I to mówi ten co obciąga kutaski bezdomnym za nalewkępaulus318 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 5:20 pmmiotłą to cie zrobili,dlatego masz takie niedojebane teksty.
![Clap :clap:](./images/smilies/eusa/clap.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: moderatorzy
I to mówi ten co obciąga kutaski bezdomnym za nalewkępaulus318 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 5:20 pmmiotłą to cie zrobili,dlatego masz takie niedojebane teksty.
Mduza, gdzie twój ryjek? Pasowal bardzo do postów, prawdziwy oryginał. Daj jeszcze jakiś? Najlepiej w mokrych włosach
myslisz ze jestes taki blyskotliwy,to wiecej wstawiaj tych gownianych emotikonów,moze ktos sie zasmieje oprocz ciebie, obszczymurze.FanKanapek pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:14 pmI to mówi ten co obciąga kutaski bezdomnym za nalewkę![]()
![]()
![]()
![]()
nie pamiętam kto to pisał, że obciąganie to twoja pasja na równi z dawaniem dupy... Więc wiesz, słowa takich jak ty są gówno warte
![]()
Dobrze że o tym mówisz, wytłumaczę ci dla czego czujesz się gównem. Musisz się zacząć myć - szczególnie bo ostrych uniesieniach po masturbacji bo stara sperma gnije ci w gaciach. Musisz też chwycić się pracy bo jako nierób wpadasz w gówniane samopoczucie.
Otóż pracę mam i do tego wyjątkowo dobrze płatną. Masturbować się nie muszę bo robią to za mnie moje dwie panienki w mgnieniu oka jeśli tylko sobie zażyczę. A myję się codziennie. Gówniany z Ciebie Sherlock HolmesFanKanapek pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:22 pm Musisz się zacząć myć - szczególnie bo ostrych uniesieniach po masturbacji bo stara sperma gnije ci w gaciach. Musisz też chwycić się pracy bo jako nierób wpadasz w gówniane samopoczucie.
I to mówi cipka na rentachPiotrek007 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 6:56 am Przypomina mi się,jak w podstawówce 10-letnie dzieci wykłucały się o to kto ma bogatszysz rodziców.Wszyscy jesteście życiowymi pipkami.
Wytłumaczyć to należy tobie - jesteś urojeniem, całe życie to fikcja a rzeczywistość to ból przed którym uciekasz. Z harakteru jesteś pizdą i całe życie to pizda więc tu śmieciu możesz sobie tylko fantazjowaćpingui pisze: ↑wt kwie 25, 2023 9:23 pmOtóż pracę mam i do tego wyjątkowo dobrze płatną. Masturbować się nie muszę bo robią to za mnie moje dwie panienki w mgnieniu oka jeśli tylko sobie zażyczę. A myję się codziennie. Gówniany z Ciebie Sherlock HolmesFanKanapek pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:22 pm Musisz się zacząć myć - szczególnie bo ostrych uniesieniach po masturbacji bo stara sperma gnije ci w gaciach. Musisz też chwycić się pracy bo jako nierób wpadasz w gówniane samopoczucie.Samopoczucie również mam wyborne dzięki Bogu. Prawdopodobnie chcąc komuś dopiec przypadkowo się wynurzyłeś sam ze swoimi problemami. To przykre że tak masz, smuteczek.
Co ja mam Ci napisać? Gość który wchodzi na forum dla osób z psychicznymi problemami i ubliża innym jakby był upośledzonym 10-cio latkiem...Ile ty masz lat?FanKanapek pisze: ↑śr kwie 26, 2023 8:13 amI to mówi cipka na rentachPiotrek007 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 6:56 am Przypomina mi się,jak w podstawówce 10-letnie dzieci wykłucały się o to kto ma bogatszysz rodziców.Wszyscy jesteście życiowymi pipkami.![]()
![]()
![]()
Wchodzisz na forum i wygarniasz innym że są leniami,śmiejesz się z ułomności innych I uważasz siebie za dojrzałego i ogarniętego faceta ? Nie rozśmieszaj mnie.Jeszcze raz ci napiszę ogarnij się dzieciaczku.FanKanapek pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:07 pm Wiem jak was to boli - tym bardziej bardziej że wiecie że to wszystko o was prawda. Jesteście w 90% symulantami i nierobami...
Możesz sobie pisać do woliPiotrek007 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:53 pmWchodzisz na forum i wygarniasz innym że są leniami,śmiejesz się z ułomności innych I uważasz siebie za dojrzałego i ogarniętego faceta ? Nie rozśmieszaj mnie.Jeszcze raz ci napiszę ogarnij się dzieciaczku.FanKanapek pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:07 pm Wiem jak was to boli - tym bardziej bardziej że wiecie że to wszystko o was prawda. Jesteście w 90% symulantami i nierobami...
Wiesz jak ja się czuje jak wracam z pracy gdzie miałem do czynienia z poważnymi ludźmi ,zaglądam na forum I mam do czynienia z takimi przygłupami jak ty? To dla mnie jest uwłaczające.Z mojej strony to koniec dyskusji.FanKanapek pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:55 pmMożesz sobie pisać do woliPiotrek007 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:53 pmWchodzisz na forum i wygarniasz innym że są leniami,śmiejesz się z ułomności innych I uważasz siebie za dojrzałego i ogarniętego faceta ? Nie rozśmieszaj mnie.Jeszcze raz ci napiszę ogarnij się dzieciaczku.FanKanapek pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:07 pm Wiem jak was to boli - tym bardziej bardziej że wiecie że to wszystko o was prawda. Jesteście w 90% symulantami i nierobami...![]()
Tam jest wtyczka sieciowa, podłącz się do życia a szacunek będziesz miał jak przestaniesz pobierać rentyPiotrek007 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 3:18 pmWiesz jak ja się czuje jak wracam z pracy gdzie miałem do czynienia z poważnymi ludźmi ,zaglądam na forum I mam do czynienia z takimi przygłupami jak ty? To dla mnie jest uwłaczające.Z mojej strony to koniec dyskusji.FanKanapek pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:55 pmMożesz sobie pisać do woliPiotrek007 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:53 pm
Wchodzisz na forum i wygarniasz innym że są leniami,śmiejesz się z ułomności innych I uważasz siebie za dojrzałego i ogarniętego faceta ? Nie rozśmieszaj mnie.Jeszcze raz ci napiszę ogarnij się dzieciaczku.![]()
Albo jesteś upośledzony, albo masz poważne problemy ze sobą żeby pisać takie rzeczy i internetach. Lecz się debilku.FanKanapek pisze: ↑śr kwie 26, 2023 8:17 am Wytłumaczyć to należy tobie - jesteś urojeniem, całe życie to fikcja a rzeczywistość to ból przed którym uciekasz. Z harakteru jesteś pizdą i całe życie to pizda więc tu śmieciu możesz sobie tylko fantazjować![]()