Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: Chcę powiedzieć że...
Katastrofa, a próbowałeś uczestniczyć w jakimś forum biznesowym?/ludzi sukcesu? i tam "wzniecać zazdrość?? Symptomatyczne, że najlepiej jest Ci się chwalić na forum dla bezrobotnych.
Wiesz, że takie ciągłe porównania w dół zablokują Twój potencjał?
Wiesz, że takie ciągłe porównania w dół zablokują Twój potencjał?
gówno w proszku na kijoszku
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
...fajnie się was czyta...
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
strasznie się Was czyta xd
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Ale beka musi być.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
- Catastrophique
- bywalec
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja się tutaj dobrze bawię .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
No właśnie!! Dobre pytanie. Też się zastanawiam nad tą intensywną aktywnością tu na forum. Co ona ma tak naprawdę na celu? Skoro uważasz się za człowieka sukcesu ze stabilnym poczuciem własnej wartości, którego schiza w żaden sposób nie ogranicza to powinieneś mieć totalnie wywalone na to forum i jego użytkowników. A ty jednak sądząc po ilości twoich postów, spędzasz tutaj naprawdę sporo czasu...dlaczego???przegłosowany pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:47 pm Katastrofa, a próbowałeś uczestniczyć w jakimś forum biznesowym?/ludzi sukcesu? i tam "wzniecać zazdrość?? Symptomatyczne, że najlepiej jest Ci się chwalić na forum dla bezrobotnych.
- Catastrophique
- bywalec
Spędzałem. W latach 2013 - 2016 gdy prowadzilem podobny do Was tryb zycia. Teraz wchodze parę razy dziennie, gdy mam czas, a w dni robocze znacznie rzadziej. Z sentymentu glownie ponieważ to forum swego czasu zmieniło mnie na lepsze i niegdyś były tu naprawdę zacne osoby, bez obrazy
- Prawdawasboli
- bywalec
Hehehe, już powinieneś zrozumieć co znaczy twoje zdanie na tym forum. Przypomnę ci więc że takie zero jak ty nawet mi koło dupy nie wisipingui pisze: ↑śr maja 03, 2023 11:13 am Widać Kajtuś regularnie zakłada nowe konta z których daje upust swojej frustracji bo z głównego nie może bo przecież ma uchodzić za okaz szczęścia i zadowolenia a siebie Ostatnio było fakkanapek, teraz kolejne to wyżej Smutny człowiek. Może się jeszcze kiedyś ogarnie bo nadzieja zawsze jest.
Wisilaj się zjebie bo dużo mozesz zmienić np. zalogować się do życia nierobie i niedaczniku, pizdy życiowe
- Prawdawasboli
- bywalec
Hehehe, już powinieneś zrozumieć co znaczy twoje zdanie na tym forum. Przypomnę ci więc że takie zero jak ty nawet mi koło dupy nie wisipingui pisze: ↑śr maja 03, 2023 11:13 am Widać Kajtuś regularnie zakłada nowe konta z których daje upust swojej frustracji bo z głównego nie może bo przecież ma uchodzić za okaz szczęścia i zadowolenia a siebie Ostatnio było fakkanapek, teraz kolejne to wyżej Smutny człowiek. Może się jeszcze kiedyś ogarnie bo nadzieja zawsze jest.
