Nie każdego, mam nadzieję, że będzie dobrze po śmierci.
Ludzie gromadzący w sobie podłość
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Ludzie gromadzący w sobie podłość
Lepiej być samemu niż żyć z iluzją posiadania przyjaciół.
- Catastrophique
- bywalec
Póki co żyjemy, więc na życiu bym się skupiał .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
A jak porwie Cię UFO to co zrobisz? Trzeba byc gotowym na wszystko. Poza tym zła śmierć oznacza negatywność, depresję może nawet u autora.
Lepiej być samemu niż żyć z iluzją posiadania przyjaciół.
- Catastrophique
- bywalec
Nie wierze w UFO i nie da się być gotowym na wszystko. To dobry przepis na wpadniecie w paranoje .
Ja nie mysle o smierci na co dzien, to kompletna strata czasu i energii.
Ja nie mysle o smierci na co dzien, to kompletna strata czasu i energii.
Spadaj oszołomie,.Catastrophique pisze: ↑pt lut 24, 2023 8:47 pm Bo ktoś Ci uświadomił, że jesteś biernym leniem.
Biedactwo ;(.
Całym gównem jesteś a podskakujesz uczciwym ludziom.
Ojca zajebałeś, co ci życie dał, bo miałeś go za bierną dupę wołową. Mieszkanie po nim sprzedałeś, żebyś miał za co do Warszawy się wyprowadzić, powinieneś leżeć krzyżem na grobach rodziców wariacie.
- Catastrophique
- bywalec
Oj, Cezary, zamiast atakować i wyzywać osoby, które życzliwie piszą Ci prawdę, lepiej wziąłbyś się wreszcie za siebie i swoje życie.
- AgnieszkaSylwia
- zaufany użytkownik
Usłuchaj się chociaż raz, Cezary. On to uosobienie wszelkich uniwersalnych prawd i najwznioślejszych cnót. Nic, że to potyczka między dwiema osobami, Cezary atakujesz w liczbie mnogiej. Ps. Ups, @Ratela nie wzięłam pod uwagę. Ale to ktoś, kto nie pisze o sobie nic, a po tego typu forach plącze się, by odreagować.
- FreshEscape
- bywalec
Nie chce stawać po niczyjej stronie. Ale Cezary po tym co z ciebie wyszło, musze zapytać czy wszystko w porządku z tobą ? Ja wiem że zżyjemy w takiej rzeczywistości że może się wydawać że jak "Słonce Narodu, Pan Ludzi i Dusz" wchodzi na mównice sejmową i mówi do pozycji. Ze jest chamską chłostą i zabiła mu brata, wydaje normalne. Ale to jest objaw paranoi !!!
- FreshEscape
- bywalec
FreshEscape pisze: ↑sob lut 25, 2023 5:26 pmNie chce stawać po niczyjej stronie. Ale Cezary po tym co z ciebie wyszło, musze zapytać czy wszystko w porządku z tobą ? Ja wiem że zżyjemy w takiej rzeczywistości że może się wydawać że jak "Słonce Narodu, Pan Ludzi i Dusz" wchodzi na mównice sejmową i mówi do opozycji. Ze jest chamską hołotką i zabiła mu brata, wydaje się normalne. Ale to jest objaw paranoi !!!
- Catastrophique
- bywalec
Oj tam, standardowy tryb Cezarego gdy pisze mu sie prawde i brakuje mu argumentow.
Stare jak swiat .
Stare jak swiat .
Katastrofa czemu nie idziesz z sobą do lekarza? Po co obrażasz i atakujesz Cezarego?
- Catastrophique
- bywalec
Żałosne frajerki tak mają, gdy nie mają argumentów, chcieli by powiedzieć spadaj dziadu, ale sami są dziadami w przeciwieństwie do rozmówcy
- Catastrophique
- bywalec
Ej, ale Cezary użył niecenzuralnego slowa. Rozwija sie chlopak xD.
Sprowokowales Cezarego wiec go przeproś Mnie jeszcze nie przeprosiłeś choć zostałeś do tego wezwany. Nie sądzisz ze wymagasz większej dawki leku?
Wszem i wobec ogłaszam co następuje i do jakich wniosków doszedłem. Otóż powyższy troll jest multikontem użytkownika Catastrophique. Jak do tego doszedłem? Zazwyczaj nie wdaje się w żadne merytoryczne dyskusje gdzie nie występuje agresja słowna i bluzganie albo bardzo rzadko, jego światopogląd jest zupełnie identyczny z tym wymienionej wyżej osoby. Zazwyczaj popiera wszystko co Catastrophique napisze, tyle że wypowiada się bardzo po chamsku albo wulgarnie na co Catastrophique z oczywistych względów nie może sobie pozwolić. Po wszystkim przecież widać jak bardzo promuje tu swój wizerunek z głównego konta. a przecież już stracił status zaufanego. Zauważcie proszę, że nigdy też nie bluzga wyłącznie prowokuje. Bardzo przepraszam ale każdemu normalnemu człowiekowi czasem puszczają nerwy, wtedy to skrzętnie przelogowuje się na swoje drugie konto i jedzie po delikwencie jak po burej suce. Oczywiście łatwo jest to sprawdzić i moderator bez problemu może to zweryfikować. Loguje się dość rzadko i tym dziwniejsze że doskonale orientuje się w każdym temacie gdzie występuje kłótnia, pojawia się tam błyskawicznie jak grzyb po deszczu. Tak jak wyżej śledzi wątek ze swojego głównego konta i w chwili takiej potrzeby myk i daje czadu z FreshEscape. Zauważcie także jego bardzo przesadzony styl pisania, widać że jest to zrobione na pokaz by zamydlić nam oczy. Udaje jakiegoś nieuka i ułomka co niezbyt nawet umie składać literki, jednak łatwo jest domyśleć się że jest to ta sama osoba po treści wypowiedzi.FreshEscape pisze: ↑wt lut 21, 2023 6:16 pm Rusza cie to digital co napisał ratel ? A co on takiego napisał, poprostu skomentował na swój sposób. I to w kulturalny sposób, to co zostało napisane. A ty go wyżywasz i tworzysz zdanie i opinie jak by cie zgwałcił widelcem.... Masz ty chłopie jakiś rozum ? Problem nie pisania ludzi na forum, to problem tego że nie wiesz czy wariat, jeden z drugim nie biorący leków. Coś sobie zrobi...
