Seksowny temat ;)
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Seksowny temat ;)
Ok, tylko co to za "życie" .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Normalne, co kto lubi
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Sex Taśmy z GG Evotowe
Catastrophique pisze: ↑pn sty 30, 2023 12:17 am Na pewno będzie, "internetowych ogierów" tutaj nie brakuje .
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
- Catastrophique
- bywalec
No nie, normalny jest seks na zywo z partnerem, nie pisanie zboczonych wiadomości z randomami na forum dla osob chorych psychicznie :/.
Katastrofa jest całkowicie aseksualny. Prawdopodobnie ma erectile dysfunction i członek schrinkage.Havana pisze: ↑pn sty 30, 2023 12:31 amPo prostu miło by było mieć takich internetowych kolegów, którzy by byli mili, a przy okazji byśmy z nimi czasami sobie pofantazjowali Na serio nie widzę w tym nic złego. Żyj i daj żyć innym.Catastrophique pisze: ↑pn sty 30, 2023 12:17 am Na pewno będzie, "internetowych ogierów" tutaj nie brakuje .
Dlatego on boi się takich rozmów o seksie. Z tego co pisał wynika że nigdy nie był z kobietą a masturbacji nie umie zrobić i już na tym co jest nie zrobi. Zalecałem mu te ostatnia jako jedyny w jego przypadku sposób podtrzymania funkcji seksualnych . Ale mnie olał i doprowadził u siebie prawdopodobnie do zwłóknienia ciał jamistych od leków na nieużywanym prąciu.
Some medications can cause członek shrinkage. These medicines include Adderall, prescribed for attention deficit or hyperactivity, some antidepressants and antipsychotics, and some drugs prescribed to treat an enlarged prostate.
https://www.medicalnewstoday.com/articl ... -shrinkage
A teraz po mojej rozmowie z jego psychiatra przez to co wyprawia na forum będzie brał jeszcze zwiększone dawki.
https://www.medicalnewstoday.com/articl ... -shrinkage
A teraz po mojej rozmowie z jego psychiatra przez to co wyprawia na forum będzie brał jeszcze zwiększone dawki.
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Chciałby Catastropha przyjebać w jakieś ciasne cipsko, ale raczej do tego nie dojdzie, bo za miękki jest w temacie, dlatego musi wyżywać się tu na tych, którzy tego w ogóle nie potrzebują. Jego problem!
Nie dla psa kiełbasa To jest tylko dla VIP-ówkaruna pisze: ↑pn sty 30, 2023 2:09 am Sex Taśmy z GG EvotoweCatastrophique pisze: ↑pn sty 30, 2023 12:17 am Na pewno będzie, "internetowych ogierów" tutaj nie brakuje .
Normalne to jest bycie uprzejmym dla dziewczyny, a nie...Catastrophique pisze: ↑pn sty 30, 2023 5:42 amNo nie, normalny jest seks na zywo z partnerem, nie pisanie zboczonych wiadomości z randomami na forum dla osob chorych psychicznie :/.
Widać, że ty ewidentnie masz jakieś problemy natury osobisto psychicznej na punkcie gorących dziewczyn. Co, skrzywdziła cię jakaś, i trauma została? To nie miejsce dla frustratów. Zatrzymałeś się na pewnym etapie rozwoju i ci tam dobrze. Mam to gdzieś, że sam na tym cierpisz, ale wyżywanie się na miłej dziewczynie jest co najmniej słabe Huja trzeba mieć, a nie nim być. Pozdrawiam
- Catastrophique
- bywalec
Jestem uprzejmy, ale mam odmienne zdanie, ktore potrafie sensownie uargumentowac, a Ty zamiast kontrargumentow stosujesz wycieczki osobiste, bardzo to slabe i calkowicie chybione. Nie wiem czy jestes goraca, nigdy nie widzialem Cie na zywo ani nie rozmawialem z Toba. I jeszcze wyzywasz mnie od hu... jednoczesnie piszac o uprzejmosci. Dno i parodia, Havana :/.Havana pisze: ↑wt sty 31, 2023 12:56 amNormalne to jest bycie uprzejmym dla dziewczyny, a nie...Catastrophique pisze: ↑pn sty 30, 2023 5:42 amNo nie, normalny jest seks na zywo z partnerem, nie pisanie zboczonych wiadomości z randomami na forum dla osob chorych psychicznie :/.
Widać, że ty ewidentnie masz jakieś problemy natury osobisto psychicznej na punkcie gorących dziewczyn. Co, skrzywdziła cię jakaś, i trauma została? To nie miejsce dla frustratów. Zatrzymałeś się na pewnym etapie rozwoju i ci tam dobrze. Mam to gdzieś, że sam na tym cierpisz, ale wyżywanie się na miłej dziewczynie jest co najmniej słabe Huja trzeba mieć, a nie nim być. Pozdrawiam
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
He. Castrofike i uprzejmość, dobre sobie, tylko szkoda byłoby dziewczyny, na którą byś się zamierzał. Takiemu zwyrodnialcowi raczej tylko gwałty w głowie.Catastrophique pisze: ↑wt sty 31, 2023 2:04 amJestem uprzejmy, ale mam odmienne zdanie, ktore potrafie sensownie uargumentowac, a Ty zamiast kontrargumentow stosujesz wycieczki osobiste, bardzo to slabe i calkowicie chybione. Nie wiem czy jestes goraca, nigdy nie widzialem Cie na zywo ani nie rozmawialem z Toba. I jeszcze wyzywasz mnie od hu... jednoczesnie piszac o uprzejmosci. Dno i parodia, Havana :/.Havana pisze: ↑wt sty 31, 2023 12:56 amNormalne to jest bycie uprzejmym dla dziewczyny, a nie...Catastrophique pisze: ↑pn sty 30, 2023 5:42 am
No nie, normalny jest seks na zywo z partnerem, nie pisanie zboczonych wiadomości z randomami na forum dla osob chorych psychicznie :/.
