Ciężkie zaburzenie psychiczne a ślub
Moderator: moderatorzy
Re: Ciężkie zaburzenie psychiczne a ślub
I robię wszystko co trzeba, a ty się lecz idioto.
- Catastrophique
- bywalec
Gdzies mam Twoja kase. Poza tym, najpierw musialbys ublagac rodzicow o jakakolwiek zapomoge bo jak wiemy nie potrafisz sie nawet sam utrzymac
. Ale przeciez robisz wszystko co trzeba
.
No i jak zwykle, brak argumentow tylko wyzwiska.

No i jak zwykle, brak argumentow tylko wyzwiska.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

W takim tonie trzeba z bałwanem rozmawiać.
- Catastrophique
- bywalec
Jak komus brakuje kultury osobistej i nie potrafi nad soba panowac to tak wlasnie rozmawia.
Zenula.
Zenula.
Tik tak tik tak

Spierdalaj idioto, gówno wiesz.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 02, 2023 12:18 pm Gdzies mam Twoja kase. Poza tym, najpierw musialbys ublagac rodzicow o jakakolwiek zapomoge bo jak wiemy nie potrafisz sie nawet sam utrzymac
- Catastrophique
- bywalec
Jak wyżej napisałem, nie robisz na zlosc mi, tylko sobie. Ja mam na czym i na kim zarabiać a to forum traktuje jedynie rozrywkowo. No i przez to tez - jak chcesz się dalej pogrążać, nic mi do tego. Tak, to Twoje "zycie".
Tik tak tik tak

Zabierzcie ode mnie tego durnia.
Był natrętny wobec kasjerki co ją chciał wyruchać i pierdolił jej takie głupoty, to wezwała policję i zawieźli go do wariatkowa w kaftanie bezpieczeństwa.
- Catastrophique
- bywalec
A cóż to?
Nie potrafisz się się sam zdystansować do tego co ktoś pisze na forum?
M.in dowodzi to to, ze jest to prawda, z którą nie bardzo sobie radzisz.
Ja jednak nie jestem winny Twoich problemów i obecnej sytuacji, tylko Ci to uświadamiam.
Szukasz wroga nie tam gdzie trzeba.
Nie potrafisz się się sam zdystansować do tego co ktoś pisze na forum?
M.in dowodzi to to, ze jest to prawda, z którą nie bardzo sobie radzisz.
Ja jednak nie jestem winny Twoich problemów i obecnej sytuacji, tylko Ci to uświadamiam.
Szukasz wroga nie tam gdzie trzeba.
Tik tak tik tak

Cezary cierpi zapewne na niedoleczoną ciężką depresję i dlatego właśnie może tak celebruje przeszłość. Tak się w niej nurza- na takie nurzanie się, to konieczna jest psychoterapia ( na początek dynamiczna, a potem CBT ) i dobre antydepresanty...
Ciężką depresję o objawach psychotycznych prawdopodobnie lekarze często mylą z F. 20.
Zresztą wszystko, co się da usiłują oni podciągnąć pod F. 20... nawet zaburzenia osobowości ( te o podłożu neurologicznym też ), czy spektrum autyzmu... bo nawet tutaj się czasami zdarzają łagodne urojenia ( głównie prześladowcze i ksobne ).
Ciężką depresję o objawach psychotycznych prawdopodobnie lekarze często mylą z F. 20.
Zresztą wszystko, co się da usiłują oni podciągnąć pod F. 20... nawet zaburzenia osobowości ( te o podłożu neurologicznym też ), czy spektrum autyzmu... bo nawet tutaj się czasami zdarzają łagodne urojenia ( głównie prześladowcze i ksobne ).
I wykopanie z życia Januszka, który usiłuje kłamliwie wmówić mi głupoty, bo myślał, że trafił na jelenia. Niech wmawia swojej matce i ojcu i pilnuje swoich zasranych problemów.
Akurat utrzymaniem się nie martwię się w ogóle, nie po to studiowałem tyle, żeby teraz nie rozwijać dobrych i cennych zajęć dalej. Właśnie nadchodzi czas rozwoju po obronie pracy magisterskiej za kilka tygodni. Januszek nie pomagał tylko przeszkadzał, więc niech spierdala.
Akurat utrzymaniem się nie martwię się w ogóle, nie po to studiowałem tyle, żeby teraz nie rozwijać dobrych i cennych zajęć dalej. Właśnie nadchodzi czas rozwoju po obronie pracy magisterskiej za kilka tygodni. Januszek nie pomagał tylko przeszkadzał, więc niech spierdala.
To jest jego zakamuflowane skurwysyństwo i myślał, że nikt się nie pozna a on daleko na tym zajedzie.
- Catastrophique
- bywalec
Ty z pewnością daleko zajedziesz na bierności, tchórzostwie i szukaniu wrogów nie tam gdzie trzeba

Trzymam kciuki

Tik tak tik tak

Nic dziwnego, że go odstawili do wariatkowa.
Od jakiego wieku konkretnie kończy się Seba/Sebix a zaczyna Janusz ?.
Pytam się, bo Ty, Cezary, pasujesz trochę do wizerunku Seby/Sebixa... Nie obraź się, ale Sebix też może skończyć studia...
Janusz po studiach
Pytam się, bo Ty, Cezary, pasujesz trochę do wizerunku Seby/Sebixa... Nie obraź się, ale Sebix też może skończyć studia...
Janusz po studiach
- Catastrophique
- bywalec
Ja nie po studiach, samouk, ale wiedze mam. Przede wszystkim praktyczna, empiryczna, a nie jak masa studentow oparta na nigdy nie sprawdzonej w zyciu teorii.
Tik tak tik tak

Bez państwowych uprawnień, które dają studia i kursy, cały najlepszy obszar różnych działalności jest zamknięty przed nosem. Oświata, nauka, służba zdrowia, administracja itd.
Dlatego teraz skupiam się przede wszystkim na sobie, żeby się ustawić, a żadnej kobiety przylepy nie potrzebuję. Może by jeszcze przeszkadzała.
Nieprawda. To nie jest wcale najlepszy obszar działalności- tutaj są, mimo pewnego prestiżu- bardzo słabe zarobki. Nawet młodzi lekarze na początku słabo zarabiają- i dlatego wyjeżdżają chociażby do Niemiec.
Catastrophique to życiowy praktyk- zapewne świetnie zarabiający technik, zatrudniony w logistyce/transporcie/przemyśle/IT ( spokojnie do pracy w IT nie trzeba mieć wcale wyższego wykształcenia... ).
Dlatego on ma prawo czuć się lepszy od nas, magisterków... on na tyle dobrze zarabia, że te kobiety, które mają silnie rozwiniętą potrzebę bezpieczeństwa, wybiorą właśnie jego... bo jego partnerka będzie mogła zostać w domu, wychowywać dzieci i dzięki jego bardzo dobrym zarobkom posłać je do
prywatnego/społecznego żłobka/przedszkola/szkoły/na uczelnię ( ponieważ państwo tu zdaje się u nas na obywateli ).
Cezary- jeśli chcesz poznać partnerkę podzielającą Twój system wartości, jedź na Młodzieżową Pielgrzymkę Radia Maryja. Tam możesz znaleźć sensowne kobiety, tradycyjne. Nie skrajne materialistki.