Jak osoby chorujące psychicznie czują się postrzegane
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Jak osoby chorujące psychicznie czują się postrzegane
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
Jestem studentką III roku na kierunku socjologia ze specjalnością psychologia społeczna. Piszę obecnie pracę licencjacką. Fakt, że bliska mi osoba choruję, zainspirował mnie do pisania w tej tematyce, bo uważam, że to ważny temat a mało się o tym mówi. Powstało wiele badań na temat tego jak społeczeństwo odbiera osoby chore psychicznie. Celem moich pytań jest odwrócenie perspektywy i przekazanie głosu Wam. Chcę dowiedzieć się jak Wy czujecie się odbierani przez społeczeństwo, jak wyglądają Wasze relacje z innymi ludźmi. Chcę po prostu pokazać waszą perspektywę i doświadczenia.
Wszystko jest w pełni anonimowe.
W linku znajduje się dłuższe wytłumaczenie i opis a także pytania. Bardzo prosiłabym o wypełnienie, nie powinno zająć to dużo czasu, a Wasze odpowiedzi będą niezwykle cenne i ważne. Jeśli ktoś ma jakieś pytania albo wątpliwości, chętnie na wszystko odpowiem i pomogę.
Jestem studentką III roku na kierunku socjologia ze specjalnością psychologia społeczna. Piszę obecnie pracę licencjacką. Fakt, że bliska mi osoba choruję, zainspirował mnie do pisania w tej tematyce, bo uważam, że to ważny temat a mało się o tym mówi. Powstało wiele badań na temat tego jak społeczeństwo odbiera osoby chore psychicznie. Celem moich pytań jest odwrócenie perspektywy i przekazanie głosu Wam. Chcę dowiedzieć się jak Wy czujecie się odbierani przez społeczeństwo, jak wyglądają Wasze relacje z innymi ludźmi. Chcę po prostu pokazać waszą perspektywę i doświadczenia.
W linku znajduje się dłuższe wytłumaczenie i opis a także pytania. Bardzo prosiłabym o wypełnienie, nie powinno zająć to dużo czasu, a Wasze odpowiedzi będą niezwykle cenne i ważne. Jeśli ktoś ma jakieś pytania albo wątpliwości, chętnie na wszystko odpowiem i pomogę.
- Katastrofa
- bywalec
Re: Jak osoby chorujące psychicznie czują się postrzegane
Zacofana Polska przez Internet Neostrada była kiedyś!
- Catastrophique
- bywalec
Wyniki z tego forum bym pominął.
Tutaj niemal wszyscy myślą, że są prześladowani i stygmatyzowani przez zdrowych. Ze sa ofiarami i caly świat się na nich uwzial.
Tutaj niemal wszyscy myślą, że są prześladowani i stygmatyzowani przez zdrowych. Ze sa ofiarami i caly świat się na nich uwzial.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Ankieta dla czytelniczek twojego maluszka to prawda ale chciałbym się zapytać czy jest coś takiego jak rozmiar uniwersalny długość wkładki wew i dla dzieci i młodzieży literatura na forum?Martyna Jędrysiak pisze: ↑śr lip 05, 2023 9:47 am https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
Martyna Jędrysiak to moja pasja i jak potrzebujesz chłopaka który jest jednym z największych w Europie środkowej to napisz mi pw to się dogadamy bo lubię studentów konsulting w zakresie ochrony zdrowia
Skąd tys się urwał, piszę wyraźnie ze jest antychrystem na rzecz osób fizycznych i prawnych właścicieli lub nie dźwigać i nie tylkoCatastrophique pisze: ↑śr lip 05, 2023 9:54 am Wyniki z tego forum bym pominął.
- Katastrofa
- bywalec
Przez ten PiS katolski oraz złodzieji z koalicji! PiSuar katolicki i platforma złodziejska?
My schizofrenicy czujemy się dobrze już znanych marek jak mija południe przesadziłem z tego powodu bo wyszło na jaw gdy zmokła przy użyciu tej okazji przygotowaliśmy specjalne zamówienie w tym temacie