Ludzie gromadzący w sobie podłość
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Ludzie gromadzący w sobie podłość
Dlaczego? Jak im pomóc?
- Catastrophique
- bywalec
Re: Ludzie gromadzący w sobie podłość
Sami muszą sobie pomóc. Zauważyć, zdac sobie sprawę jak dziala na nich gromadząca się w nich nienawiść i zmienić swoje zachowanie na bardziej konstruktywne.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Jaki jest sens pomagania komus kto dziala z premedytacja.gonic scierwo
- FreshEscape
- bywalec
Przy tej chorobie na tym forum równie dobrze za dzxiałanie z premedytacją na szkode człowieka schizoftrenik może uwazać ze ktoś w jego obecności kasznlnął niejednoznacznie, ze ktoś na ulicy szedł za nim, jak i również 1 000 róznego możliwości ! Jesli chesz chłopaku, dziwczyno coś powiedzieć to opisz, o co ci chodzi. O co postuluje od kiedy tu na forum jestem...
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Niepierdol weź Nie udawaj greka wiesz dobrze o czym mowa. O fałszywym doradzaniu podszytym złymi intencjami, o nagminnym trollowaniu, agresji słownej i wielu innych toksycznych rzeczach które charakteryzują między innymi Ciebie.
- FreshEscape
- bywalec
Zrozum pingui ze nie jezsteś bogiem, może niech wypowie się twórca posta. A nie człowiek który nie bierze nawet udziału w dyskusji.
W wracjąc do ciebie i pisaniu przez ciebie o tym że ktoś jest toksyczny. Wparowałeś na foum z takim podejściem że jesteś jedyną osoboą na forum którego posty zgłaszałem do moderacji. Sam zaprzeczasz sobie jest żłym demonem tego forum, mimo to choroba każe ci twierdzić ze to nie ty tylko wszyscy innie cie do tego prowokują...
Są ludzie ktorzy maja wredna osobowosc i cale zycie tylko obmyslaja jak komukolwiek slabszemu zaszkodzic badz upodlic-wrecz jest to ich obsesja.tacy sa niereformowalni i probujac im pomoc mozna z siebie zrobic frajera...
uifff nie wiem czy da sie prosciej hehe
Obawiam się, że Handicap miał na myśli kogoś z rodziny....
- FreshEscape
- bywalec
Oczywiście że może o to chodzić, ale jeśli nie napiszesz konkretnego przykładu to może chodzić tak samo o 1 000 róznych innych rzeczy.paulus318 pisze: ↑pn lut 13, 2023 5:05 pm Są ludzie ktorzy maja wredna osobowosc i cale zycie tylko obmyslaja jak komukolwiek slabszemu zaszkodzic badz upodlic-wrecz jest to ich obsesja.tacy sa niereformowalni i probujac im pomoc mozna z siebie zrobic frajera...
Doskonale wiem o czym mówisz na temat wrednych osobowości. Sam skonczyłem na takich ze swoim zdrowiem psychicznym. Z tym ze taka osoba nie tylko nigdy nie poczuje sie do winy. Ale powiem wiecej, bedzie domagała sie przeprosin za to im w swoim mniemaniu zrobiłes, potraktowałeś. Ludzie roszczoą sobie prawo do zemsty wszystkimi mozliwymi sposobami rekmopensując swoje wieloletnie braki, taka osoba która mnie skoczyla. Mówiła że ma mature, ale całą szkołe średnią [płakała ze jest głupia i beznadziejna. Po szkole, miała sie wybrać do psychiatry, kiedy zderzyła sie z realnym dorosłym życiem. Ale uciekła za granice i mimo ze pierwsze kilka miesiecy przerobiła na 40 firmach nałdużej na jednej 5 dni. To w tym czaie poznała znajomych znajomych i jak chodziły śłucvhy ze chce sie już zabić to sciagnołem ja na swoją firme. W rok roz...ła całe lata pracy w traktowaniu polaków , w mozliwosciach polaków tzw. ogólnie kulturze pracy. Ludzie co z nią mieszkali chodzili po parku i dosłownie płakali ze maja w zwiazku z mieszknią z nią mysly samobujcze bo ich niszczy. Wiec z mojego doświadczenia wynika ze tak robią ludzie jak piszesz głównie i wszczególności ludzie którzy sami są słabi i beznadziejni a jak im dasz szanse to będą to cale życie na lepszych sobie rechabilitować. Urojoną krzywde wyrządzoną przez społeczeństwo.
- pingui
- bywalec
Nie rozśmieszaj mnie sfrustrowany patolku I to ten zgłaszał moje posty co innych od gejków wyzywa. Schowaj się pod stół skąd wypełzłeś i znaj swoje miejsce kundlu napity. A jak nie to Ci je wskażą mądrzejsi od Ciebie.FreshEscape pisze: ↑pn lut 13, 2023 4:57 pm Zrozum pingui ze nie jezsteś bogiem, może niech wypowie się twórca posta. A nie człowiek który nie bierze nawet udziału w dyskusji.
