Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
Wydaje mi się ze jesteś do niego uprzedzony bo utożsamiasz go z kimś innym. Czy uważasz ze takie osoby jak Fresescape Katastrofa czy ratel nie wymagają tego żeby im zwrócić uwagę dla ich własnego dobra?. Czy nie uważasz ze katastrofa jest społecznie niebezpieczny choćby z uwagi na jego mowę nienawiści i pogardę dla prawdy? Przez niego domagam się od Zbyszka usunięcia wszystkich moich wpisów w antypsychiatrii w tym tych zawierających odnośniki do badań naukowych nad lekami ogólnie i konkretnymi które mogłyby komuś uratować zdrowie a nawet w niektórych przypadkach życie stanowiąc też cenne źródło informacji dla psychiatrów odwiedzających to forum którzy nie maja czasu na szukanie badań naukowych na własna rękę . Nie uważasz zatem ze szkody jakie wyrządził innym Katastrofa są wielkie?
- Kiciuś_XXL
- moderator
Może jestem uprzedzony, ale kto do kogo nie jest.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Najczęściej tu są prowadzone przez nas wszystkich te same spory. To już norma
- Kiciuś_XXL
- moderator
Z Catastrophique nie prowadzę żadnego sporu wiec nie mam powodu go krytykować.
Nie chodzi o prowadzenie sporu. To odkładam na bok Zreszta te wszystkie spory są o nic i są jałowe. Chodzi mi o zachowanie Katastrofy takie jak poniżanie osób bardzo chorych, wywyższanie się nad nimi i ostatnio atak na badania naukowe i praktyki zagraniczne połączony z mowa nienawiści pomówieniami i zapowiedziami nękania. Sądzisz ze to jest normalne i nie wymaga zwracania mu uwagi? Nie wszystko można zwalić na jego chorobę i zezwalać mu na to.
Weź pod uwagę ze przez Katastrofę z forum znikną takie informacje jak np to ze nie wolno łączyć haloperidolu z litem bo grozi trwałym uszkodzeniem mózgu. Znam szpital psychiatryczny w Polsce gdzie przynajmniej chciano dokonać takiego połączenia gdyby wiedziano ze tego robić nie wolno by tego nie robiono. Psychiatrzy o takich rzeczach nie maja się skąd dowiedzieć jak tylko z badań naukowych które nie tak łatwo samemu znaleźć w internecie w całej masie różnych informacji Teraz informacja taka jest na polskim evocie. Przez katastrofę, jego mowę nienawiści której ja nie zamierzam być przedmiotem, zaraz jej nie będzie. Wiesz jaką krzywdę tym samym katastrofa zrobił Polakom? Dziwie się ze go bronisz.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
dziękuję
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Ile tu głupich pierdół podanych za pewne informacje XD czasami, aż głowa boli od ich czytania
No może jesteśmy trochę wybiórczy, ale do bycia bardziej rzeczowymi i obiektywnymi pretendują raczej przedstawiciele biurowych zawodów.
- Catastrophique
- bywalec
Pararara pararara, miala ryja, jak kopara .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Siedzę w pracy i odwaliłem straszny numer .Przez głupie niedopatrzenie pozwoliłem aby zatankował samochód ciężarowy z firmy ,która ma blokadę na tankowanie.Całe 640 litrów.Ciekawe co jutro rano powie prezes i czy mnie nie obciążą za to.I ..uj. teraz do rana będę o tym myślał
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Człowiek się stara,kosztuje go to dużo stresu a i tak popełnia głupie błędy
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Podjechał przed chwilą tir,wysiadł kierowca Ukrainiec i krzyczy : Dzień dobry Panu Michał mam na imię ! .Pytam czy na parking a on : Tak! Samochód się popsuł i muszę poczekać do rana ,jak naprawią to wyjadę w trasę ,Michał mam na imię !!! .to ja że ok. a on :Dziękuję Panu,Michał mam na imię!!!
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
No właśnie im bardziej sie stresujesz i Ci zależy (czesto przesadnie) tym o nie latwiej. Trzeba sie nauczyć miec wyjebongo.Piotrek007 pisze: ↑śr lut 22, 2023 8:40 pm Człowiek się stara,kosztuje go to dużo stresu a i tak popełnia głupie błędy
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ja niestety nie zawsze tak potrafię.A im bardziej się stresuje tym mniej logicznie myślę.Catastrophique pisze: ↑śr lut 22, 2023 9:27 pmNo właśnie im bardziej sie stresujesz i Ci zależy (czesto przesadnie) tym o nie latwiej. Trzeba sie nauczyć miec wyjebongo.Piotrek007 pisze: ↑śr lut 22, 2023 8:40 pm Człowiek się stara,kosztuje go to dużo stresu a i tak popełnia głupie błędy
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Jestem nowy w pracy więc mi chyba wybaczą taki błąd.Jak właściciel tej firmy opłaci fakturę za paliwo to nie będzie problemu.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
A prawidłowo to powinienem powiedzieć kierowcy że jak chce zatankować to niech dzwoni do swojego szefa a ten niech uzgadnia z moim szefem który miał by zadzwonić do mnie i wyrazić zgodę na tankowanie.Widziałem na liście że ta firma ma blokadę ale źle odczytałem notatki z których wywnioskowałem że mają wykupione tankowania na tysiąc litrów - nie zauważyłem że ten limit już wybrali.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
To pomyłka, ktora moze zdarzyć się każdemu i pewnie sie innym zdarzają. Ty zacząłeś pracę niedawno temu, więc tym bardziej masz taryfę ulgową. Widzę, ze Ci zależy i przełożony tez zapewne to zobaczy (a to bardzo istotne) wiec myślę, ze nie masz się czym martwić.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Dzięki,też tak myślę tzn. że nie będzie draki ale dopiero jutro rano jak zdam papiery to się okaże co z tym zrobią.Catastrophique pisze: ↑śr lut 22, 2023 10:03 pm To pomyłka, ktora moze zdarzyć się każdemu i pewnie sie innym zdarzają. Ty zacząłeś pracę niedawno temu, więc tym bardziej masz taryfę ulgową. Widzę, ze Ci zależy i przełożony tez zapewne to zobaczy (a to bardzo istotne) wiec myślę, ze nie masz się czym martwić.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic