Pytanie
Moderator: moderatorzy
Mój organizm sam odrzucił całkowicie alkohol, na myśl o piwie już robi mi się niedobrze. Zresztą po alkoholu mój mózg pracuje irracjonalnie, a tego już nie chcę przeżywać (wystarczyła mi psychoza). Nie polecam nikomu także narkotyków, choć co niektórzy bronią gandzi. Jeżeli ktoś ma już dosyć stanów psychozy za używkami się nie ogląda, tym bardziej, że w połączeniu z barbiturami możliwy jest spory odlot.
mam33lata i osttnio sie lecze poszlam do lekarza bo mialam mysli samobujcze to juz nie pierwszy raz placze bez powodu nie mam checi wychodzic z domu najlepiej czuje sie sama jestem bardzo ospala nie mam ochoty na zycie a mam 14letniego syna moja mama popelnila samobojstwo w wieku 26lat boje sie ze i mi to kiedys wyjdzie nawet nie mam z kim pogadac co mam robic
A na co się leczysz?Na schizofrenie czy depresję,czy może jeszcze coś innego?jola pisze:mam33lata i osttnio sie lecze poszlam do lekarza bo mialam mysli samobujcze to juz nie pierwszy raz placze bez powodu nie mam checi wychodzic z domu najlepiej czuje sie sama jestem bardzo ospala nie mam ochoty na zycie a mam 14letniego syna moja mama popelnila samobojstwo w wieku 26lat boje sie ze i mi to kiedys wyjdzie nawet nie mam z kim pogadac co mam robic
lecze sie na shizofrenie podobno to to nie mam ochoty na zycie na nic niemam ochotygosc pisze:A na co się leczysz?Na schizofrenie czy depresję,czy może jeszcze coś innego?jola pisze:mam33lata i osttnio sie lecze poszlam do lekarza bo mialam mysli samobujcze to juz nie pierwszy raz placze bez powodu nie mam checi wychodzic z domu najlepiej czuje sie sama jestem bardzo ospala nie mam ochoty na zycie a mam 14letniego syna moja mama popelnila samobojstwo w wieku 26lat boje sie ze i mi to kiedys wyjdzie nawet nie mam z kim pogadac co mam robic