![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Wstałem wcześniej, bo mam parę rzeczy do załatwienia przed robotą ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Catastrophique
- bywalec
Juter planszóweczki ze znajomymi.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Ludzie sobie umniejszają, że czegoś nie potrafią, są niedoskonali itd. Jest to forma braku odpowiedzialności i lenistwa, każda sytuacja jest dobra by zrobić coś pożytecznego, pozytywnego, mogącego przynieść szczęście w przyszłości.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Yelow 9 Alicja, ja chce, ja chce Twoje zdjęcia, szczególnie rozbierane jak masz ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Dla tych co nie boją się ryzyka z kupowaniem kryptowalut to podobno teraz jest najlepszy moment do kupowania bitcoina.Za 2-3 lata spodziewana jest kolejna hossa.To samo dotyczy złota inwestycyjnego którego cena jest podobno bardzo niedoszacowana i w najbliższych latach powinno mocno podrożeć.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
- Catastrophique
- bywalec
Jade dzis zaraz do Pruszkowa, a pozniej planszoweczki
.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"
Czyżbyś jechał do szpitala i planszoweczki w szpitalu?
Tak czytam to forum... jeden ciągle wysyła wszystkich do psychiatry i zaleca zmienić leki, poleca ogarnąć się itd a jest zerem XD Amanku kuźwa ogarnij dawna ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Czasami ciężko być 49h w pracy, by ogarnąć awarię :/ Ale jaka satysfakcja jak się uda i jeszcze wolne do końca tygodnia w zamian ![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
Kiedy byłeś ostatni raz u psychiatry? Mówiłeś o swojej działalności na forum? I ze starasz się naśladować takiego Katastrofę który zachowuje się tak i tak. Daj przykład innym i zrób to pierwszym A potem powiedz co ci psychiatra zalecił i jakie leki i w jakich dawkach ci zaordynował. Zobaczysz potem Freshescape i katastrofa zrobią to samo co ty.
heheAmannn pisze: ↑śr mar 15, 2023 6:36 amKiedy byłeś ostatni raz u psychiatry? Mówiłeś o swojej działalności na forum? I ze starasz się naśladować takiego Katastrofę który zachowuje się tak i tak. Daj przykład innym i zrób to pierwszym A potem powiedz co ci psychiatra zalecił i jakie leki i w jakich dawkach ci zaordynował. Zobaczysz potem Freshescape i katastrofa zrobią to samo co ty.
Ale czy powiedziałeś psychiatrze o swojej działalności na forum? Jak ma ci zwiększyć leki jak nie wie do jakich zaburzeń u ciebie dochodzi? Zatajając przed nim prawdę o sobie oszukujesz go?
Rozmawialiśmy nawet o forach i jak to stwierdził na forach takich jak te są same bzdury, odklejeni ludzie i ciężkie przypadki i kazał mi nie stosować się do rad z nich
Ale wszedłem tu by pośmiać się z takiego żałosnego frajera jak ty Amanku ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Amanku jesteś ubezwłasnowolniony, bo tak piszesz jakbyś był? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No właśnie a powiedziałeś mu ze tak właśnie się na forum zachowujesz i spytałeś czy może ci przepisać na to jakieś leki? Przypuszczam ze nie . Zrób to i to jak najszybciej .
Amanku a ty masz jakieś życie poza forum? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Kiedyś mi podziękujesz pewnie zaraz po wizycie u psychiatry jak mu o wszystkim powiesz i co ustali psychiatra po stwierdzeniu ze jesteś bardzo chory i dobrze ze o tym wszystkim powiedziałeś Ale tak w mojej ocenie forum ci bardzo szkodzi.
Nie odpowiadasz na pytania... Czyli nie chodzisz do psychiatry, nie pracujesz, nie masz znajomych, nikogo bliskiego poza rodzicami, którzy się tobą zajmują i Cię utrzymują, a ty chcesz mi dawać rady? Trochę to śmieszne nie uważasz?
Jesteś żałosnym frajerem z megalomanią tylko ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Po co pomawiasz. Skąd wiesz czy ja w ogóle jestem chory a nie prowadzę badania naukowe nad schizofrenia.