W wracjąc do ciebie i pisaniu przez ciebie o tym że ktoś jest toksyczny. Wparowałeś na foum z takim podejściem że jesteś jedyną osoboą na forum którego posty zgłaszałem do moderacji. Sam zaprzeczasz sobie jest żłym demonem tego forum, mimo to choroba każe ci twierdzić ze to nie ty tylko wszyscy innie cie do tego prowokują...
- FreshEscape
- bywalec
A według ciebie to ci co mają mi wskazać moje miejsce to wytarczy ze są pedałami albo ćpunami ? To dla ciebie oznacza że śa mądrzesji odemnie ?
Jak pisałem, demon tego forum bo ci co ich poznałem a mają odmienną orientacje czy są cpunami to zawsze znali swoje miejsce, a nie ze jeszcze uwazali zsie za madrzejszych od całego swiata. Są pedały i są pedały na bezie zaburze4n osobowosic. |Dwa rózne świtaty, których widać nie odróznisz !
- pingui
- bywalec
Nie, są fajnymi poczciwymi ludźmi, sednem tego forum. Nietolerującymi tępych patoli oderwanych ledwo od łopaty. Jak jesteś kundel, to znaj swoje skundlone miejsce. Jak miałeś ojca kundla to nie będziesz nagle dobermanem ile byś tu nie szczekał.FreshEscape pisze: ↑pn lut 13, 2023 7:58 pm A według ciebie to ci co mają mi wskazać moje miejsce to wytarczy ze są pedałami albo ćpunami ? To dla ciebie oznacza że śa mądrzesji odemnie ?
Jak pisałem, demon tego forum bo ci co ich poznałem a mają odmienną orientacje czy są cpunami to zawsze znali swoje miejsce, a nie ze jeszcze uwazali zsie za madrzejszych od całego swiata. Są pedały i są pedały na bezie zaburze4n osobowosic. |Dwa rózne świtaty, których widać nie odróznisz !
Napity tępy pato homofobie
- FreshEscape
- bywalec
mógłbym ci napisać wiele. Ale z ruskimi trolami raczej mi nie podrodze. Raczej rzygam na takie persony...pingui pisze: ↑pn lut 13, 2023 8:02 pm Nie, są fajnymi poczciwymi ludźmi, sednem tego forum. Nietolerującymi tępych patoli oderwanych ledwo od łopaty. Jak jesteś kundel, to znaj swoje skundlone miejsce. Jak miałeś ojca kundla to nie będziesz nagle dobermanem ile byś tu nie szczekał.
Napity tępy pato homofobie
- pingui
- bywalec
To wypierdalaj do banderowców jak Ci tu źle i nie szanujesz tego co masz. tam cię przywitają po czym powieszą na pierwszym lepszym drzewie. tak tam traktują podobnych Tobie sprzedawczyków
- FreshEscape
- bywalec
Ojojoj, czyżby meśka cipka komuś ze stresu się spociła ?
Jesteś człowieku wykolencem ! I nie szukaj przygód na forum dla ludzi z chorobami psychicznymi. Bo to dwa rózne rozdziały w życiu. Demon forum, jak pisałem !
- pingui
- bywalec
Ale przynajmniej wiesz że właśnie w tej chwili opisałeś siebie i swoje tutaj na forum poczynania? Żal mi Ciebie biedny zapchlony kundelku. Nawet bym Cię przygarnął i poczochrał za uchem ale potem i tak musiałbym utopić w przeręblu więc wypierdalaj do swoich i łopatuj
- pingui
- bywalec
Przynajmniej te 8 klas skończyłeś tępa pało? Nawet Cię pisać dobrze nie nauczyli I gdzie z czymś takim na salonyFreshEscape pisze: ↑pn lut 13, 2023 8:13 pm Ojojoj, czyżby meśka cipka komuś ze stresu się spociła ?
- pingui
- bywalec
Zgłaszać to Ty sobie możesz mamę na targu czarownic tępy wszarzu
- FreshEscape
- bywalec
Może cie uświadomie, bo widać rodziców nie miałeśeś. Mam w znajmocych wiech hoseksualnych par i osób niż żeś w życiu widział. Mam też takie znajmosci gdzie ludzie zakonczyli eduakacje na 4 i 5 klasie podstwówki. Ale co moge nikt z tych ludzi nie zachowuje sie tak jak ty. Człowiek co po kilku latach nauczania iniwudalnego na poziomie podstawówki, który w zasadzie jest moim znajomym nie pozwolił by sobie na takie traktowanie ludzi. Jak ty traktujesz. Bardziej zanuje Jole co zakonczyła edukacje na 4 klasie niz ciebie co podobno masz 8 klas. Masz człowieku takie konflikty nierozwiazane w sobie. Ze osobiscie w takiej sytuacji wyj...ał bym moim rodzicom za doprowodzanie mnie do tego stanu, w którym ty jesteś !pingui pisze: ↑pn lut 13, 2023 8:19 pmPrzynajmniej te 8 klas skończyłeś tępa pało? Nawet Cię pisać dobrze nie nauczyli I gdzie z czymś takim na salonyFreshEscape pisze: ↑pn lut 13, 2023 8:13 pm Ojojoj, czyżby meśka cipka komuś ze stresu się spociła ?