Tego cie uczono Digital w domu ? Jak tatuś jest pijany to go nie można denerwować ? Bo sie obudzi i bedzie przez ciebie pił. Jak ktoś w rodzinie ma problemy z głową to trzeba w okolo niego chodzic na paluszkach ? Nie można go denerwować bo łon je wrazliwy ? A w rzeczywiśtości słyszy głosy na samą twój widok. I to wystarczy zeby cie obrzucił gównem ! Wy własnie byście tego chcieli ! Rządzić i kierować rozumami i sumieniami ludzi. Na wzór swoich paranoi. narkoman, chory psychicznie i polski prawicowiec ma jedną wspólną ceche. Chce kierować, rzadzić i wpływać na inne osoby w imie swoich obsesji....
O, tak tu moja teoria spiskowa. Także doszliście do podobnych wniosków?
Oczywiście, że tak, zdecydowanie powinien przeprosić Cezarego jak i ciebie. Taki był warunek na uniknięcie zbanowania z tego co przeczytałem. Tyle, że raczej nigdy tego nie zrobi bo jest pełen pychy oraz nadęty jak balonik na festynie. I zauważcie jak od razu pojawia nagle znikąd FreshEscape, grozi, pomstuje, a nawet zastrasza! A przecież gołym okiem widać po czyjej stronie leży wina i kto ma rację.
Nie digitalu to jednak są dwie różne osoby. Obydwie poważnie zaburzone jednak każda trochę inaczej . Choć obydwoje gromadzą w sobie złość i nienawiść Wbrew pozorom Freshescape jest jednak bardziej świadomy tego ze coś jest z nim nie tak. Sam szukał np pomocy u psychoterapeutów U katastrofy jego narcystyczna natura nie pozwala mu się przyznać przed samym sobą ze ma poważne problemy osobiste. Jak mi się wydaje ukrywa on je też od dłuższego czasu przed swoją psychiatrąDigital pisze: ↑wt lut 28, 2023 7:03 pmWszem i wobec ogłaszam co następuje i do jakich wniosków doszedłem. Otóż powyższy troll jest multikontem użytkownika Catastrophique. Jak do tego doszedłem? Zazwyczaj nie wdaje się w żadne merytoryczne dyskusje gdzie nie występuje agresja słowna i bluzganie albo bardzo rzadko, jego światopogląd jest zupełnie identyczny z tym wymienionej wyżej osoby. Zazwyczaj popiera wszystko co Catastrophique napisze, tyle że wypowiada się bardzo po chamsku albo wulgarnie na co Catastrophique z oczywistych względów nie może sobie pozwolić. Po wszystkim przecież widać jak bardzo promuje tu swój wizerunek z głównego konta. a przecież już stracił status zaufanego. Zauważcie proszę, że nigdy też nie bluzga wyłącznie prowokuje. Bardzo przepraszam ale każdemu normalnemu człowiekowi czasem puszczają nerwy, wtedy to skrzętnie przelogowuje się na swoje drugie konto i jedzie po delikwencie jak po burej suce. Oczywiście łatwo jest to sprawdzić i moderator bez problemu może to zweryfikować. Loguje się dość rzadko i tym dziwniejsze że doskonale orientuje się w każdym temacie gdzie występuje kłótnia, pojawia się tam błyskawicznie jak grzyb po deszczu. Tak jak wyżej śledzi wątek ze swojego głównego konta i w chwili takiej potrzeby myk i daje czadu z FreshEscape. Zauważcie także jego bardzo przesadzony styl pisania, widać że jest to zrobione na pokaz by zamydlić nam oczy. Udaje jakiegoś nieuka i ułomka co niezbyt nawet umie składać literki, jednak łatwo jest domyśleć się że jest to ta sama osoba po treści wypowiedzi.FreshEscape pisze: ↑wt lut 21, 2023 6:16 pm Rusza cie to digital co napisał ratel ? A co on takiego napisał, poprostu skomentował na swój sposób. I to w kulturalny sposób, to co zostało napisane. A ty go wyżywasz i tworzysz zdanie i opinie jak by cie zgwałcił widelcem.... Masz ty chłopie jakiś rozum ? Problem nie pisania ludzi na forum, to problem tego że nie wiesz czy wariat, jeden z drugim nie biorący leków. Coś sobie zrobi...
Tego cie uczono Digital w domu ? Jak tatuś jest pijany to go nie można denerwować ? Bo sie obudzi i bedzie przez ciebie pił. Jak ktoś w rodzinie ma problemy z głową to trzeba w okolo niego chodzic na paluszkach ? Nie można go denerwować bo łon je wrazliwy ? A w rzeczywiśtości słyszy głosy na samą twój widok. I to wystarczy zeby cie obrzucił gównem ! Wy własnie byście tego chcieli ! Rządzić i kierować rozumami i sumieniami ludzi. Na wzór swoich paranoi. narkoman, chory psychicznie i polski prawicowiec ma jedną wspólną ceche. Chce kierować, rzadzić i wpływać na inne osoby w imie swoich obsesji....
O, tak tu moja teoria spiskowa. Także doszliście do podobnych wniosków?