Co chcesz na forum?

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Re: Co chcesz na forum?

Post autor: Digital »

Pragnę zbawienia jak największej ilości ludzi. Zbawienia oraz nawrócenia.
Pamal
zaufany użytkownik

Post autor: Pamal »

To mogłoby być miejsce spotkania ludzi o podobnych doświadczeniach, ale większość chorych jest albo zaabsorbowanych sobą, albo wdaje się w bójki.
Z wyjątkiem chatu. A ja nie umiem rozmawiać, albo umiałam i zapomniałam.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Idzie ci doskonale.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Digital pisze: czw mar 02, 2023 10:41 pm Pragnę zbawienia jak największej ilości ludzi. Zbawienia oraz nawrócenia.
Na co chcesz nawracać ? Ja chciałem naprostować Katastrofę ratela i Freshescape ale żeby nawracać?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Jak to powiedział Gandhi, zmiany powinniśmy zacząć od siebie ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Amannn pisze: pt mar 03, 2023 1:05 am
Digital pisze: czw mar 02, 2023 10:41 pm Pragnę zbawienia jak największej ilości ludzi. Zbawienia oraz nawrócenia.
Na co chcesz nawracać ? Ja chciałem naprostować Katastrofę ratela i Freshescape ale żeby nawracać?
Na wiarę w jedynego Pana naszego. Jego łaski i dary są niewysłowione. Na godne chrześcijanina i katolika życie w prawdzie bez grzechu.
O nich się nie martw, życie tego dokona za ciebie. Nie jesteś sędzią, nie sądź więc, a sam nie będziesz sądzony. Rób tylko to co do ciebie należy i nie przekraczaj swoich kompetencji, a będzie mógł cieszyć się radością życia w jego pełni.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Czuje się odpowiedzialny za innych I uważam ze trzeba im pomoc gdy tego potrzebują . Cała ta trójka pilnie potrzebuje psychoterapeuty i prawdopodobnie większych dawek leków .

A czy myślałeś o powrocie do prawdziwej wiary naszych przodków ?
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Amannn pisze: pt mar 03, 2023 4:46 pm Czuje się odpowiedzialny za innych I uważa ze trzeba im pomoc gdy tego potrzebują . Cała ta trójka pilnie potrzebuje psychoterapeuty i prawdopodobnie większych dawek leków .
Taaaaaaak ? Naprawdę ? Trójka ? Jestem na bieżąco, wiec wiem ze wieksze dawki leków i psychoterapie proponowałeś każdemu. Kto miał odmienne zdanie i poglądy od twoich ! Twoje poglądy i to co piszesz, jest zaprzeczeniem samym w sobie !

Zbyszek, napisał catastrofikowi, każac mu przepraszać ciebie, za to że bierze odpowiedzialność za kogoś. Ale tobie wolno wszystko !!! Potrafisz ty sie chłopie uczyć i wyciągać wnioski... Moja dewiza w życiu, to uczyć sie na błedach innych. Ty sie nawet nie uczysz na swoich !
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Freshescape bardzo się mylisz. Chęć pomocy tobie nie jest niczym złym.
Ostatnio zmieniony pt mar 03, 2023 7:42 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Amannn pisze: pt mar 03, 2023 5:55 pm Nie Freshescape ja nie biorę za ciebie odpowiedzialności . I wiem ze ty akurat sam starałeś sobie pomoc i jesteś w jakimś stopniu w odróżnieniu od Katastrofy świadomy swoich zaburzeń. Tak każdemu kto ma stany psychotyczne proponowałem wizytę u psychiatry celem ustalenia czy nie potrzebuje większych dawek leków każdemu kto zachowuje się agresywnie nienawistnie i niekulturalnie proponowałem psychoterapię I nic się w tej materii nie zmienia. Katastrofa dostał szereg upomnień od Zbyszka bo świadomie szkodził innym powołując się na fałszywą odpowiedzialność w tym siał kłamstwa i pomówienia oraz namawiał do nienawiści pod płaszczykiem fałszywej troski o innych, którym tak na prawdę życzył jak najgorzej.
Co ty szczeniaku pieprzysz ? Jakich zaburzeń... ? Chyba tych które nie zgadzają sie z twoimi chorymi wyobrażeniami... ??!!??!! Ktoś cie z tego forum pier....ął widelcem w oko, że uważasz. Że ktoś tutaj zachowuje się agresywnie ?

