Głosy BOTY Kontrola Umysłu
Moderator: moderatorzy
Re: Głosy BOTY Kontrola Umysłu
Ja też miałem głosy za ściany. Nagrywałem dyktafonem i nic z tego nie wyszło to co słyszałem. Zarówno jak słyszałem głosy za ściany to zupełnie inni ludzie przechodzili.
Przed rokiem 2022 (środek grudnia) napisałem list kierowany do sąsiadów z piętra wyżej w którym wyznałem iż podejrzewam ich o posiadanie w swoim mieszkaniu urządzenia umożliwiającego czytanie myśli, dostęp do wspomnień w postaci zdjęć, kierowanie wprost do umysłu głosy które słyszane są identycznie jak wewnętrzny głos każdego z nas. W liście wyznałem że, planuje samobójstwo dnia 21.02.2022 r jednak zanim je popełnię to zabiję kilka osób z rodzinnego miasta. Dołączyłem do listu książkę oraz swoje notatki, pomysły, spostrzeżenia.
Wszystko znalazło się w skrzynce przed 15:00 a patrząc ok 16:00 skrzynka była już pusta. Do dnia dzisiejszego 16.05.2022 r z ich strony nie było żadnej reakcji, interwencji, powiadomienia policji.
Wszystko znalazło się w skrzynce przed 15:00 a patrząc ok 16:00 skrzynka była już pusta. Do dnia dzisiejszego 16.05.2022 r z ich strony nie było żadnej reakcji, interwencji, powiadomienia policji.
Ostatnio zmieniony pt maja 20, 2022 8:09 pm przez Eolavide, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem jedyną osobą z którą mogę rozmawiać na równym poziomie
Kiedyś oglądałam film ( tylko czy film to gra aktorska czy podglądane prawdziwe historie życiowe).
Film był o gościu co mu ktoś ukradł tożsamość. Wrócił do domu a zona i jego dzieci go nie rozpoznawały. Wszyscy sie na nim wypięli on miał samych wrogów tak to widział. Nie pamiętam jak to się skończyło. Ale biegał za swoją tożsamością jak Bruce Willys w '12 małpach'.
Ogólnie żeby życie było łatwe, a 'inni' odbierali cię za gościa okey - trzeba się bzykać !! ;P - wtedy jest prosty świat/życie.!!
Drugi film dla przykładu że czasem jednak warto podjąć walkę o swoje!!
Dotyczył matki w samolocie i uprowadzonej córki podczas lotu.
Nikt nie wierzył że leciała z córką, że w ogóle istniała, chcieli matkę dziewczynki normalnie w kaftan zawinąć do końca lotu.
Ale ona się nie poddała i w końcu znaleźli dziewczynkę. Koniec filmu to jak na bohaterkę przystało; matka wychodzi z samolotu a na rękach niesie córkę i wszyscy wiwatują.
- ot ludzkość!!
Film był o gościu co mu ktoś ukradł tożsamość. Wrócił do domu a zona i jego dzieci go nie rozpoznawały. Wszyscy sie na nim wypięli on miał samych wrogów tak to widział. Nie pamiętam jak to się skończyło. Ale biegał za swoją tożsamością jak Bruce Willys w '12 małpach'.
Ogólnie żeby życie było łatwe, a 'inni' odbierali cię za gościa okey - trzeba się bzykać !! ;P - wtedy jest prosty świat/życie.!!
Drugi film dla przykładu że czasem jednak warto podjąć walkę o swoje!!
Dotyczył matki w samolocie i uprowadzonej córki podczas lotu.
Nikt nie wierzył że leciała z córką, że w ogóle istniała, chcieli matkę dziewczynki normalnie w kaftan zawinąć do końca lotu.
Ale ona się nie poddała i w końcu znaleźli dziewczynkę. Koniec filmu to jak na bohaterkę przystało; matka wychodzi z samolotu a na rękach niesie córkę i wszyscy wiwatują.

- Józef80
- zaufany użytkownik
Pytanie zupełnie teoretyczne, czy istnieje taka technologia, co umożliwia takie rzeczy?Eolavide pisze: ↑pn maja 16, 2022 12:03 pm Przed rokiem 2022 (środek grudnia) napisałem list kierowany do sąsiadów z piętra wyżej 18d/18 (Gerard Cyran, Jolanta Cyran-Klecha) w którym wyznałem iż podejrzewam ich o posiadanie w swoim mieszkaniu urządzenia umożliwiającego czytanie myśli, dostęp do wspomnień w postaci zdjęć, kierowanie wprost do umysłu głosy które słyszane są identycznie jak wewnętrzny głos każdego z nas. W liście wyznałem że, planuje samobójstwo dnia 21.02.2022r jednak zanim je popełnię to zabiję kilka osób z Bogatyni. Dołączyłem do listu książkę ,,Leksykon komputerowy,, oraz swoje notatki, pomysły, spostrzeżenia.
Wszystko znalazło się w skrzynce przed 15:00 a patrząc ok 16:00 skrzynka była już pusta. Do dnia dzisiejszego 16.05.2022r z ich strony nie było żadnej reakcji, interwencji, powiadomienia policji. Wczoraj pisałem wiadomość na FB do pana Gerarda Cyran którą widać na zdjęciach. Sprawdzając dzisiaj rano czy być może odniósł się w jakiś sposób do tego co napisałem, ku mojemu zdziwieniu usuną konto.
Spotkałem się z wieloma projektami interfejsu mózg maszyna: https://www.chip.pl/2021/08/nieinwazyjn ... dzi/?amp=1
Ale żaden nie odpowiada Twojemu opisowi.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
Zachęcam do odsłuchania tego nagrania. Wystarczy w odpowiednio ustawić korektor graficzny usunięcie wysokich tonów wycisza słyszane pierdzenie (jakby prąd elektryczny, iskra)
Może warto jest położyć się do szpitala? Co? Bo moim zdaniem warto. Wtedy może jak byś wrócił ze szpitala to byś się przekonał, że to jest nie realne. Spróbuj nam to udowodnić kładąc się do szpitala.
Kolejne 3 części składające się na całe nagranie.
byłem w szpitali nie raz za każdym razem dostawałem tabletkę po czym odsyłali do domu. Tak więc nie pisz mi takich bzdur. Zachowanie sąsiadów z piętra wyżej jest jednoznaczne. Po tym co zamieściłem na forach czy FB i mijając mnie ostatnio kilka minut po 6:00 przed klatka, ktoś kto nie ma niczego za uszami skonfrontował by się wtedy ze mną. Zwłaszcza że jakieś 3 lata temu miało miejsce podobne zajście na które odpowiednio zareagował.
Zdążył już nawet pobrać te nagrania do których podałem linki.
Wystarczy się dobrze wsłuchać, trochę zabawy z korektorem graficznym (polecam w Audacity) i słychać ich głosy które nieprzerwanie od ponad 3 lat prowadzą róże praktyki, doświadczenia, eksperymenty, pozbawiając przy tym prywatności (Oddanie potrzeby fizjologicznej odbywało się z ich komentarzami) Najgorsze w tym wszystkim jest to że, najbliżsi z mojego otoczenia również nie mieli łatwego życia przez te lata. W szczególności 6-cio letnia córka której powinienem poświęcać większą uwagę z racji kształtowania się jej mózgu, osobowości.
Mając świadomość iż sąsiadka (psychopatka, OPERATORKA urządzenia) jest w szkole podstawowej nauczycielką i odpowiada za wczesną edukacje przyszłości Polski, to jako obywatel tego kraju mam obowiązek reagować.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Boty kaszaloty.
Do biznesu potrzebne
Do życia zbędne.
Boty - cel pal i cofamy się o 30 lat.
Do biznesu potrzebne
Do życia zbędne.
Boty - cel pal i cofamy się o 30 lat.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
a to nie te głosy radiowe, które kiedyś słyszałeś przez głośniki ?
słyszał je wtedy "każdy" i nie było to o nich samych.
słyszał je wtedy "każdy" i nie było to o nich samych.
Nie zdziwiłabym się, gdyby WHO lub instytucja prototypowa wymyśliła tą wytyczną, że na schizofrenię choruje 1% populacji każdego kraju właśnie w latach '50, gdy wymyślano różne techniki tak zwanej kontroli umysłu począwszy od elektrowstrząsów i hipnozy, a konkretniej się zrobiło wraz z opracowaniem systemu MK-Ultra. Potem następowały dalsze zaawansowane programy. Do czego zmierzam: W praktyce można dobić do tego jednego procenta, reprodukując u ludzi objawy schizofreniczne. W Polsce żyje chyba 40 000 000 ludzi, więc 1% to 400 000, a czytałam przed kilku laty, najwyżej cztery lata temu, że w Polsce do lekarzy psychiatrów zgłasza się 275 000 ludzi. Jak jest teraz nie wiem, ale tego typu dane na pewno nie są na wyciągnięcie ręki.
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
To nie Voice 2 Skull. To psychoza. A jeżeli to pierwsze to nikt ci nie pomoże, a przede wszystkim schizofrenicy 
EDIT: jesteś więc Targetem

EDIT: jesteś więc Targetem

- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
Też miałam dopisać V2K, ale pogubiłam się w chronologii.
Więc się przyznajesz do swojej dyspozycji
Krótktoprowadzona w oparciu o tendencje relamodawców emisja rozsiewcza (selektywna) radia, oraz Auditory Disorder
uwierający w fonemizacje dźwiękow (up)

Ostatnio zmieniony sob cze 10, 2023 1:21 pm przez Handicap, łącznie zmieniany 3 razy.
- Katastrofa
- bywalec
To są wszystko urojenia.