Wisilaj się zjebie bo dużo mozesz zmienić np. zalogować się do życia nierobie i niedaczniku, pizdy życiowe
- Prawdawasboli
- bywalec
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
To czemu już nie spędzasz czasu na forum biznesowym/ludzi sukcesu, na którym spędzałeś kiedyś wiele czasu i zmieniło Cię na lepsze?Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 9:49 pm Spędzałem. W latach 2013 - 2016 gdy prowadzilem podobny do Was tryb zycia. Teraz wchodze parę razy dziennie, gdy mam czas, a w dni robocze znacznie rzadziej. Z sentymentu glownie ponieważ to forum swego czasu zmieniło mnie na lepsze i niegdyś były tu naprawdę zacne osoby, bez obrazy
gówno w proszku na kijoszku
- Prawdawasboli
- bywalec
A z kim by tam dyskutować miał i o czymprzegłosowany pisze: ↑czw maja 04, 2023 9:52 amTo czemu już nie spędzasz czasu na forum biznesowym/ludzi sukcesu, na którym spędzałeś kiedyś wiele czasu i zmieniło Cię na lepsze?Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 9:49 pm Spędzałem. W latach 2013 - 2016 gdy prowadzilem podobny do Was tryb zycia. Teraz wchodze parę razy dziennie, gdy mam czas, a w dni robocze znacznie rzadziej. Z sentymentu glownie ponieważ to forum swego czasu zmieniło mnie na lepsze i niegdyś były tu naprawdę zacne osoby, bez obrazy
Tutaj jest prawdziwa historia kota i jego podobne wykolejenia życiowe
-
- bywalec
Kotek to jest śmiało mogę napisać, jedna z najbarwniejszych postaci tego forum wcale się nie dziwię, że jest tak często wspominany
Myślę, że nie piszesz prawdy. U ciebie od lat nie wyświetla się czas ostatniego logowania, i to ma jakieś znaczenie: Wchodzisz tu kilka razy dziennie, by mieć kontrolę nad każdym wpisem i każdym osobnikiem, ciągle zapamiętujesz wiążące informacje o użytkownikach i w końcu wykorzystujesz je bezpardonowo. Nawet nie wiesz, jaką niszczycielską siłą jesteś. Zduszasz sensowne rozmowy już w zarodku, tematy z twoim udziałem nie mają szans potoczyć się własnym rytmem. A ci zacni ludzie poszli swoją drogą i nawet numeru telefonu ci nie zostawili. Pocztówki znad morza też nie dostałeś...Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 9:49 pm Spędzałem. W latach 2013 - 2016 gdy prowadzilem podobny do Was tryb zycia. Teraz wchodze parę razy dziennie, gdy mam czas, a w dni robocze znacznie rzadziej. Z sentymentu glownie ponieważ to forum swego czasu zmieniło mnie na lepsze i niegdyś były tu naprawdę zacne osoby, bez obrazy
- Prawdawasboli
- bywalec
kanapkaaaaa pisze: ↑czw maja 04, 2023 4:53 pm Kotek to jest śmiało mogę napisać, jedna z najbarwniejszych postaci tego forum wcale się nie dziwię, że jest tak często wspominany
- Prawdawasboli
- bywalec
Dobrze powiedzianeMeduzola pisze: ↑czw maja 04, 2023 5:45 pmMyślę, że nie piszesz prawdy. U ciebie od lat nie wyświetla się czas ostatniego logowania, i to ma jakieś znaczenie: Wchodzisz tu kilka razy dziennie, by mieć kontrolę nad każdym wpisem i każdym osobnikiem, ciągle zapamiętujesz wiążące informacje o użytkownikach i w końcu wykorzystujesz je bezpardonowo. Nawet nie wiesz, jaką niszczycielską siłą jesteś. Zduszasz sensowne rozmowy już w zarodku, tematy z twoim udziałem nie mają szans potoczyć się własnym rytmem. A ci zacni ludzie poszli swoją drogą i nawet numeru telefonu ci nie zostawili. Pocztówki znad morza też nie dostałeś...Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 9:49 pm Spędzałem. W latach 2013 - 2016 gdy prowadzilem podobny do Was tryb zycia. Teraz wchodze parę razy dziennie, gdy mam czas, a w dni robocze znacznie rzadziej. Z sentymentu glownie ponieważ to forum swego czasu zmieniło mnie na lepsze i niegdyś były tu naprawdę zacne osoby, bez obrazy
- Catastrophique
- bywalec
Widzę, że Meduza odjechała już totalnie. Tak to jest jak nie potrafisz sobie poradzić z odrzuceniem .
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Śniła mi się jedna osoba z forum.Byliśmy razem w szpitalu psychiatrycznym,ale to był przyjemny sen.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
- Catastrophique
- bywalec
Szpital psychiatryczny i przyjemny sen.
Herezja!