Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Chcę powiedzieć że...

Post autor: Amannn »

pingui pisze: śr lut 15, 2023 9:54 pm Tym bardziej jak zarabiasz dużo. Zainwestuj trochę w siebie, zobaczysz, to się opłaci. To opluwanie mnie na forum nie dodaje Tobie uroku. Widać żeś tępak i bęcwał popracuj nad tym by to zmienić
Fresescape nic nie zarabia. Pisze w innym wątku ze jest bezrobotny i marznie oraz jest głodny bo nie wystąpił o zasiłek z mopsu bo nie ma mu kto pomóc. Fakt faktem ze sączyć jad na forum to ma sile a udać się do mopsu po pieniądze to już nie. Ciekawe skąd ma pieniądze na te dwa piwa dziennie?
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Coś Ty on jest dożarty jak cholera. Widać mordę ma sytą i napitą :lol:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Sasiedzi mu pewnie suchy chleb dają i tym się najada. Jest codziennie po dwóch piwach i sporych dawkach neuroleptyków wiec może mieć fazę na okrągło.
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

Post autor: Ratel »

jprd homo komando w natarciu, żałosny i niedorozwinięty, duet jak w głupim i głupszym, normalnie odzwierciedlenie postaci fikcyjnych :lol:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

W sobotę urządzam imprezę urodzinową dla znajomej i przyjaciółki. Maja urodziny w ten sam dzien. Łączymy ta imprezę z ostatkami, będzie karaoke tez i ponad 20 osób :D.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

A chomiki i minki też będą ?
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Amannn pisze: śr lut 15, 2023 11:06 pm Fresescape nic nie zarabia. Pisze w innym wątku ze jest bezrobotny i marznie oraz jest głodny bo nie wystąpił o zasiłek z mopsu bo nie ma mu kto pomóc
To nie jest kwestia tego że nie ma mi kto pomóc ! To jest kwestia tego że jak w obcym kraju. Z obcymi ludzmi, miałem non stop prace i jeden pracodawca wyrywał mnie drógiemu, bo byłem tak dobry. To skiereszowany mentalnoscia człowieka który jest człowiekiem. A nie papierkiem i numerkiem w urzędach gdzie każdy patrzy nie, na to co potrafisz. Tylko na twój wygląd. Oszukiwałem sie ze zaraz do pracy pójde, z takim doświadczenim !!! Natomiast asystent zdrowia nie sprowadził mnie na ziemie polskiej PiSowekiej rzeczywistoći i lekarzy medycyny pracy. Ze tutaj moge nawet nigdy pracy nie dostać. A wziąłbym 24 000 zł w tym czasie, a nie chcaiełm bo przeciez zeby korzystać z mopsu to trzeba wyrejestrować z PUPu. A ja miałem jakieś takie poglądy dziwne w Polsce, choć normalne w całym świcie. Ze agencja stoworzona do znajdowania praci i zatrudnianie, w Polsce nie jest od tego żeby sie tym zajmowć ! Takie głupie myślenie, jak mówią PANY z PIS, a dokładnie prezes, nam nie udownodnisz w polsce żę białe jest białe, a czarne jest czarne hihi.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

No cóż fresescape taka jest rzeczywistość Ty o ile pracowałeś legalnie za granica powinieneś się starać tam o rentę. I szukać zatrudnienia w zakładzie pracy chronionej.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Amannn pisze: czw lut 16, 2023 6:52 pm No cóż fresescape taka jest rzeczywistość Ty o ile pracowałeś legalnie za granica powinieneś się starać tam o rentę. I szukać zatrudnienia w zakładzie pracy chronionej.
Nie amman ! To nie jest rzeczywistość, bo rzeczywistość w świecie zaczyna sie 1 metr za odrą na zachód aż do atlantyku ! To jest Chora Polska, pierdolony raj ! Głodujących ludzi. Tak jak w polsce to nie jest nawet na 3 kontynetach krajów 3 go świata w których przebywałem. Traktaty integracyjne unni eurpoejsie podppisane przez rzady ludzi którzy na zgromadzeniach parlamentu europiejskiego kradły szynke do torebek, bo wtedy była taka bieda w polsce. Ze umowy dla pracowników zagranicznych, nawet jak jesteś kierownikimeiem sa tak śmieciowe ze w ogóle jak cie agencja zdrowotnie ubezpieczy to jesteś scześliwcem. Mogłem sie starać o zasiłek dla niepełnosprawnychza granicą a kwotowo to jest wiecej niż polski mpos razy 4,5 bo to jest w euro. Ale musiałbym mieszkać w hollandii.

