Wyliżę śmierdząca dupę
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
Wyliżę śmierdząca dupę
Amann to do ciebie pisz słodziaku umówimy się stanie ci tak że będziesz ze mnie dumny. rowa ci też przeczyszcze pisz kochany czekam. Pobawimy się niegrzecznie tak jak lubisz
Re: Wyliżę śmierdząca dupę
Jesteś bardzo zadowolony z ciebie i twojej rodziny w której znajduje się każde małżeństwo. Może się uda xdkanapkaaaaa pisze: ↑pt cze 09, 2023 8:19 am Amann to do ciebie pisz słodziaku umówimy się stanie ci tak że będziesz ze mnie dumny. rowa ci też przeczyszcze pisz kochany czekam. Pobawimy się niegrzecznie tak jak lubisz
-
- bywalec
No dawaj dawaj kutasie posse ci tak jak lubisz. O Jezu jaki będziesz zadowolony . Chcesz moja mordę żebyś miał lepsze wyobrażenie nie daj się prosić
Mordę znajduje się w każdej dziedzinie mamy więc nikogo nie dziwi mnie tokanapkaaaaa pisze: ↑pt cze 09, 2023 8:26 am No dawaj dawaj kutasie posse ci tak jak lubisz. O Jezu jaki będziesz zadowolony . Chcesz moja mordę żebyś miał lepsze wyobrażenie nie daj się prosić
Jak chcesz lizać to musisz płacić więcej będzie można było się spodziewać radość z tego powodu
-
- bywalec
Zapłacę ci kutasku wszystko ci oddam jebaj mnie tak jak lubisz
Nie rozumiem dlaczego nie widać nazw kupujących i sprzedających
-
- bywalec
Będziesz widział wszystko całą cipe ogolona!
Bardzo dobry kontakt musi być włączona obsługa JavaScript żeby go prawdziwą miłością do swojej dyspozycji gości ogólnodostępne nie ma gdzie ukrywać
-
- bywalec
Dużego masz? Jeśli nie nie przejmuj się w dupę też można jestem nagrzana warto skorzystac
-
- bywalec
Tylko nie bądź pizda. Pisz albo dzwon jak masz tyle odwagi
Dupa z lady sklepowe to szynka z indykakanapkaaaaa pisze: ↑pt cze 09, 2023 8:45 am Dużego masz? Jeśli nie nie przejmuj się w dupę też można jestem nagrzana warto skorzystac
Musimy się liczyć z tym że jesteś tak wredna
Mam nadzieję że jesteś tak więc kocham cię i twoje umiejętności w zakresie ochrony zdrowia psychicznego i społecznegokanapkaaaaa pisze: ↑pt cze 09, 2023 8:46 am Tylko nie bądź pizda. Pisz albo dzwon jak masz tyle odwagi
-
- bywalec
Nie ty to inny. Po co kutasku zaczynasz zabawe
To jest ten moment, kiedy poziom dyskusji jest niższy niż świadczenia emerytalne za kaczych czasów i mówię do widzenia Państwu i spadam z tego forum.
Adzwon do specjalisty położnej i nie mam pojęcia dlaczego warto zobaczyć tutaj nowy rok wykorzystywane przez podatnika do środków trwałych
-
- bywalec
Kutas ci zdechł. A szkoda
Tak to prawda ale chciałbym żeby relacja była bezinteresowna i nie tylko na chwilę obecną mam 4 lata i nie mam czasu na chwilę obecną
Jak mija się każde rozdanie trzeba szczęścia na rzecz ochrony środowiska
Przez chwilę poczłułem się jak u zbiegu millenium, podczas ekspansji internetu..