- Catastrophique
- bywalec
Nie mierz mnie swoja miara, Graffico.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Ja rozumiem że dżentelmen nie powinien pisać w sposób nieelegancki o kobietach, ale skoro jestem zwykłym facetem dupczycielem to pochwalę się ze dziś i Havana napisała na moim forum ze nie będzie pisała na tym ścierwie i obraziła wulgarnie naszego kolegę który nie napisał nic złego. Po prostu został źle zrozumiany przez kogoś kto ciągle zamawia alkohol przez internet.
Widziałem wielokrotnie fotki Havany i przykro mi to stwierdzić ale ona nie jest gorącą laską, a bardziej podniecające są panie szczupłe po 70-tce
To ja już wolałbym dupczyć się z facetami niż z Havaną. Tak więc panowie nie róbcie sobie apetytu bo sie srogo rozczarujecie. Chyba że macie apetyt zjeść coś okrągłego i tłustego albo kręcą was tylko kobiety 150kg plus
Pisze złośliwie dlatego ze mnie też zwyzywała po tym jak nie zrobiłem jej kolejnego przelewu. Ciągle prosiła pieniądze to niby na leki, niby na chorego kotka itd,. W sumie przelałem jej w ratach 1800zł a jej ciągle mało. Ciągle chce jej się pić, ech
Widziałem wielokrotnie fotki Havany i przykro mi to stwierdzić ale ona nie jest gorącą laską, a bardziej podniecające są panie szczupłe po 70-tce
To ja już wolałbym dupczyć się z facetami niż z Havaną. Tak więc panowie nie róbcie sobie apetytu bo sie srogo rozczarujecie. Chyba że macie apetyt zjeść coś okrągłego i tłustego albo kręcą was tylko kobiety 150kg plus
Pisze złośliwie dlatego ze mnie też zwyzywała po tym jak nie zrobiłem jej kolejnego przelewu. Ciągle prosiła pieniądze to niby na leki, niby na chorego kotka itd,. W sumie przelałem jej w ratach 1800zł a jej ciągle mało. Ciągle chce jej się pić, ech
Tak to bywa z kobietami. Zmienne i kapryśneKiciuś_XXL pisze: ↑wt sty 31, 2023 11:14 am Havana napisała na moim forum ze nie będzie pisała na tym ścierwie i obraziła wulgarnie naszego kolegę który nie napisał nic złego.
- FreshEscape
- bywalec
Aha, czyli rozumiem ze Bóg wszechmogący. Pan nieba i ziemi, włacdca istoty myslacych i nie myslacych. Jak ktoś mu powie co mu sie nie podoba. Albo prawde o nim to moze z tym człowiekiem zrobić co chce. Takie bzdury jakie wymyslasz o ludziach, fabrykowanie faktów, wymysły niestworzone. Chłopie skoncz ta historie z tym forum ! Po tym co tu wyprawiałes przez pół roku NIKT NIGDY W NIC NIE UWIERZY ! Jesteś osobą skrajnie zaburzoną twoje urojenia w mojej opini są połączone ze skrajną socjopatią\psychopatią. BO JAK NAZWAC CZŁOWIEKA DLA KTÓREGO WARTOŚCIĄ CZŁOWIEKA JEST JEGO WYGLĄD, A WARTOŚC KOBIETY OCENIANA JEST POD WZGLEDEM MOZLIWOSCI DUPCZENIA Do tego dodajac twoje prawackie wiejskie wioskowe chamstwo, obelżywość, brak jakichkolwiek norm społecznych uświadami mi to że demnon żaden w ciebie nie wchodzi. Sam jesteś rodzajem ludzkiego diabła.Kiciuś_XXL pisze: ↑wt sty 31, 2023 11:14 am Ja rozumiem że dżentelmen nie powinien pisać w sposób nieelegancki o kobietach, ale skoro jestem zwykłym facetem dupczycielem to pochwalę się ze dziś i Havana napisała na moim forum ze nie będzie pisała na tym ścierwie i obraziła wulgarnie naszego kolegę który nie napisał nic złego. Po prostu został źle zrozumiany przez kogoś kto ciągle zamawia alkohol przez internet.
Co ty sobie w ogóle myslisz tak poza tym, gdyby to nawet była prawda. Ze jak sobie kupisz sobie człowieka to on ci bedzie dupe lizał ? Normalny człowiek to nie polityk zjednoczonej prawicy który spzzeda własna dupe i kraj za czapke śliwek i wille.
Seks tylko w małżeństwie
A to wszystko przez katastrofę i jego zwiędła już od leków kuśkę . Skądś się bierze jego obcesowość niemożność seksualnego zaspokojenia siebie jest jednym z jego głównych kompleksów Cóż różne rzeczy mu radziłem . Ale mnie nie słuchał i jest stulejarzem.
A może właśnie to przez to spięcie w tym wątku nieco wyżej Havana się obraziła w ostatnich dniach.
Ktoś ją chcial szkolić.
Ktoś ją chcial szkolić.
Powtórka sytuacji z Pyciosławą?