Cześć wszystkim :)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Cześć wszystkim :)
Cześć,
Z racji tego że jestem tu nowa, to chciałam się przywitać.
Mam na imię Ania i zachorowałam na schizofrenię mając 18 lat. Dziś mam 36. Moja znajomość z nią, to (jak zapewne u Was) wzloty i upadki. Obecnie utrzymuje się na poziomie wzlotu. Zarejestrowałam się tu dla towarzystwa i wymiany myśli, doświadczeń.
Interesuję się F1, koszykówką, uwielbiam spacery i przyrodę. Bardzo sobie cenię proste, spokojne życie.
Z racji tego że jestem tu nowa, to chciałam się przywitać.
Mam na imię Ania i zachorowałam na schizofrenię mając 18 lat. Dziś mam 36. Moja znajomość z nią, to (jak zapewne u Was) wzloty i upadki. Obecnie utrzymuje się na poziomie wzlotu. Zarejestrowałam się tu dla towarzystwa i wymiany myśli, doświadczeń.
Interesuję się F1, koszykówką, uwielbiam spacery i przyrodę. Bardzo sobie cenię proste, spokojne życie.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Re: Cześć wszystkim :)
Cześć Ania.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Witamy, Aniu, na forum. Tutaj znajdzie sporo wiedzy o chorobie i ludzi z podobnymi doświadczeniami.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Cześć Aniu!
Witaj
- piotrs
- zaufany użytkownik
czesc dlugo juz chorujesz ? yhmn
W tym roku już będzie 18 lat odkąd zachorowałam, 5 lat jestem w remisji.
- zdrowy
- zaufany użytkownik
Witaj na forum
Hej
Uważaj na ratela i katastrofę .
Uważaj na ratela i katastrofę .
Tu możesz zagłosować nad umieszczeniem katastrofy w szpitalu psychiatrycznym Jest to największy troll na tym forum
viewtopic.php?t=39044&start=140
*słowo niedozwolone* jaki żałosny z ciebie frajerAmannn pisze: ↑śr lut 08, 2023 12:00 am Tu możesz zagłosować nad umieszczeniem katastrofy w szpitalu psychiatrycznym Jest to największy troll na tym forum
- Catastrophique
- bywalec
I tak nic nie zdziała, więc olewka, Ratel .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Widzę ze masz przyjaciela. Ciekawe czy jest tak chory jak ty.
Kiedy naparzanko ze słonecznikiem katastrofa? Do dzisiaj go nie przeprosiłeś
Amanku ty niedługo zaczniesz dawać usługi seksualne dla punktów w ankiecie a to takie ważne jak like'i na facebook'u Ale pamiętaj u nas to karalne XD
Ratel ja wiem czy się domyślam ze ty masz poważne kłopoty z seksem. Czy chodzi o zoofilię czy o coś jeszcze bardzie poważnego? Możesz mieć od leków członek shrinkage i erectile dysfunction. Jak nam powiesz spróbujemy coś doradzić Ja wiem ze katastrofa ci nie pomógł On mógł tylko pogorszyć twoje problemy
- Catastrophique
- bywalec
Amannn bardzo czesto sugeruje innym zboczenia i dysfunkcje seksualne. Przypadek?
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"