Wybory

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Wybory

Post autor: Słonecznik1 »

Polska stoi przed szansą część Polaków jest zmanipulowana przez media .Zresztą jak ciemny lud głupi to co mnie to w sumie obchodzi
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Re: Wybory

Post autor: FreshEscape »

Słonecznik1 pisze: pn cze 05, 2023 6:23 pm Polska stoi przed szansą
Jaką szanse masz na myśli ? Bo rozumiem przez to że poprzedni rząd co miał 8 lat na sznse. To sznsą sie nie stał.
Kto i jak jest zmanipulowany ?
Ciemny lud, ciemnym ludem. Ale zapraszam do dyskusji i jasnego mówienia co i jak. I wyrażania co i jak. Nikt tutaj w tym temacie, zapewniam nie będzie nikogo straszył i groził. Jak to ma miejsce w social mediach. Bo zbyszkowi w jeden dzien zapach skrzynke i serwer.
Zapraszam do dyskusji Słonecznik. Jak i wszystkich ! Mówcie co myslićie, jakie macie zapatrywania. Kłócenie sie o polityke to naprawde nic złego :)
Wybory już na jesieni, a z wyborami szansa na przyszłośc :)
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

FreshEscape pisze: pn cze 05, 2023 7:19 pm
Słonecznik1 pisze: pn cze 05, 2023 6:23 pm Polska stoi przed szansą
Jaką szanse masz na myśli ? Bo rozumiem przez to że poprzedni rząd co miał 8 lat na sznse. To sznsą sie nie stał.
Kto i jak jest zmanipulowany ?
Ciemny lud, ciemnym ludem. Ale zapraszam do dyskusji i jasnego mówienia co i jak. I wyrażania co i jak. Nikt tutaj w tym temacie, zapewniam nie będzie nikogo straszył i groził. Jak to ma miejsce w social mediach. Bo zbyszkowi w jeden dzien zapcham skrzynke i serwer.
Zapraszam do dyskusji Słonecznik. Jak i wszystkich ! Mówcie co myslićie, jakie macie zapatrywania. Kłócenie sie o polityke to naprawde nic złego :)
Wybory już na jesieni, a z wyborami szansa na przyszłośc :)
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Post autor: Katastrofa »

Jestem bezpartyjny oraz nie głosuję.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Katastrofa pisze: pn cze 05, 2023 8:13 pm Jestem bezpartyjny oraz nie głosuję.
To samo może powiedziec dziecko, bo przecież nie chłop. Przed 18 rokiem życia. Tylko po co to piszesz ? Chwalisz sie, ze jesteś taka niezalżna. Czy zalisz, ze nie masz wglądu w życie i świat ? Ze twoje życie w strukturze zycia społecznego zanikło. Bo nie potrafisz dać krzyżyka wg. własnych zapatrywan ?
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

Ja zawsze byłem i pozostanę lewicowy. ;) Pedofile do przedszkoli i zmienić mazurek na "Wszystkie dzieci nasze są"! ;P

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

przegłosowany pisze: pn cze 05, 2023 8:22 pm Ja zawsze byłem i pozostanę lewicowy. Pedofile do przedszkoli i zmienić mazurek na "Wszystkie dzieci nasze są"! ;P
Kiedyś maiłem dylemat, czy zagłosować za tobą na tak, czy nie. Pisałem, nie mam pojecia-nie znam chłopa. Ale cieszy mnie to że coś od siebie piszesz. Wiadomo przynajmniej coś o tobie. I wiadomo że jesteś, jak sam przyznajesz. Zbyt odrealniony (jebnięty), przynajmniej po tym poście...
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

FreshEscape pisze: pn cze 05, 2023 8:28 pm
przegłosowany pisze: pn cze 05, 2023 8:22 pm Ja zawsze byłem i pozostanę lewicowy. Pedofile do przedszkoli i zmienić mazurek na "Wszystkie dzieci nasze są"! ;P
Kiedyś maiłem dylemat, czy zagłosować za tobą na tak, czy nie. Pisałem, nie mam pojecia-nie znam chłopa. Ale cieszy mnie to że coś od siebie piszesz. Wiadomo przynajmniej coś o tobie. I wiadomo że jesteś, jak sam przyznajesz. Zbyt odrealniony (jebnięty), przynajmniej po tym poście...
Majka Jeżowska.

Wojtek, Kasia, Krysia i Marysia oraz John (Wszystkie Dzieci Nasze są).
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: pn cze 05, 2023 8:28 pm
Oj żarciki...
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

przegłosowany pisze: pn cze 05, 2023 8:44 pm Oj żarciki..
Takie "żarciki" na takim forum. Niszczą ludzi. To jest złośliwe niepokojenie, odbierające całym grupom społecznym godność...
Awatar użytkownika
Katastrofa
bywalec

Pedofile czytają to forum zwane board oraz Policja.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik

No dobra. Przepraszam. Już nie będę żartował.
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”