Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Ratel po prosu pokaz swoje wpisy na forum swojemu psychiatrze. O nic więcej cię nie proszę . On już sam wtedy oceni czy potrzebujesz pomocy psychiatrycznej w postaci większych dawek leków czy nie i czy wymagasz zaawansowanej psychoterapii.
Nigdzie nie pisałeś ze jestem chory Wiec nie kłam A ty jesteś chodzisz do psychiatry. Szkoda tylko ze nie mówisz mu prawdy o sobie i o twojej działalności na forum.
- Catastrophique
- bywalec
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Mówiłeś o sobie swojej psychiatrze. Jak będziesz tego bardzo chciał może przyjmę cię do siebie na psychoterapię. Choć ogrom pracy do wykonania w twoim przypadku mnie przeraża.
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Trickerkowi odebrano zaufańca, na co sobie zresztą zasłużył, to teraz żeby sobie wstydu nie robić wymyślił nowe konto bor.suka-mórwkodańca i dalej się popisuje z niego swoją ułomnością wszelaką. Żal.
Tak to może być Trickster Jednak Trickster wydawał się mieć szerszy zasób słownictwa . Może mu się coś stało poważnego? A my zamiast namawiać go na szpital psychiatryczny i standardowy sugerujemy mu tylko konsultacje psychiatryczną.
Ratel a ty nie jesteś przypadkiem jakimś byłym pacjentem katastrofy? Już cię o to pytałem a nie odpowiedziałeś a odpowiadasz zazwyczaj Potrzebujesz pomocy psychologicznej po jego tekstach o odp itp?
- Catastrophique
- bywalec
Organizuje urodziny dla znajomego. Razem z jego dziewczyna kupilismy mu prezent i zamowilismy tort, teraz szukam w Wawie jakiegos dobrego pubu pod imprezke urodzinowa. Bedzie ok. 10 osob,
Ale po co nam o tym piszesz? Wykorzystują cię jak zwykle i tyle do czarnej roboty moim zdaniem na przyszłość nie daj się niech to zrobi ktoś inny zdrowy ty jesteś chory. A jesteś w ogóle zaproszony jako gość?Catastrophique pisze: ↑czw mar 16, 2023 1:47 pm Organizuje urodziny dla znajomego. Razem z jego dziewczyna kupilismy mu prezent i zamowilismy tort, teraz szukam w Wawie jakiegos dobrego pubu pod imprezke urodzinowa. Bedzie ok. 10 osob,
Zreszta to on sam powinien organizować swoją imprezkę jak to jego urodziny a nie kto inny.
hehe tak megalomanie najlepiej nie mieć znajomych i położyć się w łóżku i leżeć przez całe życie jak ty
- Catastrophique
- bywalec
Oj tam, Amannn sie jeszcze wybije, pokaże na co go stać. Co prawda nie w tą stronę co trzeba, ale zawsze xD.
Chcesz do mnie chodzić na psychoterapię ? Żeby pozbyć się negatywnych emocji i niewłaściwych wzorców zachowań .
I czy ratel to twój były pacjent którego zciachowałeś?
I czy ratel to twój były pacjent którego zciachowałeś?
- Catastrophique
- bywalec
Gdybym chcial porcję dobrego humoru to wybrałbym raczej Monty Pythona xD.
Zastanów się w tym nad tym czy jest ktoś komu ufasz bardziej niż mi Ratela też możesz przyprowadzić na dwa trzy spotkania jeśli miał wcześniej jakikolwiek kontakt z tobą i zobaczę co da się zrobić .
- Catastrophique
- bywalec
Tobie ufam najbardziej moj druhu i mentorze xD.
To może obaj skorzystacie ze swoich usług XD
Dzisiaj mnie czeka ciężki dzień będę w starostwie powiatowym załatwiał 3 sprawy- Boże jak ja nie widzę latania po urzędach
- Catastrophique
- bywalec
Amannn mnie nie lubi i mi nie ufa ;(.