Takie poglądy jakk ty niestety prezentują również psychiatrzyw polsce, a rzeczywistośc jest taka ze w zakładzie pracy chronionej, Jak sie o 9.00 pojawia ogłoszenie to dzwonisz o 9.30 i już jest 8 osób z czego 3 mają doświadczenie... To orzeczenie bardziej ciązy, niż miałoby w czymkolwiek pomóc \!
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

To składaj podania bez ogłoszenia Może ktoś cię w końcu przyjmie Z tego co ja słyszałem to w zakładach pracy chronionej praca jest raczej fikcyjna.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

A kasę byś z tego miał pensja plus renta i byś głodny nie chodził
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Amannn pisze: czw lut 16, 2023 7:38 pm A kasę byś z tego miał pensja plus renta i byś głodny nie chodził
Co ty chłopie pitolisz ? Jaka renta ? Jak nie masz 5 lat przepracowanych w polsce to nic ci sie nie nalezy choć byś z siekierą po miesice chodził !
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

No to złóż wniosek za granicą
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Ej, mema zrobiłem.

Obrazek
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

Post autor: Ratel »

czasami czas przecieka nam przez palce :/
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

A mówiłeś o tym twojej psychiatrze? To może być psychoza.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Catastrophique pisze: śr sty 25, 2023 11:55 pm Co za szkodliwe i wymyślne bzdury pisze Amannn.
To jest Twoje zdanie ! Inni mogą mieć inne.
Catastrophique pisze: śr sty 25, 2023 11:55 pm Amannn specjalnie nawołuje do rzucenia lekow aby zaszkodzić innym, daje mu to chora satysfakcję. Widzicie jak specjalnie prowokuje, denerwuje innych. Widzicie tez jak sie do innych odnosi - nienawidzi ludzi, zyczy im zle i jak widac czynnie chce Wam uczynic zlo, krzywdę.
Nie podałeś dowodów na żadną "chorą satysfakcję" z czynienie źle, a mimo tego namawiasz innych przeciwko niemu. Pozwól jednak że każdy to sam oceni.
Catastrophique pisze: śr sty 25, 2023 11:55 pm Jezeli ktos z Was posłuchał sie Amannna i dostal psychozy z negatywnymi konsekwencjami tego - niech Amannn za to odpowie prawnie.
Na tym forum każdy może pisać, co autentycznie sadzi i nikt nie będzie przez nikogo ścigany za poglądy, słuszne czy nie . Catastrophique nie strasz proszę innych. Wyraź merytorycznie swoje zdanie i to wystarczy. Nie musisz dbać o to, jakie wnioski wyciągają inni z postów Amanna. Każdy wyciągnie jakie zechce.
Awatar użytkownika
Jaskolka
zaufany użytkownik

Post autor: Jaskolka »

chcę powiedzieć że miejsce w którym mogę znaleźć takich ludzi jak ja , takie jak to Forum jest dla mnie bardzo cenne.
Na Komisji jednak zarzucono mi że nie jestem osobą niezdolną do samodzielnej egzystencji bo siedzę na Forum dla Schizofreników.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

zbyszek pisze: pt lut 17, 2023 12:38 am Nie musisz dbać o to, jakie wnioski wyciągają inni z postów Amanna. Każdy wyciągnie jakie zechce.
Zaoponuje w tej sytuacji ! Z forum korzystaja ludzie często będący w psychozie, a poglądy ammana sa niczym innym jak typowym objawem choroby. Która to chce nas utwierdzic w przekonaniu ze wszystko z nami ok. A leki śą feeee. Wiec moim zdanie schizofrenik nie wyciągnie wniosków jakie zechce, tylko takie jakie podpowiada mu choroba ! A wsparta projekcja na świat urojen ammana, potwierdzona jakimiś artykułami z linków że strach to w ogóle otwierać, może być zgubne w skutkach dla wielu ludzi. Myśle nawet pond to że obowiązkiem człowieka który pokonał psychoze jest obowiązkiem wskazywać własciwą droge. A patologiczne zachowania ganić ! Ja wiem zbyszku, bo oglądałem o tobie dokument ze 20 lat żyłeś w psychozie zanim zacząłeś sie leczyć. I pojąłeś ze to nie świat jest chory tylko ty. Ale myśle że to forum po to własnie jest zeby zapobiegać takim sytuacją...
Awatar użytkownika
AgnieszkaSylwia
zaufany użytkownik

Post autor: AgnieszkaSylwia »

Catastrophique chce, żebyśmy chodzili w farmakologicznych gorsetach aż po życia kres, a psychotropowa szpicruta to metoda na naszą krnąbrność. Między jego argumentacją a następnie stawianymi na koniec wnioskami jest pusta przestrzeń, może o to chodzi @Zbyszkowi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”