Ludzie gromadzący w sobie podłość

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Handicap
zaufany użytkownik

Ludzie gromadzący w sobie podłość

Post autor: Handicap »

Dlaczego? Jak im pomóc?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Ludzie gromadzący w sobie podłość

Post autor: Catastrophique »

Sami muszą sobie pomóc. Zauważyć, zdac sobie sprawę jak dziala na nich gromadząca się w nich nienawiść i zmienić swoje zachowanie na bardziej konstruktywne.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

Jaki jest sens pomagania komus kto dziala z premedytacja.gonic scierwo
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

paulus318 pisze: ndz lut 12, 2023 8:59 am Jaki jest sens pomagania komus kto dziala z premedytacja.gonic scierwo
Przy tej chorobie na tym forum równie dobrze za dzxiałanie z premedytacją na szkode człowieka schizoftrenik może uwazać ze ktoś w jego obecności kasznlnął niejednoznacznie, ze ktoś na ulicy szedł za nim, jak i również 1 000 róznego możliwości ! Jesli chesz chłopaku, dziwczyno coś powiedzieć to opisz, o co ci chodzi. O co postuluje od kiedy tu na forum jestem...
Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Post autor: pingui »

Niepierdol weź :lol: Nie udawaj greka wiesz dobrze o czym mowa. O fałszywym doradzaniu podszytym złymi intencjami, o nagminnym trollowaniu, agresji słownej i wielu innych toksycznych rzeczach które charakteryzują między innymi Ciebie.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: pn lut 13, 2023 2:58 pm Niepierdol weź :lol: Nie udawaj greka wiesz dobrze o czym mowa. O fałszywym doradzaniu podszytym złymi intencjami, o nagminnym trollowaniu, agresji słownej i wielu innych toksycznych rzeczach które charakteryzują między innymi Ciebie.
Zrozum pingui ze nie jezsteś bogiem, może niech wypowie się twórca posta. A nie człowiek który nie bierze nawet udziału w dyskusji.

W wracjąc do ciebie i pisaniu przez ciebie o tym że ktoś jest toksyczny. Wparowałeś na foum z takim podejściem że jesteś jedyną osoboą na forum którego posty zgłaszałem do moderacji. Sam zaprzeczasz sobie jest żłym demonem tego forum, mimo to choroba każe ci twierdzić ze to nie ty tylko wszyscy innie cie do tego prowokują...
swtern
zaufany użytkownik

Są ludzie ktorzy maja wredna osobowosc i cale zycie tylko obmyslaja jak komukolwiek slabszemu zaszkodzic badz upodlic-wrecz jest to ich obsesja.tacy sa niereformowalni i probujac im pomoc mozna z siebie zrobic frajera...

uifff nie wiem czy da sie prosciej hehe
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Obawiam się, że Handicap miał na myśli kogoś z rodziny....
swtern
zaufany użytkownik

cezary123 pisze: pn lut 13, 2023 5:35 pm Obawiam się, że Handicap miał na myśli kogoś z rodziny....
O *słowo niedozwolone*,calkiem mozliwe.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

paulus318 pisze: pn lut 13, 2023 5:05 pm Są ludzie ktorzy maja wredna osobowosc i cale zycie tylko obmyslaja jak komukolwiek slabszemu zaszkodzic badz upodlic-wrecz jest to ich obsesja.tacy sa niereformowalni i probujac im pomoc mozna z siebie zrobic frajera...

uifff nie wiem czy da sie prosciej hehe
Oczywiście że może o to chodzić, ale jeśli nie napiszesz konkretnego przykładu to może chodzić tak samo o 1 000 róznych innych rzeczy.

Doskonale wiem o czym mówisz na temat wrednych osobowości. Sam skonczyłem na takich ze swoim zdrowiem psychicznym. Z tym ze taka osoba nie tylko nigdy nie poczuje sie do winy. Ale powiem wiecej, bedzie domagała sie przeprosin za to im w swoim mniemaniu zrobiłes, potraktowałeś. Ludzie roszczoą sobie prawo do zemsty wszystkimi mozliwymi sposobami rekmopensując swoje wieloletnie braki, taka osoba która mnie skoczyla. Mówiła że ma mature, ale całą szkołe średnią [płakała ze jest głupia i beznadziejna. Po szkole, miała sie wybrać do psychiatry, kiedy zderzyła sie z realnym dorosłym życiem. Ale uciekła za granice i mimo ze pierwsze kilka miesiecy przerobiła na 40 firmach nałdużej na jednej 5 dni. To w tym czaie poznała znajomych znajomych i jak chodziły śłucvhy ze chce sie już zabić to sciagnołem ja na swoją firme. W rok roz...ła całe lata pracy w traktowaniu polaków , w mozliwosciach polaków tzw. ogólnie kulturze pracy. Ludzie co z nią mieszkali chodzili po parku i dosłownie płakali ze maja w zwiazku z mieszknią z nią mysly samobujcze bo ich niszczy. Wiec z mojego doświadczenia wynika ze tak robią ludzie jak piszesz głównie i wszczególności ludzie którzy sami są słabi i beznadziejni a jak im dasz szanse to będą to cale życie na lepszych sobie rechabilitować. Urojoną krzywde wyrządzoną przez społeczeństwo.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

FreshEscape pisze: pn lut 13, 2023 4:57 pm Zrozum pingui ze nie jezsteś bogiem, może niech wypowie się twórca posta. A nie człowiek który nie bierze nawet udziału w dyskusji.

