jest ale jest też wszędzie na zachodzie ale przynajmniej nie są zarobki na poziomie 2zl na godzinę tylko 20 przeciętnie.
- Katastrofa
- bywalec
Tak naprawdę to tylko myślę by jakąś seksowną kobietę włodą wyroochać!
- pingui
- bywalec
Tylko po co tu o tym piszesz? Wbijaj na Tindera i wybieraj se do woli