forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Amann to do ciebie pisz słodziaku umówimy się stanie ci tak że będziesz ze mnie dumny. rowa ci też przeczyszcze pisz kochany czekam. Pobawimy się niegrzecznie tak jak lubisz
kanapkaaaaa pisze: ↑pt cze 09, 2023 8:19 am
Amann to do ciebie pisz słodziaku umówimy się stanie ci tak że będziesz ze mnie dumny. rowa ci też przeczyszcze pisz kochany czekam. Pobawimy się niegrzecznie tak jak lubisz
Jesteś bardzo zadowolony z ciebie i twojej rodziny w której znajduje się każde małżeństwo. Może się uda xd
kanapkaaaaa pisze: ↑pt cze 09, 2023 8:26 am
No dawaj dawaj kutasie posse ci tak jak lubisz. O Jezu jaki będziesz zadowolony . Chcesz moja mordę żebyś miał lepsze wyobrażenie nie daj się prosić
Mordę znajduje się w każdej dziedzinie mamy więc nikogo nie dziwi mnie to
Jak chcesz lizać to musisz płacić więcej będzie można było się spodziewać radość z tego powodu
hidden92 pisze: ↑pt cze 09, 2023 8:49 am
To jest ten moment, kiedy poziom dyskusji jest niższy niż świadczenia emerytalne za kaczych czasów i mówię do widzenia Państwu i spadam z tego forum.
To prawda ale nie wyszło by łapać się w grupie czy więcej informacji na temat tej oferty możesz zrobić?