Twoim zdaniem, jak ktoś jest nie kulturalny to: duże dawki leków i psychoterapia ? Chłopie !!!!! Na jakim ty świecie żyjesz ??? Jesteś esencją chamstwa w stosunku do ludzi, użytkowników tego forum. Chodzi mi głównie o stygmatyzowanie ludzi. I myślisz że ktoś cie będzie głaskał po główce ? Zastanów sie nad sobą !!!

Dla mnie, twoja osoba, to osoba sama sobie zaprzeczająca w swoich poglądach i wyobrażeniu świata. Wiem dlaczego tak sie boisz szpitala zamkniętego. Bo z twoim charakterem, nie tylko nie miał byś tam kolegów. Ale jak byś poszedł w pasy, co raczej na pewno miało by miejsce. To koledzy nie tylko by cie nie rozpinali. Ale obkładali cie Penisami po twarzy hahah
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Przeczytaj swój post i sam ocen czy nie masz zaburzeń. Zobacz ile w nim jadu i agresji. Większe dawki leków by cię uspokoiły na tyle żebyś mógł pracować z psychoterapeuta i się tego wyzbyć .
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Amannn pisze: pt mar 03, 2023 7:11 pm Przeczytaj swój post i sam ocen czy nie masz zaburzeń. Zobacz ile w nim jadu i agresji. Większe dawki leków by cię uspokoiły na tyle żebyś mógł pracować z psychoterapeuta i się tego wyzbyć .
O czym ty chłopie w ogóle mówisz ?!?! o jakim jadzie i agresji, w porównaniu do ciebie jest tu w ogóle mowa ? W chwili obecnej pije kawe zbożową i sie z ciebie śmieje... A nie żebym miał jakies nerwy, jad czy agresje... Te przyimki to raczej twoja cecha...
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Jeśli tak uważasz to tym bardziej potrzebujesz psychoterapii.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

FreshEscape pisze: pt mar 03, 2023 7:20 pm
Amannn pisze: pt mar 03, 2023 7:11 pm Przeczytaj swój post i sam ocen czy nie masz zaburzeń. Zobacz ile w nim jadu i agresji. Większe dawki leków by cię uspokoiły na tyle żebyś mógł pracować z psychoterapeuta i się tego wyzbyć .
O czym ty chłopie w ogóle mówisz ?!?! o jakim jadzie i agresji, w porównaniu do ciebie jest tu w ogóle mowa ? W chwili obecnej pije kawe zbożową i sie z ciebie śmieje... A nie żebym miał jakies nerwy, jad czy agresje... Te przyimki to raczej twoja cecha...
Po co brniesz w gówniana wymiana zdań i zbliżasz się do poziomu Amanna
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Dlatego brnie w dyskusje ze w przeciwieństwie do ciebie ma poczucie choroby.
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

I tak predzej czy pozniej wszyscy wyląduja na kozetce u amana
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Niestety mimo iż byłem do tego zachęcany niejednokrotnie nie zajmuje się tym .
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

:laughing-rolling:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Z czego się śmiejesz. Ty natomiast nigdy nie powinieneś udzielać porad psychoterspeutycznych innym ludziom . Moim zdaniem tylko ich wykańczasz. Naczytasz się głupot a potem myślisz ze to prawda objawiona Twoje wykłady w mojej ocenie świadczą o tym ze jesteś psychologicznie bardzo szkodliwy i toksyczny.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Z Ciebie sie smieje i tych Twoich bajeczek sluzacych sztucznemu dowartosciowywaniu sie. Wiadomo, ze nikt o zdrowych zmyslach nie dalby Ci zadnego odpowiedzialnego zajecia gdzie mialbys jakikolwiek wplyw na innych ludzi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”