W wracjąc do ciebie i pisaniu przez ciebie o tym że ktoś jest toksyczny. Wparowałeś na foum z takim podejściem że jesteś jedyną osoboą na forum którego posty zgłaszałem do moderacji. Sam zaprzeczasz sobie jest żłym demonem tego forum, mimo to choroba każe ci twierdzić ze to nie ty tylko wszyscy innie cie do tego prowokują...
Nie rozśmieszaj mnie sfrustrowany patolku :lol: I to ten zgłaszał moje posty co innych od gejków wyzywa. Schowaj się pod stół skąd wypełzłeś i znaj swoje miejsce kundlu napity. A jak nie to Ci je wskażą mądrzejsi od Ciebie.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: pn lut 13, 2023 7:50 pm Nie rozśmieszaj mnie sfrustrowany patolku I to ten zgłaszał moje posty co innych od gejków wyzywa. Schowaj się pod stół skąd wypełzłeś i znaj swoje miejsce kundlu napity. A jak nie to Ci je wskażą mądrzejsi od Ciebie.
A według ciebie to ci co mają mi wskazać moje miejsce to wytarczy ze są pedałami albo ćpunami ? To dla ciebie oznacza że śa mądrzesji odemnie ?

Jak pisałem, demon tego forum bo ci co ich poznałem a mają odmienną orientacje czy są cpunami to zawsze znali swoje miejsce, a nie ze jeszcze uwazali zsie za madrzejszych od całego swiata. Są pedały i są pedały na bezie zaburze4n osobowosic. |Dwa rózne świtaty, których widać nie odróznisz !
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

FreshEscape pisze: pn lut 13, 2023 7:58 pm A według ciebie to ci co mają mi wskazać moje miejsce to wytarczy ze są pedałami albo ćpunami ? To dla ciebie oznacza że śa mądrzesji odemnie ?

Jak pisałem, demon tego forum bo ci co ich poznałem a mają odmienną orientacje czy są cpunami to zawsze znali swoje miejsce, a nie ze jeszcze uwazali zsie za madrzejszych od całego swiata. Są pedały i są pedały na bezie zaburze4n osobowosic. |Dwa rózne świtaty, których widać nie odróznisz !
Nie, są fajnymi poczciwymi ludźmi, sednem tego forum. Nietolerującymi tępych patoli oderwanych ledwo od łopaty. Jak jesteś kundel, to znaj swoje skundlone miejsce. Jak miałeś ojca kundla to nie będziesz nagle dobermanem ile byś tu nie szczekał.
Napity tępy pato homofobie :lol:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: pn lut 13, 2023 8:02 pm Nie, są fajnymi poczciwymi ludźmi, sednem tego forum. Nietolerującymi tępych patoli oderwanych ledwo od łopaty. Jak jesteś kundel, to znaj swoje skundlone miejsce. Jak miałeś ojca kundla to nie będziesz nagle dobermanem ile byś tu nie szczekał.
Napity tępy pato homofobie
mógłbym ci napisać wiele. Ale z ruskimi trolami raczej mi nie podrodze. Raczej rzygam na takie persony...
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

To wypierdalaj do banderowców jak Ci tu źle i nie szanujesz tego co masz. tam cię przywitają po czym powieszą na pierwszym lepszym drzewie. tak tam traktują podobnych Tobie sprzedawczyków
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: pn lut 13, 2023 8:09 pm To wypierdalaj do banderowców jak Ci tu źle i nie szanujesz tego co masz. tam cię przywitają po czym powieszą na pierwszym lepszym drzewie. tak tam traktują podobnych Tobie sprzedawczyków
Ojojoj, czyżby meśka cipka komuś ze stresu się spociła ?

Jesteś człowieku wykolencem ! I nie szukaj przygód na forum dla ludzi z chorobami psychicznymi. Bo to dwa rózne rozdziały w życiu. Demon forum, jak pisałem !
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Ale przynajmniej wiesz że właśnie w tej chwili opisałeś siebie i swoje tutaj na forum poczynania? :lol: Żal mi Ciebie biedny zapchlony kundelku. Nawet bym Cię przygarnął i poczochrał za uchem ale potem i tak musiałbym utopić w przeręblu więc wypierdalaj do swoich i łopatuj :lol:
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

FreshEscape pisze: pn lut 13, 2023 8:13 pm Ojojoj, czyżby meśka cipka komuś ze stresu się spociła ?
Przynajmniej te 8 klas skończyłeś tępa pało? Nawet Cię pisać dobrze nie nauczyli :oops: I gdzie z czymś takim na salony :lol:
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Zgłaszać to Ty sobie możesz mamę na targu czarownic tępy wszarzu :lol:
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

pingui pisze: pn lut 13, 2023 8:19 pm
FreshEscape pisze: pn lut 13, 2023 8:13 pm Ojojoj, czyżby meśka cipka komuś ze stresu się spociła ?
Przynajmniej te 8 klas skończyłeś tępa pało? Nawet Cię pisać dobrze nie nauczyli :oops: I gdzie z czymś takim na salony :lol:
Może cie uświadomie, bo widać rodziców nie miałeśeś. Mam w znajmocych wiech hoseksualnych par i osób niż żeś w życiu widział. Mam też takie znajmosci gdzie ludzie zakonczyli eduakacje na 4 i 5 klasie podstwówki. Ale co moge nikt z tych ludzi nie zachowuje sie tak jak ty. Człowiek co po kilku latach nauczania iniwudalnego na poziomie podstawówki, który w zasadzie jest moim znajomym nie pozwolił by sobie na takie traktowanie ludzi. Jak ty traktujesz. Bardziej zanuje Jole co zakonczyła edukacje na 4 klasie niz ciebie co podobno masz 8 klas. Masz człowieku takie konflikty nierozwiazane w sobie. Ze osobiscie w takiej sytuacji wyj...ał bym moim rodzicom za doprowodzanie mnie do tego stanu, w którym ty jesteś !
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”